نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در ذخیره فونت در برنامه

  1. #1

    مشکل در ذخیره فونت در برنامه

    سلام
    من داخل یک برنامه ویندوز اپلیکیشن از کد زیر برای تنظیم فونت متن داخل دیتاگریدویو استفاده کردم
    کد HTML:
    privatevoid button5_Click(object sender, EventArgs e)
    
            {
    
                
    if ((Font_Size + 1) <= Font_Max)
    
                {
    
                    Font_Size += 1;
    
                    
    foreach (DataGridViewColumn c in DataGridView11.Columns)
    
                    {
    
                        c.DefaultCellStyle.Font = 
    newFont("Arial", Font_Size, GraphicsUnit.Pixel);
    
                    }
    
                }
    
     
    
            }

    float Font_Size=10F;


    float Font_Max=14F;


    float Font_Min=7F;

    مشکل اینجاست که هنگام اجرا فونت تغییر می کند و کوچک و بزرگ می شود ولی وقتی برنامه را بسته و از نو اجرا می کنم فونت به حالت قبل باز می گردد . چه طوری می توانم این فونت را ذخیره کنم ؟
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sds1920
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    34
    پست
    483

    نقل قول: مشکل در ذخیره فونت در برنامه

    از GraphicsUnit.Point استفاده کنید

  3. #3

    نقل قول: مشکل در ذخیره فونت در برنامه

    کسی نمی تونه راهنماییم کنه ؟

  4. #4

    نقل قول: مشکل در ذخیره فونت در برنامه

    سلام دوست عزیز نمیدونم منظورتون رو درست متوجه شدم یا نه !
    اگر با مقادیر
    Font_Size با تکس باکس یا ... عوض میشود و منظورتات این هست که هربار برنامه باز و بسته میشود مقادیر از بین میرود ، خوب چرا اطالاعات رو درون دیتابیس ، فایل متنی یا xml ذخیره نمیکنید ؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در ذخیره فونت فارسی در دیتابیس
    نوشته شده توسط shahedifar در بخش MySQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 10 تیر 1393, 08:44 صبح
  2. مشکل در ذخیره اطلاعات در برنامه ای دارای خصوصیت چند تبه بودن
    نوشته شده توسط Restlesa در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 26 آبان 1390, 09:50 صبح
  3. سوال: مشکل در نوع فونت سیستم مقصد برای نصب برنامه
    نوشته شده توسط neda_dela در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 01 خرداد 1389, 12:46 عصر
  4. سوال: مشکل در ذخیره سازی اطلاعات برنامه
    نوشته شده توسط msadgd در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 12 اردیبهشت 1389, 23:52 عصر
  5. مشکل تغییر فونت یک برنامه در ویندوزهای مختلف
    نوشته شده توسط kheyri در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 15 آبان 1385, 14:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •