نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چطور میتونم ریچ تکس باکس رو متناسب با محتوای متنم یا عکسم تغییر اندازه بدم؟

  1. #1

    چطور میتونم ریچ تکس باکس رو متناسب با محتوای متنم یا عکسم تغییر اندازه بدم؟

    با سلام
    من توی ریچ تکس باکسم یک عکس دارم حالا میخوام اندازه ریچ تکس باکس با اندازه عکسم توی فایل فیکس بشه؟آیا کسی میتونه در این زمینه منو کمک کنه؟

  2. #2

    نقل قول: چطور میتونم ریچ تکس باکس رو متناسب با محتوای متنم یا عکسم تغییر اندازه بدم؟

    اگه میشه سورستون رو بزارید ببینیم

  3. #3

    نقل قول: چطور میتونم ریچ تکس باکس رو متناسب با محتوای متنم یا عکسم تغییر اندازه بدم؟

    نقل قول نوشته شده توسط ghasemloo مشاهده تاپیک
    اگه میشه سورستون رو بزارید ببینیم
    richTextBox1.LoadFile(
    @"word\m.rtf", RichTextBoxStreamType.RichText);
    حالا میخوام عکسی که توی این فایل هست با ریچ تکس باکس فیکس بشه.


تاپیک های مشابه

  1. مشکل با درج تاریخ در ریچ تکس باکس و تکس باکس
    نوشته شده توسط behnam-soft در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 26 آبان 1392, 23:43 عصر
  2. پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 25 اسفند 1391, 11:50 صبح
  3. مبتدی: در تکس باکس چطور فقط عدد و back Space را داشته باشم
    نوشته شده توسط seyed ehsan در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 23 خرداد 1390, 22:31 عصر
  4. سوال: چگونه میتونم در تکس باکس توسط جاوا بین فارسی و انگلیسی سوییچ کنم
    نوشته شده توسط samira_kaeeni در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 17 بهمن 1389, 14:22 عصر
  5. پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 01 بهمن 1389, 22:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •