نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: دوبار دوبار درج شدن اطلاعات در بانک

  1. #1

    Question دوبار دوبار درج شدن اطلاعات در بانک

    سلام دوستان
    من یه سوالی داشتم من یه دستور برای اضافه شدن کتاب به جدول نوشتم ولی هر کتابی ک وارد میکنم نمیدونم چرا دوبار درج میشه!!!
    تو جدول های دیگم این مشکلو ندارم.
    ممنون میشم راهنمایی کنید. من باید چیکار کنم؟

  2. #2

    نقل قول: دوبار دوبار درج شدن اطلاعات در بانک

    خب احتمالا کد insert رو دوبار نوشتی
    کد هاتو بزار بیشتر بتونیم راهنماییت کنیم

  3. #3

    نقل قول: دوبار دوبار درج شدن اطلاعات در بانک

    دوست عزیز من چند تا شرط دارم به صورت زیر برای زبان کتاب که اگه کتابم مترجم داشته باشه نام مترجمم بگیره
    ممنون میشم راهنماییی کنید.
     string f = "فارسی";
    string en = "انگلیسی";

    if (txtBname.Text == "" || txtCount.Text == "" || txtauthor.Text == "" || txtIsbn.Text == "" || txtYear.Text == "" || cbPub.Text == "" || cbCat.Text == "")
    MessageBox.Show("لطفا اطلاعات را کامل وارد کنید", "پیام", MessageBoxButtons.OK);
    else
    {
    if (radioBtnTrans.Checked == true)
    {

    string add = "INSERT INTO book_tbl (" + "bname," + "bauthor," + "pid," + "isbn," + "catid," + "byear," + "bcount," + "blanguage," + "btranslator" + ")VALUES('" + txtBname.Text + "','" + txtauthor.Text + "','" + Int32.Parse(cbPub.SelectedValue.ToString()) + "','" + txtIsbn.Text + "','" + Int32.Parse(cbCat.SelectedValue.ToString()) + "','" + txtYear.Text + "','" + Int32.Parse(txtCount.Text) + "','" + f + "','" + txtTranslator.Text + "')";
    catNewFrm.objcon.Open();
    SqlCommand cmd = new SqlCommand(add, catNewFrm.objcon);
    cmd.ExecuteNonQuery();
    if (cmd.ExecuteNonQuery() == 1)
    {
    MessageBox.Show("درج اطلاعات با موفقیت انجام گردید");
    cmd.Parameters.Clear();
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("خطا");
    }

    catNewFrm.ds.Clear();
    catNewFrm.da.Fill(catNewFrm.ds);
    catNewFrm.objcon.Close();
    }
    else if(radiobtnNotrans.Checked==true)
    {
    string add = "INSERT INTO book_tbl (" + "bname," + "bauthor," + "pid," + "isbn," + "catid," + "byear," + "bcount," + "blanguage" + ")VALUES('" + txtBname.Text + "','" + txtauthor.Text + "','" + Int32.Parse(cbPub.SelectedValue.ToString()) + "','" + txtIsbn.Text + "','" + Int32.Parse(cbCat.SelectedValue.ToString()) + "','" + txtYear.Text + "','" + txtCount.Text + "','" + f + "')";
    catNewFrm.objcon.Open();
    SqlCommand cmd = new SqlCommand(add, catNewFrm.objcon);
    cmd.ExecuteNonQuery();
    if (cmd.ExecuteNonQuery() == 1)
    {
    MessageBox.Show("درج اطلاعات با موفقیت انجام گردید");
    cmd.Parameters.Clear();
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("خطا");
    }

    catNewFrm.ds.Clear();
    catNewFrm.da.Fill(catNewFrm.ds);
    catNewFrm.objcon.Close();
    }
    else if (radioBtnEnglish.Checked == true)
    {
    string add = "INSERT INTO book_tbl (" + "bname," + "bauthor," + "pid," + "isbn," + "catid," + "byear," + "bcount," + "blanguage" + ")VALUES('" + txtBname.Text + "','" + txtauthor.Text + "','" + Int32.Parse(cbPub.SelectedValue.ToString()) + "','" + txtIsbn.Text + "','" + Int32.Parse(cbCat.SelectedValue.ToString()) + "','" + txtYear.Text + "','" + txtCount.Text + "','" + en + "')";
    catNewFrm.objcon.Open();
    SqlCommand cmd = new SqlCommand(add, catNewFrm.objcon);
    cmd.ExecuteNonQuery();
    if (cmd.ExecuteNonQuery() == 1)
    {
    MessageBox.Show("درج اطلاعات با موفقیت انجام گردید");
    cmd.Parameters.Clear();
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("خطا");
    }

    catNewFrm.ds.Clear();
    catNewFrm.da.Fill(catNewFrm.ds);
    catNewFrm.objcon.Close();


  4. #4

    نقل قول: دوبار دوبار درج شدن اطلاعات در بانک

    با سلام
    خطای شما در این خط هستش

    cmd.ExecuteNonQuery();
    if (cmd.ExecuteNonQuery() == 1)



    همون IF کافیه

  5. #5

    نقل قول: دوبار دوبار درج شدن اطلاعات در بانک

    سلام دوست عزیز
    مشکل از این قسمت هستش:
     cmd.ExecuteNonQuery();
    if(cmd.ExecuteNonQuery() == 1)

    با اجرای خط اول یکبار Insert رو انجام میدی، بعد دوباره با اجرای خط دوم دوباره Insert رو انجام میدی که باعث میشه دو بار اطلاعات رو درج کنی.
    خط اول رو باید حذف کنی. با اجرا کردن if دستور Insert اجرا میشه و اگه موفقیت آمیز باشه پیغام "درج ..." نمایش داده میشه.
    موفق باشی

  6. #6
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: دوبار دوبار درج شدن اطلاعات در بانک

    با سلام
    یکی از دلایلی که جواب های بعدیتون رو نمیگیرید اینه که هر تاپیک مخصوص یک سواله الان عنوان تاپیک شما با سوالات جدید شما مغایرت داره
    نمونه برنامه Select در سایت به وفور یافت میشه می تونید یکی دریافت کنید و مطابق با اون عمل کنید
    کد نویسیتون صحیح نیست
    اون همه خط کد نیاز نیست! یک متد بنویسید و فقط CommandText یا همون کوئری رو تغییر بدید
    قفل شد، قوانین رو مطالعه فرمائید

تاپیک های مشابه

  1. عدم ذخیره شدن اطلاعات در بانک اکسس
    نوشته شده توسط programerinfonet در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 22 دی 1390, 12:54 عصر
  2. عدم ذخیره شدن اطلاعات در بانک اکسس
    نوشته شده توسط programerinfonet در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 05 دی 1390, 09:41 صبح
  3. سوال: جلوگیری از دخیره شدن اطلاعات در بانک
    نوشته شده توسط a_123123123123 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 23 تیر 1390, 12:47 عصر
  4. مشکل در ناقص وارد شدن اطلاعات در بانک
    نوشته شده توسط نیما حتمی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 07 اردیبهشت 1390, 15:46 عصر
  5. سوال: اطلاع از درج شدن اطلاعات درsql
    نوشته شده توسط akbar_online در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 23 شهریور 1388, 18:49 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •