نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نحوه مقدار دهی به مختصات فرم

  1. #1

    نحوه مقدار دهی به مختصات فرم

    سلام.
    من تو یه قسمت از برنامه می خواستم رویداد MouseDown رخ داد. مختصات فرم بر اساس مقادیر مختصات ماوس به مکانی خاص منتقل بشه.
    اما نمی تونم مقدار مختصات فرم رو تغییر بدم(با کد)
    می گه:

    Error 1 Cannot modify the return value of 'System.Windows.Forms.Form.Location' because it is not a variable

    چی کار کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: نحوه مقدار دهی به مختصات فرم

    Location رو یکجا مقدار دهی کنید:

    this.Location = new Point(10, 10);

    چون Location یک propery هست نمیتونید مستقیما مشخصه هاش رو ویرایش کنید.
    و یا اگه میخواین فقط یکی از مولفه های مکان رو تغییر بدین، بجای Location مشخصه های Top و Left فرم رو تغییر بدین.

تاپیک های مشابه

  1. نحوه مقدار دهی به parameter field در زمان اجرا
    نوشته شده توسط hamed_goun در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 22 اردیبهشت 1391, 23:13 عصر
  2. سوال: نحوه مقدار دهی TextBox بواسطه ایجاد چند شرط مختلف
    نوشته شده توسط look20 در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 23 آبان 1388, 00:16 صبح
  3. سوال: نحوه مقدار دهی به محتوای یک اشاره گر از نوع LPDWORD
    نوشته شده توسط feri88 در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 09 خرداد 1388, 15:43 عصر
  4. Thread و مشکل در مقدار دهی آبجکت‌های فرم
    نوشته شده توسط iran400 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 23 آبان 1386, 02:24 صبح
  5. نحوه مقدار دهی به connectionstring
    نوشته شده توسط hamishegi در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 12 مهر 1386, 16:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •