نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کار نکردن لینک های Html دریافتی جدید از سرور با ایجکس

  1. #1

    کار نکردن لینک های Html دریافتی جدید از سرور با ایجکس

    سلام من با Json قسمتی از اطلاعات صفحه را از سرور دریافت و بروز میکنم و میخوام و بعد از اون درصورت کلیک روی لینک ها با جیکوری عملیاتی انجام بدم ولی دیگه نمیشه و با کلیک روی لینک ها اتفاقی نمیفته !

    من با روش زیر هم امتحان کردم ولی بعضی مواقع فقط لینک اولی کار میکنه و بعدی ها کار نمیکنن

      $("#btnResult").on('click', function() {
    var commentid = $(this).attr('commentid');
    ...
    });


    قبلا توی بخش های دیگری هم که با ایجکس Html جدید در صفحه لود میکردم این اتفاق میفتاد و نمیتونستم لینک های اون را با جیکوئری select کنم و دوباره با ایجکس اطلاعات به سرور پاس بدم .
    بعضی مواقع لینک ها کار میکردن ولی یکی در میون .

    دوستان مشکل جاست ؟

  2. #2

    نقل قول: کار نکردن لینک های Html دریافتی جدید از سرور با ایجکس

    برای مدیریت HTML هایی که بعد از لود اولیه ی صفحه به صفحه اضافه میشوند باید از متد On سه قسمتی استفاده کنید.


    $( document ).on( "click", "#btnResult", function() {
    var commentid = $(this).attr('commentid');
    });



    قبلا از delegate یا Live استفاده میشده است که اکنون متد on سه قسمتی جایگزین آن شده است. بجای Document میتوانید از هر تگی که در شاخه ی بالاتر لینک مورد نظر باشد استفاده کنید. به این شرط که آن تگ با لود اولیه ی صفحه ساخته شده باشد.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کار نکردن لینک های جی کوئری که با جی کوئری لود شدن!
    نوشته شده توسط Salimjavahery در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 01 مرداد 1393, 04:34 صبح
  2. کار نکردن لینک در منو
    نوشته شده توسط sama552 در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 29 اردیبهشت 1389, 15:37 عصر
  3. کار نکردن فایل های OCX در ویندوز 7
    نوشته شده توسط AMP PAVEH در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 24 اردیبهشت 1389, 12:44 عصر
  4. کار نکردن گزینه های Export و Print کریستال ریپورت در برنامه تحت شبکه
    نوشته شده توسط Ziyaei_f در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 16 آذر 1387, 07:47 صبح
  5. سوال: مشکل در کار نکردن کنترل های validation در روی سایت
    نوشته شده توسط mehdi_RM در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 13 مهر 1387, 13:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •