نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: دانلود فایل با سی شارپ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار jd.mn98
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    284

    دانلود فایل با سی شارپ

    سلام دوستان
    چطوری میشه توی برنامه یک تکست باکس باشه و یک دکمه و زمانی که روی دکمه کلیک میکنیم لینک دانلودی که در تکست باکس هست توسط برنامه internet download manager که روی سیستم نصب شده دانلود بشه؟

  2. #2

    نقل قول: دانلود فایل با سی شارپ

    سلام دوست عزیز . برای اینکه لینک رو بتونی به IDM بدی باید آرگومان بهش پاس بدی برای اینکار از کد زیر میتونی استفاده کنی :



    string addres=@"C:\Program Files\Internet Download Manager\IDMan.exe";
    string link = "http://greendeveloper.ir/files/download/Cookie_SGD.zip";
    System.Diagnostics.Process.Start(addres, "-d "+link);


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار jd.mn98
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    284

    نقل قول: دانلود فایل با سی شارپ

    کار نمیکنه

  4. #4

    نقل قول: دانلود فایل با سی شارپ

    بنده تست کردم و بعدش براتون آپلود کردم. مقدار آدرس رو نسبت به جایی که IDM رو نصب کردین تغییر دادین ؟
    در ضمن روی IDM 6.11 تست کردم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار jd.mn98
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    284

    نقل قول: دانلود فایل با سی شارپ

    عذر خواهم آدرس رو یادم رفت عوض کنم
    خیلی ممنون کار کرد.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار jd.mn98
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    284

    نقل قول: دانلود فایل با سی شارپ

    یه سوال دیگه
    سیستم من 64 بیتی هست برای همین اون کدی که دادین آدرسش برای من کار نکرد چون آی دی ام 32 بیتی هست. یعنی مال شما Program file ولی مال من program file(x86) می باشد
    حالا می خواستم بدونم کدی نیست که بشه سیستم رو بگرده و IDMan.exe رو پیدا کنه و اجرا کنه هم در 32 بیتی کار کنه و هم در 64 بیتی

  7. #7

    نقل قول: دانلود فایل با سی شارپ

    معمولا محل نصب برنامه ها و ستنگ ها بر روی ریجیستری ذخیره میشه برای آدرس نصب IDM از کد زیر استفاده کن :



    using Microsoft.Win32;




    const string userRoot = "HKEY_CURRENT_USER";
    const string subkey = "Software\\DownloadManager";
    const string keyName = userRoot + "\\" + subkey;
    MessageBox.Show(Registry.GetValue(keyName, "ExePath", "not exist").ToString());


  8. #8
    کاربر دائمی آواتار jd.mn98
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    284

    نقل قول: دانلود فایل با سی شارپ

    یه سوال
    در این کد

    string addres=@"C:\Program Files\Internet Download Manager\IDMan.exe";
    string link = "http://greendeveloper.ir/files/download/Cookie_SGD.zip";
    System.Diagnostics.Process.Start(addres, "-d "+link);




    این
     "-d "

    به چه معنی هست؟؟

  9. #9

    نقل قول: دانلود فایل با سی شارپ

    یک پارامتر ورودی هست که برنامه نویسان نرم افزار IDM براش مشخص کردن که بشه با ارسال پارامتر یک فایل رو باهاش دانلود کرد ، برنامه های حرفه ای معمولا یکسری پارامتر ورودی میگیرن ، برای تست هم حتی شما میتونین از یک Shortcut از IDM بگیرین ، تو target همچین آدرسی بزارین دقیقا همون اتفاق میوفته :


    "C:\Program Files\Internet Download Manager\IDMan.exe" d-http://greendeveloper.ir/files/download/Cookie_SGD.zip


    حالا اگر گیمر هم قبلا بوده باشین نمونه بارز استفاده از این توی بازی Counter-Strike هست ، اگر دقت کرده باشین بازی از خود فولدرش باز نمیشد فقط با شورتکات روی صفحه باز میشد ، دلیل اون همین بود که پارامتر به نرم افزار ارسال میکرد : -nomaster -game cstrike
    کاملا این پارامتر ها قابل تعریف هستند توسط برنامه نویس و شما باید طبق پارامتر های تعریف شده نرم افزار عمل کنین

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار jd.mn98
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    284

    نقل قول: دانلود فایل با سی شارپ

    حالا این پارامتر ها رو از کجا میشه گیر آورد؟

  11. #11

    نقل قول: دانلود فایل با سی شارپ

    گوگل کردن دوست عزیز ، مثلا برای IDM :

    http://www.internetdownloadmanager.c...mand_line.html

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,234

    نقل قول: دانلود فایل با سی شارپ

    دوست من حالا چه کاریه حتما با idm میخواید دانلود بشه؟؟!!
    خود دات نت امکانات خوبی برای اینکار داره
    در لینک زیر یک نمونه با تصویر و کدها مربوطه توضیح دادم
    http://www.w3-farsi.com/%D8%AF%D8%A7...-%D9%BE%DB%8C/

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    پست
    381

    نقل قول: دانلود فایل با سی شارپ

    یه سوال توی لیست پارامتر ها ، ایا پارامتری هست که نام کاربری و کلمه عبوری رو که کاربران توی دانلود منیجر قسمت دانلود وارد میکنند رو بشه بهش پاس داد

  14. #14

    نقل قول: دانلود فایل با سی شارپ

    نه بنده که ندیدم ، میتونین تو sitelogin ست کنین یوزر و پسورد رو تا بصورت پیشفرض خودش از username و پسورد استفاده کنه

تاپیک های مشابه

  1. کد دانلود فایل (مثلا pdf) با سی شارپ
    نوشته شده توسط mazlooman_iran در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 07 اسفند 1391, 21:37 عصر
  2. سوال: دانلود فایل از روی ادرس یک سایت با کد سی شارپ
    نوشته شده توسط morteza271 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 19 فروردین 1390, 20:05 عصر
  3. راههای دانلود فایل و وب
    نوشته شده توسط koosha system در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 08 تیر 1384, 19:14 عصر
  4. دانلود فایل از FTP با ftp_get
    نوشته شده توسط zoro21750 در بخش PHP
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 24 اسفند 1383, 11:26 صبح
  5. مشکل نمایش پیغام دانلود فایل
    نوشته شده توسط omid1974 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 19 اسفند 1382, 20:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •