نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: نشان دادن اطلاعات دو جدول در گزارش

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    208

    Question نشان دادن اطلاعات دو جدول در گزارش

    سلام دوستان من برای نمایش اطلاعات یک جدول تو استیمول مشکلی ندارم و با استفاده از کد زیر به درستی این کار رو انجام میدم میخوام 3 تا جدول رو همزمان نشون بدم ولی هر کاری کردم نشد

    ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن

    Stimulsoft.Report.StiReport stiReport1= new Stimulsoft.Report.StiReport();

    DataSetLoginKalaTableAdapters.AnbarTableAdapter a = new DataSetLoginKalaTableAdapters.AnbarTableAdapter();

    a.Fill(DataSetLoginKala1.Anbar);

    stiReport1.Dictionary.Clear();

    stiReport1.RegData(DataSetLoginKala1.Anbar);

    stiReport1.Dictionary.Synchronize();

    stiReport1.Compile();

    stiReport1.Render();

    stiReport1.Show();



  2. #2
    کاربر دائمی آواتار s.karim
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    119

    نقل قول: نشان دادن اطلاعات دو جدول در گزارش

    می خواین گزارشتون به چه حالتی باشه؟


    • به حالت Master-Detail که یک جدول زیر شاخه ی جدولی دیگس؟
      • اگه به این حالت می خواین باید درون استیمول از دیتا بند های تو در تو استفاده کنین

    • یا به حالت نمایی از چند جدول؟
      • اگه به این حالت می خواین باید یک view یا یک پروسیجر بنویسین که شامل هر سه یا چند جدلتون باشه.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    208

    نقل قول: نشان دادن اطلاعات دو جدول در گزارش

    من با استفاده از دیتا ست سه تا جدولم رو انتخاب کردم و یک دیتاست ساختم بعد اون رو به استیمول ربط دادم

    حالا به این شکل تو استیمول جدول هام اومده

    12.jpg

    نمیدونم از این دوروشی که فرمودیدی کدوم میشه

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    208

    نقل قول: نشان دادن اطلاعات دو جدول در گزارش

    من یه سرچی کردم و در این مورد Master-Detail یه چیزایی بدست اوردم ولی باید بگم که این مدلی من جداول رو وارد استیمول نکردم و با همون دیتاست کار کردم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,025

    نقل قول: نشان دادن اطلاعات دو جدول در گزارش

    f2 کلیک راست کن گزینه ریلیشن با جدول f1
    f2 کلیک راست کن ریلیشن با f2
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    208

    نقل قول: نشان دادن اطلاعات دو جدول در گزارش

    مشکلم رو با استفاده از کد زیر حل کردم

                FaktorDataBaseDataSet1TableAdapters.TBLF1TableAdap  ter a = new FaktorDataBaseDataSet1TableAdapters.TBLF1TableAdap  ter();
    FaktorDataBaseDataSet1TableAdapters.TBLF2TableAdap ter b = new FaktorDataBaseDataSet1TableAdapters.TBLF2TableAdap ter();
    FaktorDataBaseDataSet1TableAdapters.TBLF3TableAdap ter c = new FaktorDataBaseDataSet1TableAdapters.TBLF3TableAdap ter();
    a.Fill(faktorDataBaseDataSet11.TBLF1);
    b.Fill(faktorDataBaseDataSet11.TBLF2);
    c.Fill(faktorDataBaseDataSet11.TBLF3);
    stiReport1.Dictionary.Clear();
    stiReport1.RegData(faktorDataBaseDataSet11.TBLF1);
    stiReport1.RegData(faktorDataBaseDataSet11.TBLF2);
    stiReport1.RegData(faktorDataBaseDataSet11.TBLF3);
    stiReport1.Dictionary.Synchronize();
    stiReport1.Compile();
    stiReport1.Render();
    stiReport1.Show();

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,025

    نقل قول: نشان دادن اطلاعات دو جدول در گزارش

    نقل قول نوشته شده توسط MahmoodM30 مشاهده تاپیک
    مشکلم رو با استفاده از کد زیر حل کردم

                FaktorDataBaseDataSet1TableAdapters.TBLF1TableAdap  ter a = new FaktorDataBaseDataSet1TableAdapters.TBLF1TableAdap  ter();
    FaktorDataBaseDataSet1TableAdapters.TBLF2TableAdap ter b = new FaktorDataBaseDataSet1TableAdapters.TBLF2TableAdap ter();
    FaktorDataBaseDataSet1TableAdapters.TBLF3TableAdap ter c = new FaktorDataBaseDataSet1TableAdapters.TBLF3TableAdap ter();
    a.Fill(faktorDataBaseDataSet11.TBLF1);
    b.Fill(faktorDataBaseDataSet11.TBLF2);
    c.Fill(faktorDataBaseDataSet11.TBLF3);
    stiReport1.Dictionary.Clear();
    stiReport1.RegData(faktorDataBaseDataSet11.TBLF1);
    stiReport1.RegData(faktorDataBaseDataSet11.TBLF2);
    stiReport1.RegData(faktorDataBaseDataSet11.TBLF3);
    stiReport1.Dictionary.Synchronize();
    stiReport1.Compile();
    stiReport1.Render();
    stiReport1.Show();
    فقط نمایش
    هیچ ریلیشنی بینشون نیست

  8. #8

    نقل قول: نشان دادن اطلاعات دو جدول در گزارش

    با سلام منم همچین مشکلی دارم
    می خوام ی جدول رو با Where های مختلف در چند ستون جداگانه نمایش بدم

    Select MName,A,B,C,D,Sum from Report where Product = '" + 11 + "'
    Select MName,A,Sum from Report where Product = '" + 2 + "'

    و...
    وقتی یک ارسال به RegData دارم مشکلی نیست




    اما در ارسال دوتای به RegData نام Columns["MName"].ColumnName = "MName2" تغییر دادم اما بازم مشکل دارم



    نکته : هیچ اتصالی در گزارش گیری نیست ارسال ها از DataSet می باشد


    stiReport1.RegData("DataSource1", DataSource1);
    stiReport1.RegData("DataSource2", DataSource2);
    stiReport1.CacheAllData = true;
    stiReport1.Dictionary.Synchronize();
    //stiReport1.Compile();
    stiReport1.Show();


    یا

    DataSet ds = new DataSet();
    ds.Tables.Add(DataSource1);
    ds.Tables.Add(DataSource2);
    stiReport1.RegData(ds);
    stiReport1.Compile();
    stiReport1.Show();
    stiReport1.Render();
    آخرین ویرایش به وسیله moory1364 : سه شنبه 28 مرداد 1393 در 18:36 عصر

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: نشان دادن اطلاعات دو جدول در گزارش

    اما در ارسال دوتای به RegData نام Columns["MName"].ColumnName = "MName2" تغییر دادم اما بازم مشکل دارم
    یه نگاه به این دو لینک بنداز:

    https://barnamenevis.org/showthread.p...mulsoft-report



    https://barnamenevis.org/showthread.p...85%D9%88%D9%84

  10. #10

    نقل قول: نشان دادن اطلاعات دو جدول در گزارش

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    تشکر مهندس من می خوام فقط از ی جدول چند تا خروجی مختلف ( فیلتر ) بگیریم نمی خوام چند تا جدول رو جوین کنم

    این اموزش هارم نگاه کردم چیزی دستگیرم نشد

    http://www.stimulsoft.com/en/videos?...t,masterdetail
    آخرین ویرایش به وسیله moory1364 : چهارشنبه 29 مرداد 1393 در 00:03 صبح

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: نشان دادن اطلاعات دو جدول در گزارش

    نقل قول نوشته شده توسط moory1364 مشاهده تاپیک
    تشکر مکهندی من می خوام فقط از ی جدول چند تا خروجی مختلف ( فیلتر ) بگیریم نمی خوام چند تا جدول رو جوین کنم

    این اموزش هارم نگا کردیم چیزی دستگیرم نشد

    http://www.stimulsoft.com/en/videos?...t,masterdetail
    گزارش پایه و پیرو از یک جدول معنی نداره واز یه جدول در آن واحد نمی شه بیش ازیک خروجی بدست آورد

    توضیحاتتون ناقصه معلوم نیست قصد دارین چکار کنین

  12. #12

    نقل قول: نشان دادن اطلاعات دو جدول در گزارش

    شما 3 یا بیشتر ستون در نظر بگیرید می خوام به هر ستون از یک جدولم مقدار های مختلفی فیلتر کنم و بفرستم ( این فیلتر ها دارای مقدار ردیف مشخصی نیست )

    مثل



    Select MName,A,B,C,D,Sum from Report where Product = '" + 11 + "'
    Select MName,A,B,C,D,Sum from Report where Product = '" + 2 + "'
    Select MName,A,B,C,D,Sum from Report where Product = '" + 3 + "'



    من با ارسالی تک تک فیلتر ها مشکلی ندارم اما می خوام 2 یا 3 یا 4 ... فلیتر با هم بفرستم


    گزارش پایه و پیرو از یک جدول معنی نداره واز یه جدول در آن واحد نمی شه بیش ازیک خروجی بدست آورد
    ColumnName هر ستون فلیتر شده هم تغییر نام دادم که احساس بشه چند جدول مختلف رو به گزارش ارسال می کنم
    مثل :

    Columns["MName"].ColumnName = "MName1"
    Columns["MName"].ColumnName = "MName2"
    Columns["MName"].ColumnName = "MName3"
    آخرین ویرایش به وسیله moory1364 : جمعه 31 مرداد 1393 در 11:41 صبح

تاپیک های مشابه

  1. نشان دادن اطلاعات دو جدول در یک گرید
    نوشته شده توسط mehrangan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 20 دی 1391, 22:54 عصر
  2. نشان دادن اطلاعات دیتا گرید در گزارش
    نوشته شده توسط aknj56 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 18 شهریور 1391, 13:15 عصر
  3. قرار دادن اطلاعات دو جدول در یک گزارش کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط mohammady2 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 17 تیر 1390, 13:43 عصر
  4. سوال: (در صورتی که دو جدول با یکدیگر ارتباط دارند)نشان دادن اطلاعات از بانک بر روی grid دلفی
    نوشته شده توسط ستایش ستایش در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 01 آبان 1387, 22:57 عصر
  5. سوال: نشان دادن اطلاعات جدول در combo box یا list box
    نوشته شده توسط بیتافرهی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 26 شهریور 1387, 12:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •