نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کپی متن در تکست باکس سایت پارسی بلاگ

  1. #1

    کپی متن در تکست باکس سایت پارسی بلاگ

    سلام.
    یه مشکلی داشتم اونم اینه که متنم تو تکست باکس سایت پارسی بلاگ انتقال پیدا نمیکنه.
    از این کد استفاده میکنم:

                    HtmlDocument doc = this.webBrowser1.Document;
    doc.GetElementById("Name").SetAttribute("value", txtName.Text);
    doc.GetElementById("EMail").SetAttribute("value", txtEmail.Text);
    doc.GetElementById("URL").SetAttribute("value", txtSite.Text);
    doc.GetElementById("CheckItemTB").SetAttribute("va lue", txtCode.Text);
    doc.GetElementById("Comment").SetAttribute("value" , txtMessage.Text);


    کسی هست راهنمایی کنه؟

    نمونه صفحه نظرات: http://sardareaseman.parsiblog.com/Comments/19

  2. #2

    نقل قول: کپی متن در تکست باکس سایت پارسی بلاگ

    کسی نمیدونه؟

  3. #3

    نقل قول: کپی متن در تکست باکس سایت پارسی بلاگ

    سلام دوست عزیز ، من کدتون رو تست کردم ، مشکلی نداره .
    فکر کنم مشکل شما اینجاست که قبل از DocumentCompleted دستورتون رو اجرا میکنین

  4. #4

    نقل قول: کپی متن در تکست باکس سایت پارسی بلاگ

    نقل قول نوشته شده توسط aminmousavi مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز ، من کدتون رو تست کردم ، مشکلی نداره .
    فکر کنم مشکل شما اینجاست که قبل از DocumentCompleted دستورتون رو اجرا میکنین
    سلام. متن چهارتای اولی انتقال پیدا میکنه ولی متن "Comment" به وب بروزر انتقال پیدا نمیکنه

  5. #5

    نقل قول: کپی متن در تکست باکس سایت پارسی بلاگ

    بخاطر Iframe ادیتور هست برای اینکه اطالاعات رو درون اون Iframe بزیری از کد زیر استفاده کن :




    HtmlElementCollection contentIframe = webBrowser1.Document.Window.Frames[1].Document.Body.GetElementsByTagName("DIV");


    foreach (HtmlElement element in contentIframe)
    {
    if (element.Id == "EditorArea")
    {
    element.InnerText = "content";
    }
    }



تاپیک های مشابه

  1. سوال: انتخاب تمام متن یک تکست باکس و کپی کردن ان
    نوشته شده توسط doostl در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 09 مهر 1393, 11:48 صبح
  2. سوال: قرار دادن متن داخل تکست باکس بعنوان کلمات کلیدی صفحه یا سایت
    نوشته شده توسط majesticsoft در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 12 مرداد 1392, 23:18 عصر
  3. سوال: عدم کپی متن در تکست باکس
    نوشته شده توسط ashkan1234 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 18 تیر 1392, 22:51 عصر
  4. سوال: چگونه می توانم متن سایت را کپی کنم در تکست باکس ؟
    نوشته شده توسط aradrobo در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 01 اسفند 1391, 17:29 عصر
  5. کپی کردن متن از تکست باکس
    نوشته شده توسط moslem_f در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 24 آبان 1389, 23:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •