نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در کامپوننت awesomium

  1. #1

    مشکل در کامپوننت awesomium

    سلام . من کامپونت awesomium رو نصب کردم اما یه مشکل دارم و به استاد های برنامه نویس سایت برنامه نویس میگم :
    چیجوری میتونم کاری کنم وقتی روی باتون مورد نظر کلیک شد ، awesomium به آدرسی که برای اون باتون مشخص کردیم بره ؟
    با webbrower بلدم اما با awesomium بلد نیستم .
    یکم بهتر بگم :
    میخوام دو تا دکمه داشته باشیم ، روی دکمه ی A که کلیک میکنیم به سایت google.com بره و روی دکمه B که کلیک میکنیم به سایت Yahoo.com بره .
    میشه راهنماییم کنید چطوری کامپونت awesomium این کارو انجام بدم ؟

  2. #2

    نقل قول: مشک در کامپونت awesomium

    دوست عزیز ، این سوال شما استاد نمیخواد فقط کافیه در تولباکس تب Awesomium ، وب کنترل رو انتخاب کنی و بزاری رو فرم و کدی که قبلاً قرار دادم رو تو باتن بزاری .
    Untitleسسسسd.png
    همیشه سعی کن دنبال سورس نباشی خودت یه تکونی به خودت بدی حله داداش

  3. #3

    نقل قول: مشک در کامپونت awesomium

    سورس 16 مگ شده اگه خواستی پخ بده برات آپ کنم

  4. #4
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: مشک در کامپونت awesomium

    سلام
    همینطور که در ویدئو لرن بهتون پاسخ دادم با کد زیر میتونید هدایت کنید :
    web.Source = "http://www.google.com".ToUri();

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در کار با کامپوننت awesomium
    نوشته شده توسط Sir-Programmer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 02 مرداد 1393, 13:53 عصر
  2. مشکل با کامپوننت web browser
    نوشته شده توسط Mahdi Fahmideh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 26 فروردین 1388, 09:22 صبح
  3. مشکل با کامپوننت Xceed Grid
    نوشته شده توسط سار در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 04 اسفند 1384, 20:20 عصر
  4. مشکل با کامپوننت ADOConnection
    نوشته شده توسط tiger در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 25 اسفند 1383, 11:19 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •