نمایش نتایج 1 تا 39 از 39

نام تاپیک: مشکل ساده یک تازه کار در css

  1. #1

    مشکل ساده یک تازه کار در css

    سلام
    سوالم خیلی خیلی خیلی ابتدایی ولی خواهشا کمک کنید تا بتونم یاد بگیرم
    من اینو نوشتم:
    <html>

    <title> web </title>
    <style>
    .windo{
    background-repeat:no-repeat;
    position:static;
    height:100%;
    width:100%;



    }


    </style>
    <body>

    <div id="menu" style="">
    menu

    </div>

    <div id="win1" class="windo" style="background:url(A.jpg);">
    win1
    </div>

    <div id="win2" class="windo" style="background:url(B.jpg);">
    win2
    </div>

    <div id="win3" class="windo" style="background:url(C.jpg);position:static;">
    win3
    </div>

    <div id="win4" class="windo" style="background:url(D.jpg); ">
    win4
    </div>




    </body>
    </html>




    اما background-repeat:no-repeat; برای کلاس ویندو جواب نمیده. یعنی تصاویرم ریپیت میشند. چرا؟
    البته وقتی no-repeat رو درون استایل هر کدوم از دیو ها قرار میدم درست میشه ولی چرا تو استایل کلی جواب نمیده؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار masoud_pnu
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    286

    نقل قول: مشکل ساده یک تازه کار در css

    دوست خوبم کد شما تگ <head> نداره؟؟

    لطفا توضیحی بفرمایید قراره این کد چیکار کنه؟

  3. #3

    نقل قول: مشکل ساده یک تازه کار در css

    نقل قول نوشته شده توسط masoud_pnu مشاهده تاپیک
    دوست خوبم کد شما تگ <head> نداره؟؟

    لطفا توضیحی بفرمایید قراره این کد چیکار کنه؟
    تگ هد بش دادم ولی تاثیری نذاشت

    میخوام با این چندتا دیو فقط صفحه اول طراحی کنم که چندتا عکس پشت سرهم باشند تا بعد بش کدهای دیگه اضافه کنم...یعنی همون طراحی های سایت هایی مثله سایت
    eagle-design.ir ... البته بشکل خیلی ساده و از صفر تا آخر
    کمکم میکنید؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار masoud_pnu
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    286

    نقل قول: مشکل ساده یک تازه کار در css

    نه خب تگ head باید باشه.آپشن نیست.الزامه.چون شما استایل تعرییف کردید
    دوست خوبم سایتی که فرمودید طراحیش به این راحتی که فرمودید نیست.به طراحی سایت مذکور،اصطلاحا (پارالاکس)میگن که با چیزی که مدنظر شماست تفاوت زیادی داره و از متدهای پیشرفته طراحی حساب میشه.حالا اگه میخواید همینجوری چندتا عکس پشت سرهم بذارید اون بحثش فرق میکنه و کار سختی نیست.ولی اون سایت خیر.ضمنا هیچوقت height رو برابر 100% مقدار دهی نکنید.بحث width فرق میکنه.میتونید واسه تمام صفحه شدن ارتفاع،مقدار اون رو به اندازه ارتفاع بزرگترین مانیتور یعنی 900px بگیرید.
    درخدمتم.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mmdsharifi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    lenus.org
    پست
    160

    نقل قول: مشکل ساده یک تازه کار در css

    سلام دوست عزیز

    کدی که شما قرار دادید از لحاظ html هم مشکل داره،لذا بهتون پیشنهاد می دم برید
    W3schools.com
    codeacademy.com
    تا هم html5 ,css3 رو خوب یاد بگیرید.
    کد اکادمی رو حتما امتحان کنید!

  6. #6

    نقل قول: مشکل ساده یک تازه کار در css

    نقل قول نوشته شده توسط masoud_pnu مشاهده تاپیک
    نه خب تگ head باید باشه.آپشن نیست.الزامه.
    دوست خوبم سایتی که فرمودید طراحیش به این راحتی که فرمودید نیست.به طراحی سایت مذکور،اصطلاحا (پارالاکس)میگن که با چیزی که مدنظر شماست تفاوت زیادی داره و از متدهای پیشرفته طراحی حساب میشه.حالا اگه میخواید همینجوری چندتا عکس پشت سرهم بذارید اون بحثش فرق میکنه و کار سختی نیست.ولی اون سایت خیر.ضمنا هیچوقت height رو برابر 100% مقدار دهی نکنید.بحث width فرق میکنه.میتونید واسه تمام صفحه شدن ارتفاع،مقدار اون رو به اندازه ارتفاع بزرگترین مانیتور یعنی 900px بگیرید.
    درخدمتم.
    ممنون منم نگفتم آسونه و فورا میخوام درستش کنم ک... گفتم میخام شروع کنم و به این جاش برسونم
    اون height برابر 100 هم نتیجه ی یه کپی پیست از یه کد دیگه بود ... دارم با خطا و آزمون جلو میرم
    حالااگه میشه از همون مرحله صفر اگه میشه بفرمایید چکار کنم؟

  7. #7

    نقل قول: مشکل ساده یک تازه کار در css

    نقل قول نوشته شده توسط mmdsharifi مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز

    کدی که شما قرار دادید از لحاظ html هم مشکل داره،لذا بهتون پیشنهاد می دم برید
    W3schools.com
    codeacademy.com
    تا هم html5 ,css3 رو خوب یاد بگیرید.
    کد اکادمی رو حتما امتحان کنید!
    ممنون
    میدونم مشکل داره
    راستش سال پیش فقط یه دور اچ تی ام ال خوندم (آموزش تصویری دیدم) و تا الان هم باهاش کاری نکردم برای همین فراموشم شده.. همین سایت W3schools.com همین الآن هم جلوم بازه و ازش کمک میگیرم
    ممنون از توجه تون

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار masoud_pnu
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    286

    نقل قول: مشکل ساده یک تازه کار در css

    مرحله صفر برای چه کاری؟طراحی همچین سایتی؟

  9. #9

    نقل قول: مشکل ساده یک تازه کار در css

    نقل قول نوشته شده توسط masoud_pnu مشاهده تاپیک
    مرحله صفر برای چه کاری؟طراحی همچین سایتی؟
    آره

    البته از صفر هم فکر کنم باید صفر تر شروع کنم
    البته فعلا اچ تی ام ال و سی اس اس ش فقط

    ؟؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار masoud_pnu
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    286

    نقل قول: مشکل ساده یک تازه کار در css

    الان اگه بگم آره که میگی برو بابا!!ولی واقعیتش اینه که بله.یه مقدار باید دستتون تو HTML و خصوصا استایل دهی به اون یعنی CSS روون تر بشه.چون حقیقتااینجور طراحی یه مقدار وقت زیادتری می بره و زده می شید.
    من یه نمونه برای شما میذارم،گرچه free و رایگان نیست این قالب،ولی اگه بلد باشید میتونید راحت سفارشی و فارسی سازیش کنید.تو صفحه اش کلیک راست بکنید و view page source رو بزنید.ببینید چیزی ازش سر درمیارید؟اتفاقا کامنت گذاری شده و تقریبا مشخصه چی به چیه.ولی بهتون توصیه میکنم اول شروع کنید عمیق HTML و CSS رو یادبگیرید.و از همه مهمتر،توصیه اینجانب به همه دوستان : زبان انگلیسی رو تقویت کنید.این رمز موفقیت تو این کاره.در خدمتیم.
    http://themeforest.net/item/inventio...review/8286434

  11. #11

    نقل قول: مشکل ساده یک تازه کار در css

    تا اونجا که من میدونم این سایت ها یک بک گراند ثابت دارند و وقتی پایین میری بقیه قسمت هاشون مثله نوار روی این تصویر جابجا میشند
    درسته؟

  12. #12

    نقل قول: مشکل ساده یک تازه کار در css

    نقل قول نوشته شده توسط masoud_pnu مشاهده تاپیک
    الان اگه بگم آره که میگی برو بابا!!ولی واقعیتش اینه که بله.یه مقدار باید دستتون تو HTML و خصوصا استایل دهی به اون یعنی CSS روون تر بشه.چون حقیقتااینجور طراحی یه مقدار وقت زیادتری می بره و زده می شید.
    من یه نمونه برای شما میذارم،گرچه free و رایگان نیست این قالب،ولی اگه بلد باشید میتونید راحت سفارشی و فارسی سازیش کنید.تو صفحه اش کلیک راست بکنید و view page source رو بزنید.ببینید چیزی ازش سر درمیارید؟اتفاقا کامنت گذاری شده و تقریبا مشخصه چی به چیه.ولی بهتون توصیه میکنم اول شروع کنید عمیق HTML و CSS رو یادبگیرید.و از همه مهمتر،توصیه اینجانب به همه دوستان : زبان انگلیسی رو تقویت کنید.این رمز موفقیت تو این کاره.در خدمتیم.
    http://themeforest.net/item/inventio...review/8286434

    ممنون از معرفی سایت
    ولی راستش من برای همین میخام یه قالب نزدیک به این سایتی که گفتم طراحی کنم .. نه در اون حد ولی خب نزدیک بهش... اصلا برای همین که بتونم اچ تی ام ال و سی اس اس رو یادبگیرم شروع به این کار کردم...ترجیح میدم طراحیش طول بکشه ولی قسمت به قسمت هم اچ تی ام ال یاد بگیرم و هم سی اس اس
    لطفا چند مرحله از پیاده سازی این سایت رو بگو تا انجام بدم
    نه اینکه قدم هایی که باید انجام داد رو بگی ا... نه ... چند قدم شروعی و ریز (نمیتونم منظورمو برسونم با هر برداشتی جواب بده تا سعی کنم بهتر بگم )

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار masoud_pnu
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    286

    نقل قول: مشکل ساده یک تازه کار در css

    بله همینطوره.اصول همینه ولی شاید یه سری تفاوتا باشه در نحوه پیاده سازی.تونستی این مثالی که بهت دادم رو تحلیلش کنی؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار masoud_pnu
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    286

    نقل قول: مشکل ساده یک تازه کار در css

    عزیز راحت باش.بگو دقیقا چی مدنظرته؟اگه بلد بودم که رو چشمام عرض میکنم.اگرم نه که قطعا دوستان دیگه هستن.

  15. #15

    نقل قول: مشکل ساده یک تازه کار در css

    نقل قول نوشته شده توسط masoud_pnu مشاهده تاپیک
    بله همینطوره.اصول همینه ولی شاید یه سری تفاوتا باشه در نحوه پیاده سازی.تونستی این مثالی که بهت دادم رو تحلیلش کنی؟
    راستش اینترنت در حد زغال!! تو باز کردنش مشکل دارم ولی حتما تا آخر شب هرجور شده بش نیگاه میندازم

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار masoud_pnu
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    286

    نقل قول: مشکل ساده یک تازه کار در css

    خب.ببین این قالب از بوت استرپ استفاده میکنه.بوت استرپ چیه؟یه فریم ورکه(framework)/چارچوب کاری.به چه دردی میخوره؟هر فریم ورک حاوی توابع یا استایل هاییه که مارو از نوشتن کدهای بسیار زیاد راحت میکنه.مثلا من میخوام یه منو داشته باشم که کاملا پهناش اندازه صفحه باشه،وقتیم سایتم تو صفحه نمایش های کوچیک(مثل موبایل)باز شد،دیگه بهم نریزه.عوضش همه موارد موجود در منو برن تو یه باکس که وقتی کلیدی رو زدم برام باز بشن.اینجا خیلی کدنویسی لازم داره.نحوه بازشدن لیست جاوااسکریپت میخواد،اندازه منو CSS،و...اما همه اینارو من میتونم بایه فراخوانی ساده داشته باشم،اگر تحت فریم ورکی که مخصوص اینکاره کد رو بنویسم.اینجا فریم ورک ما بوت استرپه.
    بعد اومده چیکار کرده؟یه بخش(محفظه)تعریف کرده که backgroundاون یه عکسه(که میره زیر).position این بخش top هستش که حرکت نکنه و ثابت بمونه.بعد اومده چندتا بخش دیگه تعریف کرده که بالا میرن.
    اصول کار ساده اس.

  17. #17

    نقل قول: مشکل ساده یک تازه کار در css

    خب درست.... خودمم یه چیزهایی در مورد بوت استارپ خوندم ولی چون اولین کاریه که توطراحی برای خودم میخام انجام بدم برای همین میخام خودم و با ابزارهای ابتدایی شروع به ساخت کنم تا کامل یاد بگیرم
    حالا تو این مرحله قابلیت تطبیق با مرورگرهای موبایل و تبلت و ... نداشته باشه و برای هر کدوم نحوه ی نمایش خاص نداشته باشه طوری نیست ولی اگه بتونم از ابتدا و با همین ابزار ابتدایی هم اینکارهارو بتونم بکنم خیلی خوب میشه... البته میدونم باید جوری کدش رو بزنم که بشه با کمترین هزینه (ی زمانی) تغییرش داد وکاری کرد که با تبلت و موبایل هم نمایش خاص خودش رو داشته باشه...
    فکر کنم اگه خودم بتونم اینکارو بکنم اونوقت میتونم درک درستی از سازوکار و ارتباط موارد یاد بگیرم تا وقتی که از یک فریم ورک با کتابخونه های آماده استفاده کنم
    منتظرنظرت میمونم دوست خوبم

  18. #18

    نقل قول: مشکل ساده یک تازه کار در css

    میخوام اگه بشه یه psd از چیزی که توذهنمه رو بزنم (هرچند که میدونم خیلی افتضاح طراحی خواهم کرد) و بعد بکمک بچه های همینجا مرحله ب مرحله تبدیلش کنم

    ؟؟

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار masoud_pnu
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    286

    نقل قول: مشکل ساده یک تازه کار در css

    اول عیدت مبارک!
    دوم ایشالا موفق باشی.همینکه اراده اینکارو داری خودش خیلی خوبه.منتها الان شما میخوای یه سایت معمولی طراحی کنی یا همون پارالاکسه؟
    شما بزن psd رو،اصلا هم فکر نکن بده.اصلا بد نیست.ماحصل تلاش اصلا بد نیست.حداقلش اینه میاد دستت چی به چیه.شاید باورنکنی وقتی اولین بار سفارش طراحی سایت گرفتم،واقعا هیچچچچ بلد نبودم.نه اینکه الان استادم!!نه.ولی واقعا اصلا بلد نبودم CSSبه چه دردی میخوره.اسکلت بندی با div رو واقعا نمیدونستم چیه.شما یا علی بگو،من بلد نباشم بقیه بچه ها هستن.همت خودت هست.

    البته اینم تو پرانتز بهت بگم که سعی کن کدنویسی یاد بگیری.چون فتوشاپ مقدار خیلی زیادیش عکسه و این باعث میشه صفحه سنگین بشه و بعد سرعت لود پایین بیاد.
    آخرین ویرایش به وسیله masoud_pnu : دوشنبه 06 مرداد 1393 در 23:12 عصر

  20. #20

    نقل قول: مشکل ساده یک تازه کار در css

    عید شما هم مبارک
    سلامت باشین

    میخوام یه سایت معمولی راه بندازم که فقط نماش به همون سبک باشه .سایت معمولی و استاتیک .
    از الان هم میرم سراغ زدن psd البته رو کاغذ تقریبا ایده م رو کشیدم ولی خب تا یه کم با گیمپ راه بیفتم طول میکشه
    برای این میگم شاید بددر بیاد چون یه تاپیک بود در مورد طراحی که دیشب داشتم میخوندم (البته نیمه کاره رها شده بود ) و کسی که تاپیک رو زده بود خیلی ایرادهای فنی میگرفت برای همین خودمم میدونم دفعه اول چقدر بد خواهد شد طرحم! خیلی غیر کارشناسی!

    با کد یادگیری رو هم بشدت موافقم...هیچی کد نمیشه!! (خواستم در مورد سی شارپ و خانواده ش بگم که دیدم اینجا جاش نیس)

    ممنون از یاریت

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار masoud_pnu
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    286

    نقل قول: مشکل ساده یک تازه کار در css

    ببین ایراد فنی رو وقتی می گیرن که بدونن طرف خیلی وارده و حرفه ایه.شما تازه شروع کردی،ابدا نباید انتظار داشته باشی که همین طرح اول یه سایت استثنایی طراحی کنی.شما کم کم جلو بیا،به مرور یاد می گیری.ایرادای بنی اسراییلی فقط آدمو دلسرد می کنن.یه چیزیم بگم خدمتت،اصلا فکر نکن ضعیفی.همه ما در یه سطح هستیم.فقط کمی بالاتر و پایینتر.یاعلی بگو و شروع کن.بابا نهایتش اینه یه فرم جدید بازمیکنی دیگه!

  22. #22

    نقل قول: مشکل ساده یک تازه کار در css

    ممنون از اینهمه انرژی ای که میدی
    واقعا ممنون

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار masoud_pnu
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    286

    نقل قول: مشکل ساده یک تازه کار در css

    شما عزیزی.ممنون از لطفت.بقول من میکنی w3school.comرو باز کن و بخش HTMLاش رو از بالا تا پایین بخون.با گوگل ترنسلیت ترجمه کن اونایی رو که بلد نیستی.راه میفتی ایشالا.عجله نکن.

  24. #24
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    615

    نقل قول: مشکل ساده یک تازه کار در css

    حتی منم با این حرفا انرژی گرفتم :). به نظر منم فعلا اصلا به ریسپانسیو و بوت استرپ فکر نکن و یه طرح خیلی ساده رو پیاده سازی کن. منم اگر وقت کردم بیام تو سایت حتما جواب مشکلات احتمالیتونو میدم. البته اگه بلد باشم.

  25. #25
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    615

    نقل قول: مشکل ساده یک تازه کار در css

    نقل قول نوشته شده توسط masoud_pnu مشاهده تاپیک
    شما عزیزی.ممنون از لطفت.بقول من میکنی w3school.comرو باز کن و بخش HTMLاش رو از بالا تا پایین بخون.با گوگل ترنسلیت ترجمه کن اونایی رو که بلد نیستی.راه میفتی ایشالا.عجله نکن.
    به جای این کار می تونید از ترجمه شده ی این سایت که www.beyamooz.com هست استفاده کنید. واقعا خوب و دقیق ترجمه شده. امتحان کنید.

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار masoud_pnu
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    286

    نقل قول: مشکل ساده یک تازه کار در css

    آفرین.ایشون درست میکن.الان دیدم.
    بنده واقعا غیر از این سایت برنامه نویس،هیچ سایت آموزشی دیگری تو اینترنت فارسی نمیرم.چون واقعا پرباری و سطح علمی stackoverflow یا مشابه اون اصلا قابل قیاس با نت داخلی نیست.(حالا حتما دارین میگین دارم کلاس میذارم!! خب بگین!چیکار کنم؟!)اینجا همه عوض جواب دادن به سوال فقط به فکر اینن کسی جای نامربوط سوال نپرسه!!به تاریخ عضویتم نگاه کنید متوجه می شید!!)

  27. #27
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    615

    نقل قول: مشکل ساده یک تازه کار در css

    کاملا درسته حرفتون.

  28. #28

    نقل قول: مشکل ساده یک تازه کار در css

    سلام صبح همگی بخیرمن فعلا یه طرح خیلی خیلی ساده و خیلی خیلی خیلی اولیه ای که درست کردم رو ضمیمه کردم خوشحال میشم ایراداتش رو بهم بگید راستش خود هم ازش راضی نیستم و میتونم ایرادهایی رو بگیرم ولی بعضی هاشو گذاشتم بعدا درست کنم وقت نشد ...لطفا ایرادهام روذکر کنید توجه به این نکته ضروریست که لطفا به آرامی و یکی یکی کتک بزنید! با تشکر
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg my1.jpg‏ (96.1 کیلوبایت, 40 دیدار)

  29. #29

    نقل قول: مشکل ساده یک تازه کار در css

    آمار خیلی تو چشم میزنه! جاش مناسب نیس
    اخبار و آمار رو میشه بهتر چید

    فرم پایین با وکتورها همخوانی نداره!

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار masoud_pnu
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    286

    نقل قول: مشکل ساده یک تازه کار در css

    سلام مخلصیم.PM داده بودی،همبنجا جواب میدم که صندوقتم پر نشه.
    آقا واقعا برای طراحی اول زیباست.حالا یا دست به فتوشاپت خیلی خوبه یا ماشالا ذوق و قریحه خوبی داری که قطعا هردوش درسته.واقعا زیبا.
    ولی اگه قرار باشه همش بشه تعریف که دیگه دورهمیم ووو خوشیم!!.آقا جان،قالب شما خوبه.ولی به سلیقه شخص بنده(البته جسارت نمیکنم،نظر بنده اس که قطعا خالی از اشکال نیس) این قالب هدفش طراحی full width هست.یه سایت full width هم امروزه معمولا بصورت ریسپانسیو طراحی میشه.بنده نوعی ترجیح میدم وقتی طراحی سایتی رو ریسپانسیو انجام میدم،از طراحی تخت(یا flat) استفاده کنم.حالا طراحی فلت چه ویژگی هایی داره؟اولیش اینه که المان ها تا حد امکان ساده هستن.مثلا در این دیدگاه،شما رنگ گرادیان نداری.رنگ بصورت solid استفاده میشه.یا اینکه مثلا هر المان درنهایت سادگی رعایت میشه.یعنی استفاده از اشکال اصلی مثل دایره و مربع و...
    ببین،من از پایین میرم بالا.شما قسمت footerسایتت خیلی قشنگه.ولی با قسمت بالاتر،یعنی content تقارن طراحی نداره.به زبان ساده تر به هم نمیان.شما در فوتر از یه طراحی یکنواخت و ساده استفاده کردی که نتیجه اش قشنگ و تمیزه.رنگ بندی زیبا،فونت مناسب و...اما برو بالاتر،اون دوتا مربع که احتمالا واسه محل تبلیغاته،هیچ همخوانی با قسمت آمار و اخبار نداره.این قسمت طراحیش قشنگه،خیلیم روش مشخصه که زحمت کشیدی،ولی جاش مناسب نیست.دقیقا مثل اینه کت شلوار آرمانی رو روی کفش اسپرت فاق بلند سفید رنگ!!بپوشی!!
    در قسمت ابتدای این بخش هم نوعی fade یا سایه وجود داره که قشنگه.احتمالا مدنظرت این بوده که طراحی پارالاکس بشه،بعد این قسمت زیبا میشه.ولی توجه داشته باش اون سایه رو باید با جی کوئری یا اسکریپت دیگری اجرا بکنی.پس این قسمت رو ساده بذار.
    قسمت header سایت هم قشنگه.از فیلتر آیریس بلر(iris blur) درجای مناسبش استفاده کردی.این فیلتر خیلی تو ویرایش عکس های هدر سایت های فلت و ریسپانسیو به کار میره.یه جورایی اگه جای نوشته و فونتش رو بهتر استفاده کنی،میشه گفت تایپوگرافی رو رعایت کردی.آفرین.واسه فونت نوشتار هدر هم فونتتو عوض کنی بهتره.واسه نوشتاره بقیه سایت هم از فونت تاهوما یا گزینه بهتر یعنی یکان خیلی قشنگه.
    رنگ بندی هم قشنگه.فقط یه بارم رنگ سالید استفاده کن ببین چی میشه؟
    درکل واقعا طرحتون قشنگ بود.جای یه خسته نباشید توپ داره!فدایی دارییییی

  31. #31

    نقل قول: مشکل ساده یک تازه کار در css

    ممنون مسعود جان
    راستش اسما فوتوشاپه ولی حقیقتا گیمپه! (البته inkscape هم رو سیستم دارم ولی هنوز کارم بش گیر نیفتاده تا برم یادش بگیرم... با گیمپ هم زیاد تا حالا کاری نکرده بودم و فقط درحد بریدن و چرخوندن و .. ازش استفاده کرده بودم ولی خدارو شکر دیشب مجبور شدم باهاش کار کنم..بگذریم)

    سعی میکنم تا با سالید هم یه طرح بزنم
    اینو هم بگم اون مربع ها رو گذاشتم برای اینکه محتوای اخبار و آمار داخلش قرار بگیره(جالب هم نشده) و برای تبلیغات نیس.. با این اوصاف خیلی بدتر شد نه؟؟؟

    امروز نشستم سعی کردم اون سایتی که ذکر کرده بودم قبلا رو از نظر ظاهر اولیه یه چیزی ازش طراحی کنم (البته بدون محتواهایی که وسط قرار گرفتند و فقط سعی کردم ظاهر اولیه ش رو درست کنم) ولی مشکل دارم ... چجوری عکس رو کاری کرده که بالا و پایینش زیر یه تصویر دیگه که توی یه دیو دیگه قرار داره بیفته؟ از چیزی استفاده کرده یا دیو بندیش رو درست کنم باید درست شه؟؟‌ (خودم فکر کنم دیو بندیم مشکل داره..الان هم می خوام برم دنبال اینکه دیو بندیم رو قوی کنم :( )
    ممنون از کمک هات

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار masoud_pnu
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    286

    نقل قول: مشکل ساده یک تازه کار در css

    عزیزی.دقیق متوجه نشدم.منظورت اینه که وقتی اسکرول میکنی،دقیقا یه عکس توهر صفحه میفته؟مثل یه آلبوم که تو هر صفحه یه عکس داره؟اگه اینه که اینو با بوت انجام میدن.یه div یا sectionدرست میکنن.پهناش 100درصده و ارتفاعش900 پیکسل.بعد با smooth scrolling و لینک دهی به اون id میرن به اون div یا سکشن.

  33. #33

    نقل قول: مشکل ساده یک تازه کار در css

    نقل قول نوشته شده توسط masoud_pnu مشاهده تاپیک
    عزیزی.دقیق متوجه نشدم.منظورت اینه که وقتی اسکرول میکنی،دقیقا یه عکس توهر صفحه میفته؟مثل یه آلبوم که تو هر صفحه یه عکس داره؟اگه اینه که اینو با بوت انجام میدن.یه div یا sectionدرست میکنن.پهناش 100درصده و ارتفاعش900 پیکسل.بعد با smooth scrolling و لینک دهی به اون id میرن به اون div یا سکشن.
    اینی که گفتی هست ولی برای مرحله ی بعد گذاشتمش
    میدونم بد توضیح دادم =>برای اینکه اونچیزی رو ک گفتم رو بهتر متوجه شی این چند تا عکس رو اول نگاه کن بعد خود سایت eagle-design.ir رو نیگاه کن:اگه دقت کنی طوری تنظیم شده که عکس 1 و 3 روی عکس 2 قرار میگیرند.همین

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار masoud_pnu
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    286

    نقل قول: مشکل ساده یک تازه کار در css

    به طرز عجیبی دریم ویورم کرش میکنه!!اینو با موبایل تو jsfiddle برات نوشتم.همچین چیزی مدنظرته؟
    http://jsfiddle.net/pnLh5/

  35. #35

    نقل قول: مشکل ساده یک تازه کار در css

    درسته .. همین شکلی منظورم بود
    ولی فکر کنم باید با یه تغییراتی نوشتش چون باید اون عکس بالایی و پایینی تکرار بشند و با زوم هم جابجا نشند... الان عرض ایمیج ها رو 100 کردم و وقتی زوم کنی و بیای پایین میبینی ایمیج پایینی جاش مناسب نیست.... Link


    ممنون از وقتی ک میزاری ... تنکس

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار masoud_pnu
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    286

    نقل قول: مشکل ساده یک تازه کار در css

    ببین واسه چی 100درصدش کردی؟ واسه اینکه تمام صفحه بشه؟ خب وقتی بوت استرپ استفاده کنی خودش خود بخود فول اسکرین یا 100درصدمیشه.اصلا امکان زوم در بوت استرپ معنا نداره.
    اینو فقط واسه این نوشتم متوجه منظورت بشم!!

  37. #37

    نقل قول: مشکل ساده یک تازه کار در css

    اوکی.. بچه زدن نداره ک...
    من با امکانات بوت استراپ آشنا نیستم و فقط الان کیس تمرینیم رو اون سایت گذاشتم... همین

    ولی منظورم همونچیزی بود ک خودت زدی..

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار masoud_pnu
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    286

    نقل قول: مشکل ساده یک تازه کار در css

    آقا ما کوچیکتیم.بخدا لحنم دوستانه بود!(میگم کاش یه روشی برای انتقال احساس درست بشه که لااقل از این شکلکا بهتر باشه!)
    آقا ما دربست مخلص شماییم برادر.افتخار بنده اس خدمت به شما دوستان عزیزم.

  39. #39

    نقل قول: مشکل ساده یک تازه کار در css

    اختیار داری... این چه حرفیه... ما بیشتر مخلصیم .... اینم به افتخار شما :

    نقل قول نوشته شده توسط masoud_pnu مشاهده تاپیک
    میگم کاش یه روشی برای انتقال احساس درست بشه که لااقل از این شکلکا بهتر باشه!
    لایک++

تاپیک های مشابه

  1. کمک به یک تازه کار برای فهمیدن نحوه کرک یک برنامه ساده به زبان دلفی
    نوشته شده توسط miladnoori67 در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 33
    آخرین پست: جمعه 02 اسفند 1387, 13:42 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 24 فروردین 1387, 17:29 عصر
  3. تازه کار و مشکل با اولین SCRIPT
    نوشته شده توسط alux در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 20 آذر 1384, 10:02 صبح
  4. پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 26 مهر 1384, 09:31 صبح
  5. راهنمایی یک کابر تازه کار
    نوشته شده توسط پیام شکرآبی در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 02 مرداد 1382, 19:42 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •