نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: پیغام خطای Overflowexception برای داده رشته ای

  1. #1

    پیغام خطای Overflowexception برای داده رشته ای

    سلام
    من تعداد زیادی Textbox و تعداد زیادی ComboBox دارم که برای آنها یک Insert نوشتم و کاملا جواب داد
    حال برای همین داده ها عمل Update را انجام دادم که با پیغام overflow Exception was unhandled مواجه شدم بعد از بررسی که انجام شده متوجه شدم به ششمین Textbox من ایراد می گیرد که نوع داده ای که این Textbox ذخیره می کند Nchar(15) می باشد و خود textbox هم دارای همین محدودیت است و اصلا عملیات ریاضی هم ندارم
    در ضمن عمل insert که قبلا جواب می داد حالا همین پیغام را می دهد.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: پیغام خطای Overflowexception برای داده رشته ای

    میشه کد خطی که خطا میده رو بگذاری؟

  3. #3

    نقل قول: پیغام خطای Overflowexception برای داده رشته ای

    db2.insert_tarafhesabjadid(
    Int32.Parse(textBox4.Text.Trim()), byte.Parse(comboBox1.SelectedIndex.ToString()),
    textBox1.Text.Trim(), textBox2.Text.Trim(), textBox5.Text.Trim(), textBox18.Text.Trim(), textBox6.Text.Trim(),
    textBox7.Text.Trim(),
    byte.Parse(comboBox2.SelectedIndex.ToString()), decimal.Parse(textBox8.Text.Trim()),

    byte.Parse(b.ToString()), byte.Parse(comboBox3.SelectedIndex.ToString()),

    decimal.Parse(textBox10.Text.Trim()), comboBox4.Text.Trim(), byte.Parse(comboBox5.SelectedIndex.ToString()), byte.Parse(comboBox7.SelectedIndex.ToString()),

    byte.Parse(comboBox6.SelectedIndex.ToString()), textBox9.Text.Trim(), textBox11.Text.Trim(),

    byte.Parse(comboBox8.SelectedIndex.ToString()), textBox13.Text.Trim(), textBox14.Text.Trim(), textBox15.Text.Trim(),
    textBox16.Text.Trim(), textBox17.Text.Trim(), maskedTextBox1.Text.Trim());

    MessageBox.Show("طرف حساب جدید با موفقیت ثبت شد");

    this.Close();

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: پیغام خطای Overflowexception برای داده رشته ای

    شاید داره مقدار بیش از 15 تا میفرسته

  5. #5

    نقل قول: پیغام خطای Overflowexception برای داده رشته ای

    منظورت از 15 تا چیه ؟ اگه تعداد textboxها یا ComboBoxها را می گی که آنها 26 تا هستند

  6. #6

    نقل قول: پیغام خطای Overflowexception برای داده رشته ای

    جواب را پیدا کردم حتما باید مقادیر comboboxها را تغییر دهم تا اجازه Update بدهد کسی می دونه چکار باید بکنم که اگر نخواستم تغییری در کامبوباکس ها بدهم پیغام overflow ندهد

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 24 فروردین 1393, 00:31 صبح
  2. پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 23 مهر 1391, 16:13 عصر
  3. سوال: کد برای اعلام پیغام ثبت و ذخیره داده
    نوشته شده توسط rashidianc در بخش Access
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 07 فروردین 1391, 19:48 عصر
  4. سوال: پیغام خطای viewstate برای listbox
    نوشته شده توسط sima_2n5k در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 20 دی 1390, 14:06 عصر
  5. سوال: نوع داده برای ذخیره رشته های بسیار طولانی
    نوشته شده توسط veniz2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 16 دی 1390, 21:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •