نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: با زدن enter از یه combo به combo دیگر برویم

  1. #1

    با زدن enter از یه combo به combo دیگر برویم

    سلام
    اگر بخواهیم از روی یک combobox به روی combobox دیگر برویم ، آنهم از طریق زدن enter
    چکار باید بکنیم.
    ضمنا کد زیر رو امتحان کردم ولی فایدهای نداشت.
    if asc(e. charecter)= 13 then
    combo.focuse
    end if

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    این سوال بار هزارم است مطرح میشه و جواب هم داده شده است . لطفا یکم دقت کنید . اصلا شئی مهم نیست شما می توانید با زدن enter به object بعدی پرش کنید اصلا مهم نیست چی هست فقط tab order رو مرطب کنید .

    IF(E.KEYSCODE==KEYS.ENTER)

    E.SENDKEYS.SEND({"TAB"});


    البته این مال #c است . فرقی نداره درستش کنید . این رو در KEYDOWN بنویسید .

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار masysh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    پست
    79
    در رویداد keydown کومبوباکس اولی کد زیر را بنویس
    if e.keycode=keys.enter then
    combo2.focuse

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    پس من یکساعت قصه گفتم ؟

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار masysh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    پست
    79
    نقل قول نوشته شده توسط ali_kolahdoozan
    پس من یکساعت قصه گفتم ؟
    نه شعر خوندی. خوب یه خرده فرق داره

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 21 آبان 1386, 12:12 عصر
  2. مشکل در کار با combo box
    نوشته شده توسط mehdi_RM در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 18 فروردین 1386, 22:16 عصر
  3. combo box
    نوشته شده توسط golagha_program در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 28 آذر 1385, 18:56 عصر
  4. ایجاد 3 combo box مرتبط با هم
    نوشته شده توسط javad3151 در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 04 اردیبهشت 1385, 07:40 صبح
  5. پر کردن Combo box در تهیه فرم
    نوشته شده توسط atrin1124 در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 21 اسفند 1384, 14:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •