نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: قرار نگرفتن روی برخی از ستون های datagridview

  1. #1

    قرار نگرفتن روی برخی از ستون های datagridview

    سلام
    وقتی روی gridview قرار می گیریم برای رفتن از ستون اول به ستون مثلا چهارم بوسیله صفحه کلید مجبورم ستون های مابین را هم طی کنم حال می خواهم یکسری ستون ها حالت نمایش داشته باشد و از ستون یک به ستون چهارم بروم

  2. #2
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: قرار نگرفتن روی برخی از ستون های datagridview

    سلام.
    از رویداد CellEnter استفاده کنید و با ورود کاربر به ستونهای مورد نظرتون، به ستون مقصد هدایتش کنید.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  3. #3

    نقل قول: قرار نگرفتن روی برخی از ستون های datagridview

    میشه لطف کنید کدی که باید مثلا از ستون 2 به 4 برود را بنویسی

تاپیک های مشابه

  1. نام گذاری و تغییر سایز ستون های Datagridview به صورت دستی
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش VB.NET
    پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 18 اسفند 1399, 11:43 صبح
  2. کاربرد خاصیت frozen ستون های dataGridView
    نوشته شده توسط zahra111 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 20 آبان 1389, 20:57 عصر
  3. Focus در ستون های dataGridView
    نوشته شده توسط mustafa13 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 15 آذر 1388, 10:08 صبح
  4. سوال: دسترسی به ستون های DataGridView که در زمان اجرا درست شده اند؟
    نوشته شده توسط Open-Source در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 04 شهریور 1388, 12:16 عصر
  5. تغییر عنوان ستون های datagridview
    نوشته شده توسط esmartiz_red در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 11 خرداد 1387, 11:40 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •