نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: access violation در ارسال به اکسل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار afsaneh.asp
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    يزد
    پست
    113

    access violation در ارسال به اکسل

    با سلام
    در اجرای کد زیر وقتی میخوام داده ها رو از DataGrid به اکسل اکسپورت کنم با خطای Access violation روبرو میشم. من یک برنامه نویس C#‎ هستم و متاسفانه در مورد Delphi هیچ اطلاعی ندارم. . ممنون میشم راهنمایی کنید.

    sx1: TscExcelExport;

    ...


    procedure TForm1.exerExecute(Sender: TObject);
    var
    ds : TDataset;
    cname,cclass : string;
    begin
    cname := Screen.ActiveControl.Name;
    cclass := Screen.ActiveControl.ClassName;
    if cclass='TDBGridEh' then
    begin
    ds:=(ActiveControl As TDBGridEh).DataSource.DataSet;
    try
    sx1.ExcelVisible:=True;
    sx1.LoadDefaultProperties;
    sx1.Dataset:=ds ;
    sx1.WorksheetName:='Sheet1';
    sx1.ExportDataset;
    finally
    sx1.Disconnect;
    end;
    end;


    if cclass='TDBGrid' then
    begin
    ds:=(ActiveControl As TDBGrid).DataSource.DataSet;
    try
    sx1.ExcelVisible:=True;
    sx1.LoadDefaultProperties;
    sx1.Dataset:=ds ;
    sx1.WorksheetName:='Sheet1';
    sx1.ExportDataset;
    finally
    sx1.Disconnect;
    end;
    end;
    end;



  2. #2

    نقل قول: access violation در ارسال به اکسل

    سلام. روی این کد ها break point بگذارید و برنامه رو با F8 خط به خط ران کنید تا ببینیم سر کدوم خط ایراد دارید. شاید در ActiveControl
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  3. #3

    نقل قول: access violation در ارسال به اکسل

    با سلام،
    این خطا نمیتونه از ActiveControl باشه، چون کلاس اون توی شرطها بررسی شده. من حدس می زنم که خطا مربوط به sx1 هست و باید قبل از استفاده از اون، اون رو Create کنید.
    موفق باشید...

  4. #4

    نقل قول: access violation در ارسال به اکسل

    این خطا نمیتونه از ActiveControl باشه، چون کلاس اون توی شرطها بررسی شده.
    اتفاقا می تونه.
    شما فرض کن به هر دلیلی نال بده. چی می گیری جز AV ؟
    اما همین طور ممکنه در Finally ارور داشته باشیم.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار afsaneh.asp
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    يزد
    پست
    113

    نقل قول: access violation در ارسال به اکسل

    با تشکر بله شما درست حدس زدید خطا از sx1 بود و با Create اون مشکل حل شد.
    ممنون

تاپیک های مشابه

  1. What access violations are and how to prevent AVs
    نوشته شده توسط m-khorsandi در بخش مقالات مرتبط با Delphi/Win32
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 10 مهر 1386, 14:27 عصر
  2. چگونگی برطرف کردن Syntax error or access violation
    نوشته شده توسط لوسیمی در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 13 بهمن 1385, 15:32 عصر
  3. ارسال به اکسل
    نوشته شده توسط behrooz-salehi در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 13 خرداد 1385, 06:23 صبح
  4. مشکل واقعا عجیب با دلفی 7- Access Violation ...
    نوشته شده توسط آیدا رضایی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 33
    آخرین پست: سه شنبه 18 بهمن 1384, 01:47 صبح
  5. error: access violation at address
    نوشته شده توسط روح الامین در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 04 شهریور 1383, 11:18 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •