نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تبدیل کد رنگ در قالب html

  1. #1

    Question تبدیل کد رنگ در قالب html

    سلام دوستان عزیز
    من می خواهم وقتی روی باتن کلید کردم. جعبه رنگ برام باز بشه و هر رنگی رو که انتخاب کردم . کد اون رنگ رو بصورت html برام نمایش بده . خودم تا یه جاهایی رو موفق شدم ولی واسه همه رنگ ها جواب نمیده .دوستان اگر چیزی میدونن ممنون می شوم راهنمایی کنند.

                clrdlgSelect.ShowDialog();            txtColor.BackColor = clrdlgSelect.Color;
    txtColor.Text = txtColor.BackColor.Name;


    txtColor.Text = txtColor.Text.Replace("ffff", "ff");

    if (txtColor.TextLength == 8)
    {
    txtColor.Text = txtColor.Text.Replace("ff0", "#0");
    txtColor.Text = txtColor.Text.Replace("ff1", "#1");
    txtColor.Text = txtColor.Text.Replace("ff2", "#2");
    txtColor.Text = txtColor.Text.Replace("ff3", "#3");
    txtColor.Text = txtColor.Text.Replace("ff4", "#4");
    txtColor.Text = txtColor.Text.Replace("ff5", "#5");
    txtColor.Text = txtColor.Text.Replace("ff6", "#6");
    txtColor.Text = txtColor.Text.Replace("ff7", "#7");
    txtColor.Text = txtColor.Text.Replace("ff8", "#8");
    txtColor.Text = txtColor.Text.Replace("ff9", "#9");
    }


    این کدی که نوشتم یه مشکل اساسی داره . در قسمت replace بهش گفتم که بیاد تغییر بده . و مشکل اینجاست که باید فقط باید یکبار تغییر بده و نباید هرچی که توی تکست هر رو بیاد تغییر بده. یعنی فقط یکبار replace انجام بشه . آیا کسی چیزی میدونه ؟ اگر این رو بدونید مشکلم حل میشه.
    یعنی با نوشته دستور رپلیس فقط یکبار رپلیس کنه و کل تکست باکس رو نگرده . همون اولین بار برای هر کدومش کافیه.

  2. #2

    نقل قول: تبدیل کد رنگ در قالب html

    سلام دوست عزیز .
    از کد زیر استفاده کن :



    private static String HexConverter(System.Drawing.Color c)
    {
    String rtn = String.Empty;
    try
    {
    rtn = "#" + c.R.ToString("X2") + c.G.ToString("X2") + c.B.ToString("X2");
    }
    catch (Exception ex) { }
    return rtn;
    }


    private void button5_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    colorDialog1.ShowDialog();
    MessageBox.Show(HexConverter(colorDialog1.Color));
    }



  3. #3

    نقل قول: تبدیل کد رنگ در قالب html

    نقل قول نوشته شده توسط aminmousavi مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز .
    از کد زیر استفاده کن :



    private static String HexConverter(System.Drawing.Color c)
    {
    String rtn = String.Empty;
    try
    {
    rtn = "#" + c.R.ToString("X2") + c.G.ToString("X2") + c.B.ToString("X2");
    }
    catch (Exception ex) { }
    return rtn;
    }


    private void button5_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    colorDialog1.ShowDialog();
    MessageBox.Show(HexConverter(colorDialog1.Color));
    }


    دوست عزیز خیلی لطفاً کردید . دقیقاً همون چیزی بود که بهش احتیاج داشتم. متشکرم از راهنمایی جنابعالی.

تاپیک های مشابه

  1. تبدیل قالب html-css به وردپرس
    نوشته شده توسط omidparkour در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 30 خرداد 1393, 20:07 عصر
  2. سوال: نحوه تبدیل قالب html,css انگلیسی به قالب فارسی
    نوشته شده توسط abc222 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 13 بهمن 1392, 21:13 عصر
  3. مبتدی: تبدیل رنگ vb به html
    نوشته شده توسط nimar9 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 17 مهر 1392, 18:53 عصر
  4. تبدیل قالب html به وردپرس
    نوشته شده توسط Sanaz_s13 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 05 خرداد 1392, 00:08 صبح
  5. تبدیل قالب HTML به قالب Datalife
    نوشته شده توسط saeedzx در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 22 بهمن 1389, 17:04 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •