نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: سوال: مشکل کد ....

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار koorosh4
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    بهشت زمین
    پست
    158

    سوال: مشکل کد ....

    با سلام . میشه بگید مشکل این کد کجاس ؟ تو فیلمی که دارم این کد اجرا شده و میل ارسال میشه به صندوق شخص اما وقتی کد را مینویسم خط به خط با همون پیش میرم اما هیچ میلی ارسال نمیشه برام .... دلیلش چی میتونه باشه ؟
    کد HTML:
    <?php
    if (empty($_POST)===false) {
    //echo '<pre>',print_r($post,true),'</pre>';
        $errors=array();
        $name  =$_POST['name'];
        $email  =$_POST['email'];
        $message  =$_POST['message'];
    //echo $name,' ',$email,' ',$message;
    if (empty($name)===true||empty($email)===true||empty($message)===true) {
        $errors[]='name , email , message are required!';
      } else {
          if(filter_var($email,FILTER_VALIDATE_EMAIL)===false){
            $errors[]='that\'s not a valid email address';
            }
            if(ctype_alpha($name)=== false)
            {
            $errors[] = 'name must only ...';
            }
      
        }
          if (empty($errors)===true) {
          mail('ikoorosh1@gmail.com','contact form',$message,'from:'.$email);
          header('location: index.php?sent');
          exit();
          }
      //print_r($errors);
    }
    ?>
    <!DOCTYPE html>
    <html>
        <head>
          <title>send email</title>
        </head>
      <body>
      <?php
      if(isset($GET['sent'])===true){
      echo '<p>thanks for contacting us!</p>';
      } else{
      if (empty($errors)=== false) {
      
      echo '<ul>';
      foreach($errors as $error) {
        echo '<li>',$error,'</li>';
      }
      echo '</ul>';
      }
      ?>
        <form action="" method="post">
        <p>
        <label for="name">name:</label><br>
         <input type="text" name="name" id="name"<?php if(isset($_POST['name'])===true){echo'value="',strip_tags($_POST['name']),'"';}?>>
        </p>
        <p>
        <label for="email">Email:</label><br>
         <input type="text" name="email" id="email"<?php if(isset($_POST['email'])===true){echo'value="',strip_tags($_POST['email']),'"';} ?>>
        </p>
        <p>
        <label for="message">message:</label><?php if(isset($_POST['message'])===true){echo'value="',strip_tags($_POST['message']),'"';} ?><br>
        <textarea name="message" id="message"></textarea>
        </p>
        <p>
        <input type="submit" value="submit">
        </p>
     </form>
        <?php
           }
       ?> 
       </body>
    </html>

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار koorosh4
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    بهشت زمین
    پست
    158

    نقل قول: سوال: مشکل کد ....

    آیا بخاطر smtp هست ؟ یعنی برای ارسال میل باید حتما smtp داشت ؟ و سرویس دهنده ی ایمیل بود ؟ مثلا نمیشه یه فایل php نوشت و با اجرای اون از داخل سیستم خودت میل ارسال کنی . بشه برنامه ای مثل Thunderbird

  3. #3

    نقل قول: سوال: مشکل کد ....

    سلام
    دوست عزیز از تو local به سادگی نمیشه میل فرستاد باید حتما روی هاست تست کنی ولی چندوقت پیش یه آموزش برای ارسال میل تو local خونده بودم کار کرد ولی لینکشو یادم نیست بهت بدم متاسفم ولی بگردی بد نیست

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار koorosh4
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    بهشت زمین
    پست
    158

    نقل قول: سوال: مشکل کد ....

    نقل قول نوشته شده توسط ashokri.nll مشاهده تاپیک
    سلام
    دوست عزیز از تو local به سادگی نمیشه میل فرستاد باید حتما روی هاست تست کنی ولی چندوقت پیش یه آموزش برای ارسال میل تو local خونده بودم کار کرد ولی لینکشو یادم نیست بهت بدم متاسفم ولی بگردی بد نیست
    ممنونم . احتمال میدادم بخاطر این باشه . پس اگه این کد را از رو سرور اجرا کنم جواب میده .
    ممنونم از راهنماییت دوست عزیز .

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جزیره مارماری
    پست
    1,137

    نقل قول: سوال: مشکل کد ....

    برای لوکال میتونی برنامه ای نصب کنی که بشه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار koorosh4
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    بهشت زمین
    پست
    158

    نقل قول: سوال: مشکل کد ....

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammadsgh مشاهده تاپیک
    برای لوکال میتونی برنامه ای نصب کنی که بشه
    اسم اون برنامه را نمیگی ؟
    آخه من تو مرحله یاد گیری هستم و فعلا هرچی مینویسم روی localhost اجرا میکنم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: سوال: مشکل کد ....

    از کلاس phpmailer استفاده کنید
    http://www.support.iranhost.com/kb/a...email-php.aspx

تاپیک های مشابه

  1. سوال : مشکل در ایجاد Adoquary
    نوشته شده توسط baran_2005 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 19 اسفند 1388, 13:29 عصر
  2. سوال : مشکل عوض کردنه rpt
    نوشته شده توسط quack در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 08 بهمن 1388, 03:46 صبح
  3. سوال:مشکل در نحوه ارتباط بانک اطلاعاتی sql server 2000 تحت شبکه با دلفی 7
    نوشته شده توسط gheidari در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 19 دی 1388, 13:16 عصر
  4. سوال:مشکل نمایش متن های نامنظم در label
    نوشته شده توسط hassan_h در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 17 شهریور 1387, 23:51 عصر
  5. سوال:مشکل در باز کردن بعضی صفحات
    نوشته شده توسط mehrang در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 24 دی 1386, 17:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •