نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تبدیل Qstring به std::string

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار raminlich
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    164

    Unhappy تبدیل Qstring به std::string

    سلام به همگی امید وارم تاپیک رو درست زده باشم چون سرچ زدم چیزی پیدا نکردم(واقعا گیر کردم این بار )
    من می دونم چیجوری تبدیل میشه
    ولی
    {

    QString names;
    names.toStdString();
    ofstream mys("e:/mystock.txt");
    mys.open("e:/mystock");

    mys<<names;
    mys.close();


    }

    وقتی متغیر names رو string می گیرم اروری نمی بینم
    ولی وقتی qstring میگیرم بعد تبدیلش میکنم به string ارور میده انگار نه انگار این خط رو نوشتم هیچ تاثیری روی برنامه نداشت
    names.toStdString();

  2. #2

    نقل قول: تبدیل Qstring به std::string

    نقل قول نوشته شده توسط raminlich مشاهده تاپیک
    سلام به همگی امید وارم تاپیک رو درست زده باشم چون سرچ زدم چیزی پیدا نکردم(واقعا گیر کردم این بار )
    من می دونم چیجوری تبدیل میشه
    ولی
    {

    QString names;
    names.toStdString();
    ofstream mys("e:/mystock.txt");
    mys.open("e:/mystock");

    mys<<names;
    mys.close();


    }

    وقتی متغیر names رو string می گیرم اروری نمی بینم
    ولی وقتی qstring میگیرم بعد تبدیلش میکنم به string ارور میده انگار نه انگار این خط رو نوشتم هیچ تاثیری روی برنامه نداشت
    names.toStdString();
    اقا رامین شما چرا حرف گوش نمیدی؟؟!!! قبلا هم گفتم کد ها رو کامل بذار.اقا من خودم به شخصه اون قدر تو کیوت حرفه ای نیستم
    که سریع متوجه بشم.من حتی متوجه سوالتون هم نشدم.اصلا دنبال چی هستی؟ تو عین همین سوال رو تو فروم های خارجی بپرسی فکر نکنم پاسخ درست و حسابی به شما بدهند.!!! اقا از دوستان هر کس متوجه شد بیاد جواب بده .من یکی که حتی از سوال سر در نیاوردم!!!!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار raminlich
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    164

    نقل قول: تبدیل Qstring به std::string

    کل برناهمه همینه
    فقط هدر هارو نزاشتم
    ولی تو فروم Qt زدم جواب دادن که به این صورت بود
    باید خط های آخری رو اینطوری مینوشتم
    mys << names.toStdString();

    می خواستم Qstring رو بعدا تو مصیر برنامه عوض کنم بشه string آخه چون من هنوز زیاد با Qfile ها آشنایی ندارم با fstream بهتر می تونم کار کار کنم بعدش توی یه برنامه دیگه چون از دستور های text برای کار با فرم هام استفاده میکردم و چون text هم از نوع Qstring نمی تونم string براش بگیرم به بعدشم نمیشه که اون برنامه رو کامل بزارم و قتی خودم می دونم مشکل از کجاست چرا باید کل برنامه رو بزارم امکان گیج شدن شما هم هست
    چون یه بار امتحان کردم
    برنامه رو کامل گذاشتم بعد به جوابی که می خواستم نرسیدم رفتم تو برنامه دقیق نگاش کردم بعد رفتم اون قستی که مشکل دار رو یه برنامه کوچیک نوشتم سریع مشکلم حل شد
    البته اینم که گفتی متوجه نشدی حق داری من قدرت بیانم

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: تبدیل نوع داده time_t به std::string
    نوشته شده توسط Collector در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 20 اسفند 1391, 14:12 عصر
  2. مشکل در تبدیل نوع float و string به هم
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 17 فروردین 1388, 09:02 صبح
  3. تبدیل نوع tstring به string
    نوشته شده توسط Borland-Delphi7 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 10 اردیبهشت 1387, 18:30 عصر
  4. سوال : تبدیل نوع word به String
    نوشته شده توسط hadisalahi2 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 10 اردیبهشت 1387, 17:49 عصر
  5. تبدیل tcolor و... به string
    نوشته شده توسط ssmehizadeh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 09 بهمن 1386, 21:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •