نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: خطای انتخاب فایل

  1. #1

    خطای انتخاب فایل

    سلام دوستان خسته نباشید
    من یه فرم به برنامم اضافه کرده بودم که اهنگ و فیلم پخش کنه و درست کار میکرد، ولی دیشب که اجراش کردم این خطارو میداد
    8-9-2014 4-31-50 PM.jpg

    خواستم بدونم مشکل چی میتونه باشه که این خطارو میده؟
    وقتی فرم پلیر رو پیش فرض اجرا میکنم میشه اهنگ انتخاب کرد ولی وقتی از طریق یه فرم دیگه وارد فرم پلیر میشم موقع انتخاب اهنگ این خطارو میده.
    ممنون میشم کمک کنید.

  2. #2

    نقل قول: خطای انتخاب فایل

    کسی نیست؟؟؟؟
    دوستان خیلی ضروریه اگه کمک کنید ممنون میشم.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار alibilgats
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    همین حوالی
    پست
    155

    نقل قول: خطای انتخاب فایل

    دوست خوبم یه سوال!
    شما به جز این کدی که نوشتید چه چیزای دیگه ای روی فرم دارید؟
    اتصال به بانک اطلاعاتی دارید؟ اگه دارید چطور؟
    اگر یکم توضیح بدید بهتر میتونم در مورد مشکلتون نظر بدم
    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله alibilgats : یک شنبه 19 مرداد 1393 در 00:29 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: خطای انتخاب فایل

    ظاهرا پیدا کردن دلیل این خطا چندان راحت نیست. آیا نرم افزار، یا Extension جدیدی نصب کردین و اینطوری شده؟
    پاسخ های این صفحه رو بخونید شاید کمک کرد: http://stackoverflow.com/questions/8...g-method-of-op
    و البته اگه از NET 2. استفاده میکنید این Patch رو هم نصب کنید: http://support.microsoft.com/kb/971030

  5. #5

    نقل قول: خطای انتخاب فایل

    سلام alibilgats
    روی این فرم پلیر فقط چند تا دکمه واسه اهنگ بعدی و قبلی و دکمه استوپه. خود این فرم رو به بانک اطلاعاتی متصل نکردم ولی فرمای دیگه مثل لاگین و ثبت نام رو وصل کردم با استفاده از این کد
    البته باید بگم که بعد از اینکه به بانک متصل شدم این خطا پیداش شد.
    private OleDbConnection con = new OleDbConnection();
    con.ConnectionString = @"provider=microsoft.ace.oledb.12.0;data source=F:\d.accdb";
    کد فرم لود

    try
    {
    con.Open();
    lbl_cn.Text = "Login";
    con.Close();
    }
    catch
    {
    lbl_cn.Text = "ارتباط با بانک برقرار نشد";
    }


    و کد دکمه ی لاگین

    con.Open();
    OleDbCommand com = new OleDbCommand();
    com.Connection = con;
    com.CommandText = "select * from table1 where usname='" + txt_username.Text + "' and pass1='" + txt_password.Text + "'";

    OleDbDataReader read = com.ExecuteReader();
    int count = 0;
    while (read.Read())
    {
    count = count + 1;
    }
    if (count == 1)
    {
    // lbl_status.Text="شما با موفقیت وارد شدید";
    frmhome frmh = new frmhome();
    frmh.Show();
    this.Hide();
    }
    else if (count > 1)
    {

    lbl_status.Text = "نام کاربری و رمز تکراری می باشند";


    }
    else
    {

    lbl_status.Text = "نام کاربری یا رمز شما اشتباه است";
    txt_password.Text = "";
    txt_username.Text = "";


    }
    con.Close();
    }



    دوست گرامی کد دکمه ی لاگین حتما باید تو برنامه باشه، اگه راه دیگه ای هست ممنون میشم راهنمایی کنی.

  6. #6

    نقل قول: خطای انتخاب فایل

    سلام plus
    نه نرم افزار نصب نکردم. راستش پاسخ ها انگلیسی بود و چیز زیادی دستگیرم نشد. ممنون بابت پاسختون :)

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار alibilgats
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    همین حوالی
    پست
    155

    نقل قول: خطای انتخاب فایل

    دوست خوبم دلیل اینکه ازت پرسیدم بانک اطلاعاتی چی استفاده کردی دقیقا همین نکته بود!

    زحمت بکش فرمت بانک اطلاعاتی که داری رو از accdb به mdb تغییر بده.

    اگه توی اکسس دیتابیست رو با فرمت 2003 - 2000 یه بار Save As کنی با فرمت mdb ذخیره میشه.

    بعدش هم زحمت بکش توی کانکشن استرینگت microsoft.ace.oledb.12.0 رو به Microsoft.Jet.OLEDB.4.0 تغییر بده.

    برنامه رو دوباره تست بزن و نتیجه رو بهم خبر بده!

  8. #8

    نقل قول: خطای انتخاب فایل

    اره دقیقا مشکل بانک اطلاعاتی هست واقعا ممنون که کمک کردین، من افیس 2003 رو سیستم ندارم و سرعتم کمه نمیشه دانلود کنم.
    هر چی هم جستجو کردم نتونستم فقط برنامه اکسس رو پیداکنم.
    در هر صورت ممنونم دوست عزیز همین که مشکل پیدا شد کلی کمکم کرد، سربلند باشی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: پیغام خطای انتخاب مقدار null در dropdownlist
    نوشته شده توسط imanasp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 10 خرداد 1390, 19:21 عصر
  2. انتخاب فایل
    نوشته شده توسط hb.soft در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 06 مهر 1388, 18:12 عصر
  3. آپلود بدون کلیک روی Browse و انتخاب فایل
    نوشته شده توسط Delphi-Man در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 19 تیر 1388, 12:29 عصر
  4. باز کردن پنجره اکسپلور ویندوز و انتخاب فایل مشخص
    نوشته شده توسط hosein.jozi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 03 اسفند 1387, 17:02 عصر
  5. انتخاب فایل css بر اساس مرورگر بازدید کننده
    نوشته شده توسط Engineer_Yasin در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 17 آبان 1386, 08:07 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •