نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: blur

  1. #1

  2. #2

    نقل قول: blur

    سلام
    با دستور css زیر میتونید blur بدید

    -webkit-filter: blur(3px);
    طراحی بنرهای تبلیغاتی فلش و گیف حرفه ای
    طراحی حرفه ای انواع وب سایت

    طراحی گرافیک
    www.rahadesigner.ir

  3. #3

    نقل قول: blur

    برای من که کار نکرد!

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    ssh
    پست
    641

    نقل قول: blur

    نقل قول نوشته شده توسط دانیال دزفولی نژاد مشاهده تاپیک
    چطوری اینطوری بلر بدم؟


    http://up.eagle-design.ir/uploads/2014-08-01-184528.jpg
    با css3 میتونی این کار رو انجام بدی منتهی عیبش تفسیر شدن تو همه مرورگرها و ورژن های مختلفه
    اما به نظرم تو فتوشاپ یه پیکسل رو به صورت بلور ایجاد و سیو کن یه کیلوبایتم نمیشه!
    بعد تو دیوی که میخوایی بلور بشه بک گراندشو ریپیت کن
    اینطوری تو مرورگرهای مختلف جواب میده
    با جی کوئری هم میشه که تو اکثر مرورگرها جواب میده منتهی عیبش حجمشه

  5. #5

    نقل قول: blur

    من کد هاش رو که بررسی کردم دیدم همون عکس پس زمینه رو با فوتوشاپ بلر کرده و دوباره گذاشته
    یعنی کاربر باید یه عکس معمولی و یه عکس بلر شده رو دان کنه

  6. #6

    نقل قول: blur

    font-smoothing چیکار میکنه؟

تاپیک های مشابه

  1. focus و blur در تکست باکس
    نوشته شده توسط aminireza65 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 04 اردیبهشت 1393, 15:13 عصر
  2. سوال: تفاوت focusin با focus و blur با focusout
    نوشته شده توسط se8820726 در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 03 دی 1391, 08:20 صبح
  3. نوشتن فیلتر Blur
    نوشته شده توسط seyedVB در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 31 فروردین 1389, 01:57 صبح
  4. blur در لود صفحات aspx
    نوشته شده توسط hamed_bostan در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 04 فروردین 1386, 17:09 عصر
  5. blur در لود صفحات aspx
    نوشته شده توسط hamed_bostan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 22 اسفند 1385, 21:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •