نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: انتقال داده از جدولی به جدول دیگر

  1. #1

    انتقال داده از جدولی به جدول دیگر

    سلام من دو تا جدول هم ساختار توی دوتابانک جداگانه در sql دارم که میخوام تمام اطلاعات جدول اول را به صورت کامل به جدول دوم انتقال بدم .چطوری میتونم این کار رو در C#‎ انجام بدم؟ آیا با کد نویسی میتونم انجام بدم یا حتماً باید توی sql کوئری تعریف کنم و این کار رو انجام بدم ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار jeson_park
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    گچساران
    سن
    33
    پست
    595

    نقل قول: انتقال داده از جدولی به جدول دیگر

    با استفاده از linked server استفاده کنید
    بعد با یه دستور مثل دستور زیر جدول یک پایگاه داده رو انتقال بدین

    insert into MaghsadServer.DBName.dbo.TableName
    select * from MabdaaServer.DBName.dbo.TableName

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mz6488
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    قشم
    پست
    429

    نقل قول: انتقال داده از جدولی به جدول دیگر


    string query = "select * from [dbo].table1";
    cmd1.CommandText = query ;
    SqlDataReader sdr = cmd1.ExecuteReader(System.Data.CommandBehavior.Clo seConnection);
    string sqlcmd = "";
    while (sdr.Read()){
    sqlcmd += " insert into [dbo].table1 select '" + sdr[0].ToString() + "','" + sdr[1].ToString () + "'";
    }
    cmd2.CommandText = sqlcmd ;
    cmd2.ExecuteNonQuery();
    cmd1.Connection.Close();

    cmd2.Connection.Close();

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: انتقال داده از جدولی به جدول دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط mehditik مشاهده تاپیک
    سلام من دو تا جدول هم ساختار توی دوتابانک جداگانه در sql دارم که میخوام تمام اطلاعات جدول اول را به صورت کامل به جدول دوم انتقال بدم .چطوری میتونم این کار رو در C#‎ انجام بدم؟ آیا با کد نویسی میتونم انجام بدم یا حتماً باید توی sql کوئری تعریف کنم و این کار رو انجام بدم ؟
    اگه دیتابیس ها در دو سرور جداگونه هستن، همونطور که در پست 2 گفتن از Linked Server استفاده کنید و البته میتونید از #C هم انجام بدین، به این صورت که دیتا از سرور مبدا به برنامه میاد و از اونجا به سرور مقصد ارسال میشه.
    ولی اگه دستابیس ها در یک سرور هستن، به راحتی با ذکر اسم دیتابیس ها میتونید با Query این کار رو انجام بدین. البته باز هم از #C میشه انجام داد ولی اگه مستقیم با Query انجام بشه Performance بهتری داره:
    با Query ی شبیه به این (البته ممکنه این Syntax Error داشته باشه، دستی نوشتم).

    INSERT INTO destinationDataBase.Table1 (Field1, Field2, Field3)
    SELECT Field1, Field2, Field3 FROM sourceDataBase.Table1

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: انتقال داده از جدولی به جدول دیگر

    همه راه حل ها خوبن و مورد قبول ولی اگه بانک هات قراره روزانه این اینسرت و انجام بدی بهتره که از ssis استفاده کنی ولی اگه فقط یه باره همین linkserver خوبه

  6. #6

    نقل قول: انتقال داده از جدولی به جدول دیگر

    سلام آره روزانه باید این کار رو انجام بدم . ssis رو میشه بیشتر توضیح بدین؟
    ممنون

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 19 اردیبهشت 1394, 13:24 عصر
  2. پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 19 بهمن 1390, 18:34 عصر
  3. انتقال داده از جدولی به جدول دیگر با دو سرور متفاوت
    نوشته شده توسط sheibanizaveh در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 18 بهمن 1390, 17:44 عصر
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 17 بهمن 1390, 15:09 عصر
  5. سوال: انتقال داده از جدولی به جدول دیگر
    نوشته شده توسط sheibanizaveh در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 16 بهمن 1390, 21:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •