نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: پردازش موازی چیست؟ و توابع این کار در php چیست؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار asonline
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    شاهرود
    پست
    54

    Question پردازش موازی چیست؟ و توابع این کار در php چیست؟

    پردازش موازی چیست؟ و توابع این کار در php چیست؟ لطفا با مثال توضیح دهید


  2. #2

    نقل قول: پردازش موازی چیست؟ و توابع این کار در php چیست؟

    این بهترین روشیه که من تاحالا دیدم: http://phplens.com/phpeverywhere/?q=node/view/254

  3. #3

    نقل قول: پردازش موازی چیست؟ و توابع این کار در php چیست؟

    اتفاقا امروز خودم میخواستم یه تاپیک درمورد پردازش موازی بزنم و این مورد رو ذکر کنم و شرح بدم، ولی متاسفانه وقت نشد و سر کار دائم مشغولیت داشتم. تازه الانم باز از سر کار جواب شما رو دادم.
    خب شما پیشدستی کردی و این تاپیک رو زدی که البته کار درستی بود.
    راستی امیدوارم خودت با دیدن مطالب صفحه و کدهاش متوجه قضیه و طرز کار و استفاده ازش شده باشی و نیازی به توضیح و کمک بیشتری نباشه. اگر نفهمیدی بگو، سر فرصت تونستم جواب میدم.

    این ترفندی که طرف زده واقعا خلاقانه و بهترین ترفند این کاره که تاحالا دیدم.
    یه خوبیش اینه نیاز به نصب و فعال بودن هیچ چیزی غیر از همون نصب های استاندارد PHP که روی تمام هاستهای اشتراکی هم وجود داره نداره.
    روش استفاده ازش هم خیلی ساده است. با تابع JobStartAsync اسکریپت مورد نظر رو اجرا میکنی که بصورت موازی شروع به اجرا میکنه.
    ضمنا خروجی/وضعیت هر پراسس موازی رو هم شما میتونی براحتی با تابع JobPollAsync دریافت کنی.

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار asonline
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    شاهرود
    پست
    54

    نقل قول: پردازش موازی چیست؟ و توابع این کار در php چیست؟

    نظرتون راجع به این اسکریپت چیه؟
    https://github.com/petewarden/ParallelCurl

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار tehro0n
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    متغیر!
    پست
    465

    نقل قول: پردازش موازی چیست؟ و توابع این کار در php چیست؟

    اگه میشه کمی توضیح دهید، من این مورد رو کار نکردم و میبینم که تو این کد پورت و آدرس URL می خواد، آیا به همین صورت حتما باید باشه و ورودی ها به همین شکل هستن یا میشه تغییرش داد

    در واقع من می خوام برای ارسال SMS از این روش استفاده کنم، و آرایه های 80 شماره ای رو به تابع ارسال دائما بفرستم که پشتیبانی مگفا گفتن از روش ارسال با پردازش موازی حتما باید انجام بدم، و برای ارسال 80000 حلقه 1000 تایی نذارم..

    ممنون اگه با چنین مثالی توضیح دهید

  6. #6

    نقل قول: پردازش موازی چیست؟ و توابع این کار در php چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط tehro0n مشاهده تاپیک
    اگه میشه کمی توضیح دهید، من این مورد رو کار نکردم و میبینم که تو این کد پورت و آدرس URL می خواد، آیا به همین صورت حتما باید باشه و ورودی ها به همین شکل هستن یا میشه تغییرش داد

    در واقع من می خوام برای ارسال SMS از این روش استفاده کنم، و آرایه های 80 شماره ای رو به تابع ارسال دائما بفرستم که پشتیبانی مگفا گفتن از روش ارسال با پردازش موازی حتما باید انجام بدم، و برای ارسال 80000 حلقه 1000 تایی نذارم..

    ممنون اگه با چنین مثالی توضیح دهید
    شما اگر با دیتابیس کار میکنید نیاز به درگیر شدن به این چنین توابع نیست . ذات php بر چند نخی بودن استواره و اگر نبود اصلا نمیتوانست چندین کاربر همزمان سرویس بدهد.
    برای عملیات ساده وقتی دیتابیسی دارید که نتایج در آن ذخیره میشود فقط کافی است یک لینک را در چند مرورگر همزمان باز کنید . این کار مثل این است که چند پروسه همزمان اجرا شده است .
    فقط باید با دیتابیس مدیریت کنید که چی باید اجرا شود و چه عملیاتی باید انجام شود .

    برای اجرای اتوماتیک هم می توانید از چندین کرون جابز در بازه زمانی همپوشانی شده استفاده کنید .

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار tehro0n
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    متغیر!
    پست
    465

    نقل قول: پردازش موازی چیست؟ و توابع این کار در php چیست؟

    شما دقت به کارم نکردید، فرض بگیرید من پیامکی برای 80000 شماره تلفن قراره بفرستم، شرکتی که به من این سرویس ارسال رو میده میگه شماره ها را با آرایه های 80 تایی بفرستم که میشه یک لوپ 1000 تایی
    حالا هر کدام از ارسال های 80 تایی هم 2 ثانیه طول میکشه و من قرار نیست 2000 ثانیه بعد پیامکی رو ارسال کنم، همچنین پشتیبانی اون شرکت هم گفت به هیچ عنوان این کارو نکنم چون آخراش اررور میده، و باید به صورت موازی مثلا 100 پردازش 80 آرایه ای اجرا کنم که تو لوپ 10 تایی ریخته باشم
    متوجه شدید کجا به مشکل می خورم؟

  8. #8

    نقل قول: پردازش موازی چیست؟ و توابع این کار در php چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط tehro0n مشاهده تاپیک
    شما دقت به کارم نکردید، فرض بگیرید من پیامکی برای 80000 شماره تلفن قراره بفرستم، شرکتی که به من این سرویس ارسال رو میده میگه شماره ها را با آرایه های 80 تایی بفرستم که میشه یک لوپ 1000 تایی
    حالا هر کدام از ارسال های 80 تایی هم 2 ثانیه طول میکشه و من قرار نیست 2000 ثانیه بعد پیامکی رو ارسال کنم، همچنین پشتیبانی اون شرکت هم گفت به هیچ عنوان این کارو نکنم چون آخراش اررور میده، و باید به صورت موازی مثلا 100 پردازش 80 آرایه ای اجرا کنم که تو لوپ 10 تایی ریخته باشم
    متوجه شدید کجا به مشکل می خورم؟
    شما 80000 پیامک را در لحظه ورود به پنلتان یکجا در دیتابیس ذخیره کنید .
    بعد 100 تا کرون که هر دقیقه اجرا میشود تنظیم کنید که پیامک های داخل دیتابیس را بخواند و یک فیلد 0 را 1 کند ( به معنی دیده شده ) و پیام ها را در آرایه های 80 تایی پوش کنه و بفرسته به گیت وی .
    هر کرون یک لوپ 10 تایی دارد . یعنی هر کرون 10 بار اقدام به ارسال آرایه ها می کند .

    در یک دقیقه کل پیامک ها ارسال میشود .
    دقیقا کجا به مشکل می خوردید ؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار tehro0n
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    متغیر!
    پست
    465

    نقل قول: پردازش موازی چیست؟ و توابع این کار در php چیست؟

    من این شماره هارو تو دیتابیسم دارم، منتها یکبار 40000 تا میفرسته و نیم ساعت بعد 80000 تا یا 10000 تا و ثابت نیست
    بیشتر هدفم این بود که با توجه به تعداد رکوردهای خروجی بیام و پردازش موازی انجام بدم و کم و زیاد بشه

  10. #10

    نقل قول: پردازش موازی چیست؟ و توابع این کار در php چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط tehro0n مشاهده تاپیک
    من این شماره هارو تو دیتابیسم دارم، منتها یکبار 40000 تا میفرسته و نیم ساعت بعد 80000 تا یا 10000 تا و ثابت نیست
    بیشتر هدفم این بود که با توجه به تعداد رکوردهای خروجی بیام و پردازش موازی انجام بدم و کم و زیاد بشه
    مهم نیست تعداد چندتا باشه .

    شما باید یک تیبل برای پیامک های درحال ارسال اختصاص دهید .
    در این تیبل همیشه بررسی می کنید که اگر تعداد ارسال نشده ها بیشتر از 80 تا بود ( سایز آرایه ) 80 تا رکورد آخری ( صف ) که هنوز ارسال نشده را در یک آرایه بریزد و ارسال کند . اگر تعداد کمتر از 80 بود تمامی رکورد ها را در یک آرایه بریزد و ارسال کند.
    این عملیات را با روش کرون به تعداد زیاد اجرا کنید که خودش میشه پردازش موازی ...

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 19 خرداد 1392, 11:53 صبح
  2. سوال: بهترین روش برای انجام این کار چیست؟
    نوشته شده توسط hamidhws در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 14 خرداد 1390, 17:52 عصر
  3. سوال: نظرتون در مورد این کار چیست؟
    نوشته شده توسط kitten در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 18 آذر 1387, 10:40 صبح
  4. مشکل این کد سی شارپ در کار با دیتابیس چیست؟
    نوشته شده توسط mehdisiavashian در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 12 شهریور 1386, 15:58 عصر
  5. مشابه MSDN برای توابع و XLIB در Linux چیست؟
    نوشته شده توسط rezaTavak در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 26 اردیبهشت 1383, 21:49 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •