نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چگونگی دراگ کردن فایل از دسکتاپ به پنل روی فرم

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گنبد کاووس
    پست
    296

    چگونگی دراگ کردن فایل از دسکتاپ به پنل روی فرم

    اگر کدی و یا لینکی در این خصوص دارین لطفا راهنمایی فرمایین
    در ضمن چطوری میشه این تغییرات رو در برنامه ذخیره کرد طوری که در دفعات بعدی که برنامه رو باز کنند ایکون و فایل در پنل موجود باشه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار flash118
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    بسته های شبکه
    پست
    466

    نقل قول: چگونگی دراگ کردن فایل از دسکتاپ به پنل روی فرم

    با سلام دوست من دقت کنید من مراحل رو براتون گام به گام انجام میدم
    مرحله اول


    this.AllowDrop = true;

    گام بعد:

    this.DragEnter += new DragEventHandler(Form1_DragEnter);
    this.DragDrop += new DragEventHandler(Form1_DragDrop);



    و گام بعد : البته برای تغییر نشانگر ماوس هست اینو تو رویداد Form1_DragEnter میذاری

    if (e.Data.GetDataPresent(DataFormats.FileDrop, false))
    e.Effect = DragDropEffects.All;



    و حالا کد های زیر رو تو رویداد Form1_DragDrop

    string[] fileList = e.Data.GetData(DataFormats.FileDrop) as string[];
    foreach (string s in fileList)
    {
    //شما میتونی کدتو با این کد تغییر بدی
    textBox1.Text += String.Format("{0}{1}", s, Environment.NewLine);
    }



    کار تموم شد اما من بهت یه کلاس هم معرفی میکنم که قدرت مانورتو می بره بالا تر کلاس
    System.IO.FileInfo که دیگه عالمی داره برای خودش و تو هندلینگ فایل ها میتونه بهت خیلی کمک کنه موفق باشی دوست من

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گنبد کاووس
    پست
    296

    نقل قول: چگونگی دراگ کردن فایل از دسکتاپ به پنل روی فرم

    نقل قول نوشته شده توسط flash118 مشاهده تاپیک
    با سلام دوست من دقت کنید من مراحل رو براتون گام به گام انجام میدم
    مرحله اول


    this.AllowDrop = true;

    گام بعد:

    this.DragEnter += new DragEventHandler(Form1_DragEnter);
    this.DragDrop += new DragEventHandler(Form1_DragDrop);



    و گام بعد : البته برای تغییر نشانگر ماوس هست اینو تو رویداد Form1_DragEnter میذاری

    if (e.Data.GetDataPresent(DataFormats.FileDrop, false))
    e.Effect = DragDropEffects.All;



    و حالا کد های زیر رو تو رویداد Form1_DragDrop

    string[] fileList = e.Data.GetData(DataFormats.FileDrop) as string[];
    foreach (string s in fileList)
    {
    //شما میتونی کدتو با این کد تغییر بدی
    textBox1.Text += String.Format("{0}{1}", s, Environment.NewLine);
    }



    کار تموم شد اما من بهت یه کلاس هم معرفی میکنم که قدرت مانورتو می بره بالا تر کلاس
    System.IO.FileInfo که دیگه عالمی داره برای خودش و تو هندلینگ فایل ها میتونه بهت خیلی کمک کنه موفق باشی دوست من


    من کد های شما رو اجرا کردم اما به نتیجه نرسیدم لطفا توضیحدهید که کد ها چکار می کنند
    من پنل رو رو فرم گذاشتم و هر چی فایل درگ می کنم از دسکتاپ فایل تو پنل نمی افته

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار امیر مهرشاد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بجنورد (پاریس کوچولو)
    پست
    686

    نقل قول: چگونگی دراگ کردن فایل از دسکتاپ به پنل روی فرم

    من تست کردم ج میده کد ها رو توی پراپرتی های خودشون قرار بدین

تاپیک های مشابه

  1. چگونگی وارد کردن فایل word به #C
    نوشته شده توسط hadisadaghatmehr در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 24 خرداد 1389, 01:32 صبح
  2. سوال: چگونگی اجرایی کردن فایل اکسس
    نوشته شده توسط MajidSarabi در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 06 بهمن 1388, 20:37 عصر
  3. سوال: چگونگی Restore کردن فایل پایگاه داده
    نوشته شده توسط Salar Ashgi در بخش SQL Server
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 20 دی 1388, 18:27 عصر
  4. چگونگی کپی کردن فایل با اطلاعات آن
    نوشته شده توسط amir_pro در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 15 خرداد 1386, 22:57 عصر
  5. چگونگی extract کردن فایل ها توسط asp؟؟
    نوشته شده توسط Mohammad Minaei در بخش Classic ASP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 22 فروردین 1384, 13:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •