نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: انتقال دیتابیس از اندروید استودیو به داخل فایل apk

  1. #1

    انتقال دیتابیس از اندروید استودیو به داخل فایل apk

    سلام
    من یک برنامه اندروید با اندروید استودیو ساخته ام که از دیتابیس استفاده میکنه و الان روی شبیه ساز روی کامپیوتر مشکلی نداره و راحت اجرا میشه ولی وقتی فایل apkانرا می سازم و به موبایلم منتقل میکنم بعد از نصب و اجرا برنامه متوقف میشه و احساس میکنم مشکلش منتقل نشدن دیتابیس به فایل apk می باشد
    من فایل دیتابیس را در فولدر assets گذاشته ام و در زمان اجرا آنرا در برنامه بهجای دیتابیس ساخته شده خود برنامه کپی میکنم و مشکلی هم نداره ولی ظاهرا این فایل را هم باید به همراه apk به موبایل منتقل کنم درسته؟ (البته من تاحالا ندیده ام کسی اینکارو بکنه)

    ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #2

    نقل قول: انتقال دیتابیس از اندروید استودیو به داخل فایل apk

    یعنی هیچکس تاحالا برنامه هاشو به موبایل منتقل نکرده که دیتابیس داشته باشه؟؟!!!
    کسی نیست جواب بده!؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    نقل قول: انتقال دیتابیس از اندروید استودیو به داخل فایل apk

    منم ی مشکلی مثه شما دارم
    برنامه روی ایمولاتور اجرا میشه و مشکلی هم نداره
    اما زمانیک روی دستگاه موبایل نصب میکنم خطا میده و اجرا نمیشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    نقل قول: انتقال دیتابیس از اندروید استودیو به داخل فایل apk

    نقل قول نوشته شده توسط reza_web مشاهده تاپیک
    سلام
    من یک برنامه اندروید با اندروید استودیو ساخته ام که از دیتابیس استفاده میکنه و الان روی شبیه ساز روی کامپیوتر مشکلی نداره و راحت اجرا میشه ولی وقتی فایل apkانرا می سازم و به موبایلم منتقل میکنم بعد از نصب و اجرا برنامه متوقف میشه و احساس میکنم مشکلش منتقل نشدن دیتابیس به فایل apk می باشد
    من فایل دیتابیس را در فولدر assets گذاشته ام و در زمان اجرا آنرا در برنامه بهجای دیتابیس ساخته شده خود برنامه کپی میکنم و مشکلی هم نداره ولی ظاهرا این فایل را هم باید به همراه apk به موبایل منتقل کنم درسته؟ (البته من تاحالا ندیده ام کسی اینکارو بکنه)

    ممنون میشم راهنمایی کنید
    برای باز کردن فایل دیتابیستون از این کد استفاده کنین:

    SQLiteDatabase database=SQLiteDatabase.openDatabase("/data/data/"+getPackageName()+"/databases/database",null,SQLiteDatabase.NO_LOCALIZED_COLLATO  RS);

  5. #5

    نقل قول: انتقال دیتابیس از اندروید استودیو به داخل فایل apk

    مشکل من کاربا دیتابیس نیست مشکلم اینه که وقتی فایل apk را میسازم و به موبایل منتقل میکنم نمیتونه از دیتابیسی که به برنامه attach کردم استفاده کنه
    ظاهرا فایل دیتابیس به موبایل منتقل نمیشه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    نقل قول: انتقال دیتابیس از اندروید استودیو به داخل فایل apk

    متدی نوشتید ک بیاد فایلی رو ک داخل پوشه assets گذاشتید رو توی آدرس /data/data/packagename/databases/ کپی کنه؟

    شما باید فایل دیتابیستون رو داخل این آدرس کپی کنین و بعد میتونید از اون استفاده کنین

  7. #7

    نقل قول: انتقال دیتابیس از اندروید استودیو به داخل فایل apk

    بله همه این کارهارو کردم
    فایل دیتابیسم هم داخل فولدر assets گذاشتم متد کپی کردن اون فایل به داخل دیتابیس پیش فرض برنامه را هم انجام دادم
    برنامه در شبیه ساز سیستمم کار میکنه ولی وقتی به موبایل منتقلش میکنم کار نمیکنه درواقع فایل apk که میسازم حاوی فایل دیتابیس خودم نیست

تاپیک های مشابه

  1. نصب و انتقال دیتابیس و attach کردن فایل آن در مقصد
    نوشته شده توسط rostamedastan در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 91
    آخرین پست: دوشنبه 04 شهریور 1392, 11:49 صبح
  2. پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 29 دی 1390, 12:43 عصر
  3. چگونه فایلها را در داخل فایل exe قرار دهیم
    نوشته شده توسط javad_hosseiny در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 11 اردیبهشت 1384, 18:05 عصر
  4. ایا میشود به داخل فایل access گذاری نمود
    نوشته شده توسط a_mahmoodzadeh در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 20 دی 1383, 07:01 صبح
  5. رفع مشکل Read only در انتقال دیتابیس
    نوشته شده توسط Mahdiseif در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 03 تیر 1382, 20:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •