نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: خطای Duplicate values in the index, primary key در آپدیت دیتابیس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hadi vafaii
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    316

    خطای Duplicate values in the index, primary key در آپدیت دیتابیس

    میخوام دیتابیسم رو آپ دیت کنم این خطا رو میده میشه بگین کجای کارم مورد داره کد رو این جوری نوشتم


    Untitled.png








    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    OleDbConnection a = new OleDbConnection();
    a.ConnectionString = "provider=microsoft.jet.oledb.4.0;data source=|datadirectory|\\Database.mdb;persist security info = false";
    a.Open();
    OleDbCommand b = new OleDbCommand();
    b.CommandText = "update Table1 set name='" + txtname.Text + "', famil='" + txtfamil.Text + "',pedar='" + txtpedar.Text + "',shenase=" + txtshenase.Text + ",ozviyat='" + combozv.SelectedItem + "',digar='" + txtdigar.Text + "',tel='" + txttel.Text + "',tahvil='" + txttahvil.Text + "' where cod='" + txtcode.Text + "'";
    b.Connection = a;



    b.ExecuteNonQuery();
    MessageBox.Show("اطلاعات ثبت شد");


    MessageBox.Show(" !اطلاعات درج شده اشتباه می باشد ", "خــطـا");







    a.Close();

  2. #2
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: خطای Duplicate values in the index, primary key در آپدیت دیتابیس

    از کدام خط ارور میگیره ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: خطای Duplicate values in the index, primary key در آپدیت دیتابیس

    سلام
    اون فیلد cod باید کلید اصلی باشه (primari key)

  4. #4

    نقل قول: خطای Duplicate values in the index, primary key در آپدیت دیتابیس

    سلام
    پست اصلاح شد.

    کلید اصلی تو جدولت کدوم فیلده؟
    اگر cod باشه قاعدتا نباید تو آپدیت این خطا رو بده ، چون مقدار cod رو تغییر نمیدی ، مگر اینکه فیلد کلیدت فیلد دیگه ای باشه
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hadi vafaii
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    316

    نقل قول: خطای Duplicate values in the index, primary key در آپدیت دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammad.Ashtiani مشاهده تاپیک
    سلام
    پست اصلاح شد.

    کلید اصلی تو جدولت کدوم فیلده؟
    اگر cod باشه قاعدتا نباید تو آپدیت این خطا رو بده ، چون مقدار cod رو تغییر نمیدی ، مگر اینکه فیلد کلیدت فیلد دیگه ای باشه
    سلام استاد کیلید اصلیم همونه که نوشتم کدم موردی نداره؟

  6. #6

    نقل قول: خطای Duplicate values in the index, primary key در آپدیت دیتابیس

    سلام
    با همین کد یه کوئری insert اجرا کن ببین درست اجرا میشه آیا؟

    این مطلب البته ربطی به خطایی که میده نداره اما چرا دوتا Message Box مربوط به موفقیت عملیات و خطا رو پشت سر هم گذاشتی
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hadi vafaii
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    316

    نقل قول: خطای Duplicate values in the index, primary key در آپدیت دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammad.Ashtiani مشاهده تاپیک
    سلام
    با همین کد یه کوئری insert اجرا کن ببین درست اجرا میشه آیا؟

    این مطلب البته ربطی به خطایی که میده نداره اما چرا دوتا Message Box مربوط به موفقیت عملیات و خطا رو پشت سر هم گذاشتی
    دست گلت درد نکنه استاد مشکل حل شد مشکل از این بود که دیتابیس باز بود و اون خطا رو میداد بعدش message box ها تو try بودن قبلش try رو برداشته بودم ببینم مشکل از کجاست و کد رو که اینجا کپی کرده بودم هنوز اصلاح نشده بود

تاپیک های مشابه

  1. the columns in table do not match an existing primary key or unique constraint
    نوشته شده توسط mosafer_deltang در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 19 آبان 1392, 19:48 عصر
  2. خطای no primary key
    نوشته شده توسط m_sobh در بخش مدیریت دیتابیس (Database Administration)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 06 شهریور 1392, 08:49 صبح
  3. سوال: خطای PRIMARY KEY هنگام درج اطلاعات
    نوشته شده توسط vB.N3T در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 15 آذر 1391, 07:31 صبح
  4. سوال: خطای Index or primary key cannot contain a Null value بعد از Insert
    نوشته شده توسط جواد ملاولی در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 29 اردیبهشت 1390, 09:55 صبح
  5. خطای index or primary key در اکسس
    نوشته شده توسط keshvad در بخش Access
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 11 فروردین 1385, 03:47 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •