نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تغییر title برای هر صفحه یک title که از دیتابیس خونده میشه چاپ بشه.

  1. #1

    تغییر title برای هر صفحه یک title که از دیتابیس خونده میشه چاپ بشه.

    سلام.
    ببنید من میگیرم header فایل رو اینکلود میکنم تو همه صفحات
    تو فایل کانفیگم که عنوان سایت این تعیرف شده

    defined('TITR') or define('TITR', 'عکس ');


    حالا تو همه صفحات همین چاپ میشه و عنوان همشون یکیه

    <title><?php echo TITR ?></title>


    من میخوام عنوان صفحه ای رو که تو دیتاابیس ذخیره کردم چاپ کنم اما این فایل head رو همه جا اینکلود کنم!
    نمیدونم منطورمو رسوندم یا نه!

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    290

    نقل قول: تغییر title برای هر صفحه یک title که از دیتابیس خونده میشه چاپ بشه.

    فکر کنم میخوایت تایتلتون مثل همین تاپیک های برنامه نویس تغیر کنه اگر اینجوریه توی هر صفحه تایتلرو که از دیتابیس خوندید همونو بزارید چون define یه چیزه مشخصه و طبیعتا هر جا تغییر نمیکنه

  3. #3

    نقل قول: تغییر title برای هر صفحه یک title که از دیتابیس خونده میشه چاپ بشه.

    خوب میام تو هر صفحه یکی دیگه تعرف میکنم و مقدار دیتابیسشو میریزم توش اما بازم تغییر نمیکنه

    <title><?php echo (defined('PAGETITLE') ? PAGETITLE : TITR); ?></title>



  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    290

    نقل قول: تغییر title برای هر صفحه یک title که از دیتابیس خونده میشه چاپ بشه.

    نمیدونم چرا دارین از define هستفاده میکنین ؟
    این چه ایرادی داره
    echo '<title>'. $row['title'].'</title>';

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار vahidqara
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    389

    نقل قول: تغییر title برای هر صفحه یک title که از دیتابیس خونده میشه چاپ بشه.

    نقل قول نوشته شده توسط DR.HTML مشاهده تاپیک
    نمیدونم چرا دارین از define هستفاده میکنین ؟
    این چه ایرادی داره
    echo '<title>'. $row['title'].'</title>';
    دقیقا دوستمون درست میگه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: جایگزین Iframe برای تغییر فقط قسمتی از صفحه چیه ؟
    نوشته شده توسط elham1611 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 15 اردیبهشت 1392, 10:45 صبح
  2. تگ alt و title برای عکس در PHP
    نوشته شده توسط grabby در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 30 آبان 1391, 12:42 عصر
  3. سوال: جایگزین Iframe برای تغییر فقط قسمتی از صفحه چیه ؟
    نوشته شده توسط elham1611 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 26 اردیبهشت 1391, 10:09 صبح
  4. سوال: اضافه کردن alt , title برای تگهای img که فاقد این دو خصیصه هستن
    نوشته شده توسط eyes_shut_number1 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 06 دی 1389, 20:46 عصر
  5. تغییر id در html صفحه برای جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط jasadeghi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 06 تیر 1387, 09:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •