نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل در دریافت تصاویر از سرور و نمایش آن در لیست ویو و گرید ویو

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    شوش
    پست
    123

    مشکل در دریافت تصاویر از سرور و نمایش آن در لیست ویو و گرید ویو

    سلام دوستان من یه برنامه دارم که میخوام تصاویری که تو سرور دارم رو توی یه لیست ویو نمایش بده .

    من از async task استفاده کردم و اونا دریافت میکنم ولی هر بار که لیست ویو اسکرول میشه تصاویر از بین میرن و دوباره از سرور دانلود میشن .

    خیلی تو اینترنت گشتم راه های زیادی پیشنهاد شده بود اما نتونستم از هیچکدومشون استفاده کنم .

    دوستانی که میتونن کمکم کنن .

    لینک پروژه رو اینجا قرار دادم لطفا کمک کنید

    http://uplod.ir/08o93no5f0s4/zz.rar.htm



    راستی برای لاگین از یوزر a و پسورد استفاده کنید

    یا اینکه یوزر 9132918
    پسورد 1234

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: مشکل در دریافت تصاویر از سرور و نمایش آن در لیست ویو و گرید ویو


  3. #3
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: مشکل در دریافت تصاویر از سرور و نمایش آن در لیست ویو و گرید ویو

    از کتابخانه های اماده استفاده کنیدتا هیج مشکلی نداشته باشید.

    کتابخانه های حرفه ایی زیادی هم وجود داره مثل universal image loader و ...
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    شوش
    پست
    123

    نقل قول: مشکل در دریافت تصاویر از سرور و نمایش آن در لیست ویو و گرید ویو

    آخه مشکلی که هست اینه که من تا به حال با کتاب خونه ها کار نکردم و نمیدونم چطوی ازش استفاده کنم
    میشه راهنمایی کنید

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    شوش
    پست
    123

    نقل قول: مشکل در دریافت تصاویر از سرور و نمایش آن در لیست ویو و گرید ویو

    کسی نیس کمک کنه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: مشکل در دریافت تصاویر از سرور و نمایش آن در لیست ویو و گرید ویو

    خب با اون لینک چیکار کردین؟

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    شوش
    پست
    123

    نقل قول: مشکل در دریافت تصاویر از سرور و نمایش آن در لیست ویو و گرید ویو

    اون هم باز مشکلم رو حل نکرد در واقع من با کتابخونه ها درست بلد نیستم کار کنم .من مشکلم اینه موقع اسکرول تصویر میره و دوباره لود میشه...
    تا حالا به چنین مشکلی برخوردید؟چطور حلش کردید؟

  8. #8
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: مشکل در دریافت تصاویر از سرور و نمایش آن در لیست ویو و گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط tresa022 مشاهده تاپیک
    کسی نیس کمک کنه
    دوست عزیز کتابخانه لقمه رو اماده خوردن کردن . این کتایخانه ایی که معرفی کردم همراه با خودش کلی مثال داره علاوه براون در help خودش گام به گام توضیح داده
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    شوش
    پست
    123

    نقل قول: مشکل در دریافت تصاویر از سرور و نمایش آن در لیست ویو و گرید ویو

    مرسی کتابخونه عالی ای بود و کار باهاش راحت من از مثال های خود سایت github سر در نیوردم و به همین خاطر مجبور شدم کلی بگردم که در نهایت مجبور شدم از آزمون و خطا استفاده کنم که خدا رو شکر نتیجه داد .

    برای دوستانی که مشکل منو داشتن روش کارو میذارم

    این کدهارو در oncreat قرار میدیم

    //الحاق  image loader به ّپروژه		DisplayImageOptions defaultOptions = new DisplayImageOptions.Builder()
    .cacheOnDisc(true).cacheInMemory(true)
    .imageScaleType(ImageScaleType.EXACTLY)
    .displayer(new FadeInBitmapDisplayer(300)).build();


    ImageLoaderConfiguration config = new ImageLoaderConfiguration.Builder(
    getApplicationContext())
    .defaultDisplayImageOptions(defaultOptions)
    .memoryCache(new WeakMemoryCache())
    .discCacheSize(100 * 1024 * 1024).build();

    و بعد که کدهای زیر رو قرار دادین درadapter خودتون بیاید و کدهای زیرو قرار بدید
    ImageLoader imageLoader = ImageLoader.getInstance();			DisplayImageOptions options = new DisplayImageOptions.Builder()
    .cacheInMemory(true).cacheOnDisc(true)
    .resetViewBeforeLoading(true).build();

    imageLoader.displayImage(/* ادرس تصویر */, /*image view*/, options);

    row.setTag(new Integer(position));


    و به همین راحتی البته option های زیادی دارن من فقط از اوناش که ب دردم خورد استفاده کردم
    و درنهایت از دوستان عزیزم که کمکم کردن تشکر میکنم مرسی به همه ی شما

تاپیک های مشابه

  1. نمایش دو ستون در یک دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط mehdikhazaei در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 22 تیر 1391, 10:39 صبح
  2. پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 05 بهمن 1390, 21:39 عصر
  3. نمایش تعداد مشخصی از رکوردها در گرید ویو
    نوشته شده توسط sara_aryanfar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: جمعه 27 آبان 1390, 19:21 عصر
  4. نمایش سطر های جدید در ابتدای گرید ویو
    نوشته شده توسط core166 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 06 خرداد 1390, 00:20 صبح
  5. سوال: نمایش جمع چند ردیف در ستون آخر لیست ویو یا گرید ویو ؟
    نوشته شده توسط mohammad_2039 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 20
    آخرین پست: شنبه 29 خرداد 1389, 23:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •