نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: خطا هنگام اجرای پروژه sqlite در سیستم مقصد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mz6488
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    قشم
    پست
    429

    خطا هنگام اجرای پروژه sqlite در سیستم مقصد

    سلام.پروژه م تو سیستم خودم کار میکنه ولی تو سیستم مقصد خطای زیر رو میده

    System.TypeInitializationException: The type initializer for 'exportToSQLite.clsDB' threw an exception. ---> System.IO.FileLoadException: Could not load file or assembly 'System.Data.SQLite, Version=1.0.93.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=db937bc2d44ff139' or one of its dependencies. This application has failed to start because the application configuration is incorrect. Reinstalling the application may fix this problem. (Exception from HRESULT: 0x800736B1)
    File name: 'System.Data.SQLite, Version=1.0.93.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=db937bc2d44ff139' ---> System.Runtime.InteropServices.COMException (0x800736B1): This application has failed to start because the application configuration is incorrect. Reinstalling the application may fix this problem. (Exception from HRESULT: 0x800736B1)
    at exportToSQLite.clsDB..cctor()

    clsDB هم نام کلاسم.اینم کانکشن استرینگ من


    Data Source=|DataDirectory|\testDB.db;Version=3;UseUTF8 Encoding=True

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار omid nasri
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    تهران - کارگر شمالی
    پست
    385

    نقل قول: خطا هنگام اجرای پروژه sqlite در سیستم مقصد

    شما SQLite رو هنگام دانلود ، مطما هستید نسخه درست رو انتخاب کردید، برای مثال: نسخه 64 نباشه و یا دات نت رو درست برای SQLite انتخاب کردید؟

  3. #3

    نقل قول: خطا هنگام اجرای پروژه sqlite در سیستم مقصد

    یه مشکلی که sqlite داره همین تفاوت بین نسخه 64 و 32 بیتی هستش
    باید برای سیستم مشتری همون نسخه مربوط به خودشو بزارین کنار فایل exe

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mz6488
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    قشم
    پست
    429

    نقل قول: خطا هنگام اجرای پروژه sqlite در سیستم مقصد

    من این فایل رو دانلود کردم sqlite-netFx20-setup-bundle-x86-2005-1.0.93.0

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار omid nasri
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    تهران - کارگر شمالی
    پست
    385

    نقل قول: خطا هنگام اجرای پروژه sqlite در سیستم مقصد

    می خوای یک کار دیگه انجام بده؟

    شما یک دیتابیس بساز و یک دکمه که فقط مانکشن رو باز کنه، تو سیستم دیگری تست کن ببین open میشه، که شد که هیچ کد قبلی مشکل داشته، در غیر این صورت سورس Solution رو اینجا بزار دانلود کنیم و تست کنیم.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mz6488
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    قشم
    پست
    429

    نقل قول: خطا هنگام اجرای پروژه sqlite در سیستم مقصد

    نقل قول نوشته شده توسط omid nasri مشاهده تاپیک
    می خوای یک کار دیگه انجام بده؟

    شما یک دیتابیس بساز و یک دکمه که فقط مانکشن رو باز کنه، تو سیستم دیگری تست کن ببین open میشه، که شد که هیچ کد قبلی مشکل داشته، در غیر این صورت سورس Solution رو اینجا بزار دانلود کنیم و تست کنیم.
    این کار هم جواب نداد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7

    نقل قول: خطا هنگام اجرای پروژه sqlite در سیستم مقصد

    این Error بیشتر درمورد سیستم های 64 و 32 بیتی بوجود میاد ، جهت رفعش شما در تنظیمات
    Project Settings => Build
    پروژه رو بجای اینکه AnyCPU اجرا کنید ، اون رو X86 اجرا کنید . به احتمال زیاد مشکل حل خواهد شد ./






  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mz6488
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    قشم
    پست
    429

    نقل قول: خطا هنگام اجرای پروژه sqlite در سیستم مقصد

    نقل قول نوشته شده توسط Salar Ashgi مشاهده تاپیک
    این Error بیشتر درمورد سیستم های 64 و 32 بیتی بوجود میاد ، جهت رفعش شما در تنظیمات
    Project Settings => Build
    پروژه رو بجای اینکه AnyCPU اجرا کنید ، اون رو X86 اجرا کنید . به احتمال زیاد مشکل حل خواهد شد ./
    بازم نشد.بردمش تو سیستم 32 بیتی دیگه که ویندوز 7 نصب بود جواب داد ولی روی xp جواب نمیده

  9. #9

    نقل قول: خطا هنگام اجرای پروژه sqlite در سیستم مقصد

    نقل قول نوشته شده توسط mz6488 مشاهده تاپیک
    من این فایل رو دانلود کردم sqlite-netFx20-setup-bundle-x86-2005-1.0.93.0


    سلام
    فقط 32 بیتی یا 64 بیتی بودن نیست ، باید برای هر نسخه از دات نت ، DLL مربوط به اون نسخه از دات نت را هم در نظر بگیری.

    من از نسخه زیر استفاده کردم توی XP خیلی خوب جواب داد.

    sqlite-netFx40-setup-bundle-x86-2010-1.0.90.0.exe

    موفق باشی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطا هنگام اجرای برنامه روی سیستم دیگر
    نوشته شده توسط ICANICAN در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 12 اردیبهشت 1392, 19:16 عصر
  2. دریافت خطا هنگام اجرای پروژه و کلیک روی دکمه
    نوشته شده توسط neda555 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 05 اسفند 1391, 12:34 عصر
  3. سوال: این خطا در هنگام اجرای پروژه...؟
    نوشته شده توسط samadblaj در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 07 دی 1391, 11:57 صبح
  4. گفتگو: خطا در هنگام اجرای پروژه
    نوشته شده توسط Mani_rf در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 25 خرداد 1388, 11:25 صبح
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 06 خرداد 1386, 10:27 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •