نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: سرچ از دیتاگرید

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    پست
    52

    سرچ از دیتاگرید

    سلام
    دوستام من یک برنامه سرچ نوشتم که کار میکنه تنها ایرادش اینه که اگه عبارت دوسیلابی باشه حتما دقیقا باید همون عبارت وارد بشه و گرنه اگر فقط قسمت دوم مانند فامیل وارد بشه سرچ صورت نمیگره و چیزی پیدا نمیکنه حتما باید ازول دقیقا باسم وفامیل وارد بشه
    چیکارکنم تا اگه حتی یک قسمت از کلمه هم در داخل تک باکس نوشته شد پس از زدن دکمه سرچ اونو پیدا کنه؟

    ; ()SqlConnection cn = new SqlConnection
    ; () SqlCommand cm = new SqlCommand
    ; () SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter
    DataTable dt = new DataTable
    ;" cn.ConnectionString ="Data Source=MOSLEH-6;Initial Catalog=test;Integrated Security=True
    ; " '%"+ cm.CommandText = "select * from view_1 where fname like '" + textBox2.Text
    ; cm.Connection = cn
    ; da.SelectCommand = cm
    ;( da.Fill(dt
    ;() textBox1.Text = dt.Rows[0][0].ToString
    ;() textBox2.Text = dt.Rows[0][1].ToString
    ;() comboBox1.Text = dt.Rows[0][2].ToString
    ; dataGridView1.DataSource = dt;

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Davidd
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    391

    نقل قول: سرچ از دیتاگرید

    سلام. اين كوئري كه شما نوشتي يعني اونايي كه با عبارت مورد نظر شروع بشن چون فقط آخرش % داره . اونايي كه شامل عبارت مورد نظر ميشن اول و آخر % بايد داشته باشه : ; " '%"+ cm.CommandText = "select * from view_1 where fname like '%" + textBox2.Text

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    پست
    52

    نقل قول: سرچ از دیتاگرید

    یعنی اگه درصد رو بردارم درست میشه؟
    باشه ممنون امتحان میکنم و نتیجه رو میگم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Davidd
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    391

    نقل قول: سرچ از دیتاگرید

    نقل قول نوشته شده توسط sanaz.ebrazeh مشاهده تاپیک
    یعنی اگه درصد رو بردارم درست میشه؟
    باشه ممنون امتحان میکنم و نتیجه رو میگم
    نه! يعني يه درصد هم اولش ميخواد دوتا درصد. كد كه گذاشتم. درصد مشابه ستاره (*) توي جستجو است. علامت درصد يعني هر زيررشته اي. %+textBox2.Text+% يعني رشته هايي كه اولش هر چي ميتونه باشه (حتي زير رشته خالي) آخرش هم هر زيررشته اي ميتونه باشه ولي وسطش حتما بايد شامل textBox2.Text باشه. يعني تمام رشته هاي شامل textBox2.Text

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    پست
    52

    نقل قول: سرچ از دیتاگرید

    ببخشید من امتحان کردم هم یبار درصد رو برداشتم هم یبار به دو طرف اضافه کردم و هربار از کد
    ;( da.Fill(dt
    ایراد گرفت و خطا داد
    حالا باید چیکار کنم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Davidd
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    391

    نقل قول: سرچ از دیتاگرید

    يه جايي توي " و ' اشتباه نوشتين. اينو دقيقا كپي كنيد
    "select * from view_1 where fname like '%"+textBox2.Text+"%'";

  7. #7
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    پست
    52

    نقل قول: سرچ از دیتاگرید

    شرمنده کپی پیست کردم نشد باز از همون خط ایراد گرفت
    الان یک هفته س دنبال راه چارم ولی درست کار نمیکنه

  8. #8

    نقل قول: سرچ از دیتاگرید

    سلام دوست عزیز ، کدی که عزیز زحمت کشیدن در پست 6 کاملا درست هست . وقتی اول رشته % میزاری از ;( da.Fill(dt اشکال میگیره? ! ، میخوای کد زیر رو امتحان کن شاید درست شد :



      DataSet ds = new DataSet();
    SqlConnection Connection = new SqlConnection(@"Data Source=MOSLEH-6;Initial Catalog=test;Integrated Security=True");
    SqlDataAdapter DA = new SqlDataAdapter();
    DA.SelectCommand = new SqlCommand();
    DA.SelectCommand.Connection = Connection;
    DA.SelectCommand.CommandText = "SELECT * FROM view_1 WHERE fname LIKE '%"+textBox2.Text+"%'";
    DA.Fill(ds, "view_1");


    if (ds.Tables.Count > 0 && ds.Tables[0].Rows.Count > 0)
    {
    textBox1.Text = ds.Tables[0].Rows[0][0].ToString();
    textBox2.Text = ds.Tables[0].Rows[0][1].ToString();
    comboBox1.Text = ds.Tables[0].Rows[0][2].ToString();
    }
    dataGridView1.DataSource = ds.Tables[0];


    جای کل تیکه کدتون بزارین

  9. #9
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    پست
    52

    نقل قول: سرچ از دیتاگرید

    خیلی خیلی ممنون مرسی

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    77

    نقل قول: سرچ از دیتاگرید

    شما اگه یکبار دیتاگریدویو رو بایند کرده باشید می تونید از کد زیر استفاده کنید


    try
    {
    ((DataTable)dataGridView1.DataSource).DefaultView. RowFilter = string.Format("fname like '%{0}%' ", textBox2.Text.Trim().Replace("'", "''"));
    }
    catch (Exception) { }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اشکال در سرچ فارسی و نمایش اطلاعات در datagridview
    نوشته شده توسط Mansoor92 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 25 شهریور 1397, 15:48 عصر
  2. سرچ در دیتاگرید
    نوشته شده توسط titi1363 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 01 شهریور 1391, 12:37 عصر
  3. سوال: سرچ اطلاعات داخل دو کمبو باکس و نمایش در دیتاگرید
    نوشته شده توسط booloor_007 در بخش VB.NET
    پاسخ: 15
    آخرین پست: دوشنبه 05 دی 1390, 08:06 صبح
  4. مبتدی: سرچ یک فیلد از دیتاگرید توسط تسک باکس
    نوشته شده توسط m3raj_3 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 15 تیر 1390, 12:18 عصر
  5. مبتدی: نحوه سرچ فارسی در دیتاگرید
    نوشته شده توسط leila63 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 26 دی 1389, 11:20 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •