نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: تعداد خط های نوشته شده

  1. #1

    تعداد خط های نوشته شده

    سلام
    من یه حلقه دارم که بعضی وقت ها بالای 4 میلیون بار تکرار میشه و یه سری نوشته رو تو یه RichTextBox قرار میده
    و حالا میخوام تو یه تکست دیگه تعداد خط های نوشته شده در RichTextBox رو بهم بده
    باید چیکارش کنم؟
    با سپاس Spaceman

  2. #2

    نقل قول: تعداد خط های نوشته شده

    اگه آخر هر خط دکمه اینتر زده بشه این کد خوبه

    MessageBox.Show(richTextBox1.Lines.Count().ToStrin g());

    اگه نه شما باید براساس تعداد کارکتر عمل کنی
    ومثلا بگی هر 10 تا کارکتر یه خط محسوب میشه

    char[] ch = richTextBox1.Text.ToCharArray();
    int x = 0;
    for (int i = 0; i < ch.Length; i += 10)
    {
    x += 1;
    }
    MessageBox.Show(x.ToString());


    اگه درست متوجه شده باشم

  3. #3

    نقل قول: تعداد خط های نوشته شده

    دوست عزیز تعداد کاراکتر ها معلوم نیست چند تا میشه براساس جواب اون حلقه تعداد کاراکتر های هر خط با خط قبل و بعدش فرق داره
    اگر دقت کرده باشین توی ویژال استادیو وقتی کد مینویسین تعداد خط ها رو بهتون میده
    منتظر جواب هستم
    با سپاس

  4. #4

    نقل قول: تعداد خط های نوشته شده

    سلام
    دوست عزیز تو ویژوال استودیو وقتی Enter میزنی خط جدید ایجاد میشه ، تو پست 2 دوستمون راهش رو گفتن.
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  5. #5

    نقل قول: تعداد خط های نوشته شده

    حالا شما بخاطر اون گیر نده
    بگین چطوری خودش تعداد خط ها رو بشمره و قرار هم نیست تو برنامه کسی enter بزنه چون بالای 4 میلیون بار باید تکرار بشه
    با سپاس Spaceman

  6. #6

    نقل قول: تعداد خط های نوشته شده

    اگر یک textbox داشته باشیم و به صورتی باشد که با تایپ تعداد مشخصی عدد به طور مثال 11 رقم, به صورت اتوماتیک به خط بعد برود, یعنی عدد 12 در خط بعدی تایپ شود و این حروف تایپ شده نیز پاک نشوند چه باید کرد.

    ممنون می شوم اگر اساتید پاسخ بدهند.

  7. #7

    نقل قول: تعداد خط های نوشته شده

    ببخشید دوستان کسی هست پاسخ دهد.
    اگر یک textbox داشته باشیم و به صورتی باشد که با تایپ تعداد مشخصی عدد به طور مثال 11 رقم, به صورت اتوماتیک به خط بعد برود, یعنی عدد 12 در خط بعدی تایپ شود و این حروف تایپ شده نیز پاک نشوند چه باید کرد.

تاپیک های مشابه

  1. سایتی برای دریافت پروژه های نوشته شده با زبان c
    نوشته شده توسط p30mobile در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 08 دی 1384, 13:22 عصر
  2. نصب برنامه های نوشته شده با java
    نوشته شده توسط abbas.exe در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 08 خرداد 1384, 09:51 صبح
  3. تعداد نسخه های اجرا شده یک برنامه
    نوشته شده توسط parhizkar2000 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 28 آبان 1383, 00:35 صبح
  4. اجرای برنامه های نوشته شده با دلفی 8 در کامپیوترهای دیگر
    نوشته شده توسط aminadibi در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 22 تیر 1383, 08:58 صبح
  5. یه خطا در برنامه های نوشته شده من
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 17 تیر 1383, 14:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •