نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: وقتی روی نود های پدر و فرزند treeview کلیک شد می خوام دستوری اجرا بشه

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گنبد کاووس
    پست
    296

    وقتی روی نود های پدر و فرزند treeview کلیک شد می خوام دستوری اجرا بشه

    اگه در کنار نود ها چک باکس بزارم و دستور شرطی که در صورت تیک دار بودن چک باکس دستوری اجرا بشه رو بلدم
    اما می خوام بدون داشتن چک باکس وقتی روی نود ها کلیک شد دستوری اجرا بشه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار abbas.oveissi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    578

    نقل قول: وقتی روی نود های پدر و فرزند treeview کلیک شد می خوام دستوری اجرا بشه

    چرا از Event های TreeView مثل NodeMouseClick استفاده نمیکنید ؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گنبد کاووس
    پست
    296

    نقل قول: وقتی روی نود های پدر و فرزند treeview کلیک شد می خوام دستوری اجرا بشه

    نقل قول نوشته شده توسط abbas.oveissi مشاهده تاپیک
    چرا از Event های TreeView مثل NodeMouseClick استفاده نمیکنید ؟
    می خوام با کلیک روی هر یکی از نود ها یه دستور دیگه اجرا بشه نه اینکه برای همه یه دستور

  4. #4

    نقل قول: وقتی روی نود های پدر و فرزند treeview کلیک شد می خوام دستوری اجرا بشه

    سلام دوست عزیز ، متوجه نشدم منظوتون اینکه اگر روی فرزند یا پدر کلیک شد یک دستور اجرا شه یا برای هر نودی (فرقی نکنه پدر باشه یا فرزند) یک دستور اجرا شه .

    به هر حال هرکدام منظورتون بوده باشه از این طریق میتوانید پیاده سازی کنید :

    - به نود هاتون مقدار Tag بدهید

    Node0=1
    Node1=2
    .
    .
    (اگر هم خواستین پدر و فرزند اش یک کد رو اجرا کنین به فرزند ها هم مقادیر tag پدر رو بدین ، در غیر اینصورت مقدار جدید انتساب کنید)

    و از کد زیر برای اجرا شدن کدها استفاده کنید :



    private void treeView1_NodeMouseClick(object sender, TreeNodeMouseClickEventArgs e)
    {
    switch (e.Node.Tag.ToString())
    {
    case "1": { MessageBox.Show("1"); } break;
    case "2": { MessageBox.Show("2"); } break;
    case "3": { MessageBox.Show("3"); } break;
    }
    }


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: وقتی روی نود های پدر و فرزند treeview کلیک شد می خوام دستوری اجرا بشه

    سلام
    من از این کد استفاده کردم ، ولی هیچ اتفاقی نمیوفته :

    private void treeView2_NodeMouseClick(object sender, TreeNodeMouseClickEventArgs e)        {
    switch (e.Node.ToString())
    {
    case "node1=1": { stiReport1.Show();} break;
    case "node2=2": { MessageBox.Show("2");} break;
    case "node3=3": { MessageBox.Show("3");} break;
    }
    }


    میخوام با کلیک روی هر نود ، پنجره گزارش مورد نظر باز شه ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: وقتی روی نود های پدر و فرزند treeview کلیک شد می خوام دستوری اجرا بشه

    اسماشونم عوض کردم جواب نداد ...

    private void treeView1_NodeMouseClick(object sender, TreeNodeMouseClickEventArgs e)        {            switch (e.Node.ToString())            {                case "گزارش فروش": stiReport1.Show();                    break;                case "گزارش خرید": MessageBox.Show("2");                    break;                case "گزارش مشخصات دوربین": MessageBox.Show("3");                    break;            }        }


    کمک ...

  7. #7

    نقل قول: وقتی روی نود های پدر و فرزند treeview کلیک شد می خوام دستوری اجرا بشه

    private void treeView1_NodeMouseClick(object sender, TreeNodeMouseClickEventArgs e)
    {
    switch(e.Node.Text)
    {
    case "Node0":
    MessageBox.Show(e.Node.Text);
    break;
    case "Node1":
    MessageBox.Show(e.Node.Text);
    break;
    case "Node2":
    MessageBox.Show(e.Node.Text);
    break;
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کلیک بر روی نود فرزند Treeview
    نوشته شده توسط HM2020 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 23 دی 1391, 14:46 عصر
  2. اضافه کردن دو عکس به نود های treeview
    نوشته شده توسط m_moghaddas در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 11 اسفند 1387, 11:32 صبح
  3. سوال: در مورد startup و فرم های پدر و فرزند
    نوشته شده توسط hadi_iql در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 12 بهمن 1387, 20:40 عصر
  4. یه مساله در رابطه با پروسه های پدر و فرزند Linux
    نوشته شده توسط Smc در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 17 خرداد 1386, 01:43 صبح
  5. پیدا کردن نود های فعال یک گره در یک treeview
    نوشته شده توسط odiseh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 14 شهریور 1385, 10:59 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •