نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: قرار دادن تصاویر در متن

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    290

    قرار دادن تصاویر در متن

    با سلام دوستان من دارم یه سیستم بلاگ دهی مینویسم و یه جاییش به مشکل بر خوردم فرض کنیم داریم یه پست میزاریم که وسطش هم یه عکس داره حالا خودم فکر کردم بیایم مثل وردپرس یه پوشه درست نیم و عکسیو که اپلود کردیم به اون انتقال بدیم و لینک عکس رو لابلای متن بفرسیتم به دیتابیس حالا وقتی میخوایم پست رو نشون بدیم طبیعتا عکس نشون داده نمیشه و لینکش به صورت یه رشته نشون داده میشه چه کنیم که خود عکس نشون داده بشه چون ما داریم متن رو به عنوان text ذخیره میکنیم و بدون پردازش مستقیما نشون میدیم

  2. #2

    نقل قول: قرار دادن تصاویر در متن

    میتونی لینک عکس رو به تنهایی ذخیره کنی بعد یک رشته به عنوان علامت تو متن بزاری و هر وقت رسیدی به اون رشته اون عکس رو با آدرس مورد نظر نشونش بدی

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    290

    نقل قول: قرار دادن تصاویر در متن

    این کار میشه اما هم پیچ تو پیچ ممکنه توی هر پست 10 تا عکس باشه و کلی پست باشه حالا هر پست باید کلی پردازش بشه و تصاوویرش و متنش بیاد تازه درصد خطاشم بالاست
    با تشکر بخاطر توجهتون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار vahidqara
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    389

    نقل قول: قرار دادن تصاویر در متن

    درود .. شما مگه برای پست گذاشتن از editor ها استفاده نمیکنید .. آیا؟؟
    یک سری امکانات داره خوب.. برای آپلود عکس و طرز نمایش عکس

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    290

    نقل قول: قرار دادن تصاویر در متن

    والا من با Ckeditor و امثالهم کار نکردم یعنی اونا خودشون اینکار انجام میدن ؟

  6. #6

    نقل قول: قرار دادن تصاویر در متن

    نقل قول نوشته شده توسط DR.HTML مشاهده تاپیک
    والا من با Ckeditor و امثالهم کار نکردم یعنی اونا خودشون اینکار انجام میدن ؟
    آری
    اگه خودشون انجام نمی دادند دیگه کاربردی نداشتند ...

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    290

    نقل قول: قرار دادن تصاویر در متن

    اقا من به یه مشکلی بر خوردم اونم اینه وقتی نتایجیو که با ckeditor ذخیره شده چاپ میکنم تگ های html چاپ میشن میدونم مشکل از کوتیشن هاست اما هرکاریش کردم همون بودم
            echo 'matn : ' . $result ['context'] . '</br>';

    <p>test </p>


    چه کنم درست چاپ بشه یعنی تگ های html تفسیر بشن

  8. #8

    نقل قول: قرار دادن تصاویر در متن


    function forhtml ($text) {
    $text = str_replace ('&gt;','>',$text);
    $text = str_replace ('&lt;','<',$text);
    return $text;
    }

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار vahidqara
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    389

    نقل قول: قرار دادن تصاویر در متن

    نقل قول نوشته شده توسط DR.HTML مشاهده تاپیک
    والا من با Ckeditor و امثالهم کار نکردم یعنی اونا خودشون اینکار انجام میدن ؟
    بله که انجام میدم به جای 100% تازه 110% هم.

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    290

    نقل قول: قرار دادن تصاویر در متن

    نقل قول نوشته شده توسط prans.info مشاهده تاپیک

    function forhtml ($text) {
    $text = str_replace ('&gt;','>',$text);
    $text = str_replace ('&lt;','<',$text);
    return $text;
    }
    بله خودمم این روش به ذهنم رسید اما راهی نیست با دست کاری همون کوتیشن ها درستش کرد ؟

تاپیک های مشابه

  1. tooltip قرار دادن برای یک متن
    نوشته شده توسط mzamani در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 03 خرداد 1388, 11:59 صبح
  2. پی اچ پی و قرار دادن تصاویر روی هم؟
    نوشته شده توسط sara933 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 13 خرداد 1387, 17:50 عصر
  3. سوال: نحوه قرار دادن تصاویر داخل Image list در یک کنترل Image
    نوشته شده توسط hadisalahi2 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 17
    آخرین پست: پنج شنبه 12 اردیبهشت 1387, 18:16 عصر
  4. قرار دادن چند فایل متن داخل یک DLL
    نوشته شده توسط amir_civil در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 14 شهریور 1385, 20:23 عصر
  5. قرار دادن عکس یا متن درون کلیپ بورد
    نوشته شده توسط mohsen_2005 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 04 آذر 1384, 11:38 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •