نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کار با awesomium

  1. #1

    کار با awesomium

    ضمن سلام خدمت همه دوستان عزیز
    می خواستم مشابه کد زیر که برای وب بروزر پیش فرض خود سی شارپ هست را برای وب بروزر awesomium راهنماییم کنید!!!! قبلا از همکاری شما سپاسگذاری می کنم!!
    webbrowser1.document.getelementbyid("username").se tattribute("value",string)
    webbrowser1.document.getelementbyid("submit").invo kemember("click")

  2. #2

    نقل قول: کار با awesomium

    کسی نیست راهنمایی کنه؟

  3. #3

    نقل قول: کار با awesomium

    نقل قول نوشته شده توسط ali_khoshnazar مشاهده تاپیک
    کسی نیست راهنمایی کنه؟
    ُلام دوست عزیز ، برای استفاده از Awesomium و رفع ابهاماتتون یه لینکی قبلاً دادم بهتون که 100% جواب همه سوالاتتون رو میتونید اوجا پیدا کنید ، و اما جواب این سوالتون این نمونه کد رو نگاه کنید متوجه میشید که باید چیکار کنید
    کد HTML:
                webControl1.ExecuteJavascript("document.getElementsByName('normal_username')[0].value='" + TxtUser.Text + "';document.getElementsByName('normal_password')[0].value='" + TxtPw.Text + "';");
                webControl1.ExecuteJavascript("javascript:document.forms[0].submit()");
    برای کلیک کردن رو باتن باید از خط دوم استفاده کنید و برای وارد کردن متن در تکست باکس سایت از خط اول
    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در کار با کامپوننت awesomium
    نوشته شده توسط Sir-Programmer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 02 مرداد 1393, 13:53 عصر
  2. چگونه دانش دلفی را برای یادگیری ویژوال بیسیک به کار بگیریم..
    نوشته شده توسط RezaBS در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 21 شهریور 1391, 22:42 عصر
  3. کار با اسکنر USB
    نوشته شده توسط در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 23 آذر 1384, 15:41 عصر
  4. میخوام با صدا کار کنم . کسی هست کمک کنه
    نوشته شده توسط Rabinhood در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 22 دی 1382, 17:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •