نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: در خواست کانکتور sqlite

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,236

    در خواست کانکتور sqlite

    سلام دوستان

    ریفرنس های
    SQLite.dll
    SQLite3.dll
    System.Data.SQLite.dll

    را میخواستم هرکی داره دریغ نکنه..
    در این تالار یه دوستی در تاپیک زیر گذاشته منتها برای دانلود پسورد میخواد
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1895078

    اینم سایت اصلیشه اما نتونستم دانلود کنم
    http://system.data.sqlite.org/index....ketPC-ARM-2008

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: در خواست کانکتور sqllite

    بایستی بر اساس Framework Version و CPU و .. از سایت خود Sqlite دریافت کنید.
    http://www.sqlite.org/download.html
    پ.ن: قسمت آخر متنتون رو نخوندم...یعید میدونم سایت مشکلی داشته باشه سعی کنید با وی. پی.. N ای چیزی تست کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,236

    نقل قول: در خواست کانکتور sqllite

    داداش این همون لینکیه که در بالا نوشتم اما سر در نیاوردم
    همه کاره اش نیست که هم با 32 و هم 64 در دانت 2 کار کنه؟!!
    چون برنامه که فقط برای سیستم من نوشته نمیشه...

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: در خواست کانکتور sqllite

    نقل قول نوشته شده توسط shahryari مشاهده تاپیک
    داداش این همون لینکیه که در بالا نوشتم اما سر در نیاوردم
    همه کاره اش نیست که هم با 32 و هم 64 در دانت 2 کار کنه؟!!
    چون برنامه که فقط برای سیستم من نوشته نمیشه...
    بله...من اول، قسمت آخر پستتون رو نخوندم.
    نه، ممکنه نسخه های 32 روی 64 هم کار کنه ولی خوب، نسخه های مختلف هم برای همین که روی سیستم های مختلف اجرا میشه منتشر شده.
    شما باید با ساخت Setup برنامه برنامتون و قرار دادن نسخه های سیستم های مختلف، فایل های مربوط به سیستم مقصد رو براش کپی کنید.
    البته طبیعتا شما برای هر پروژه نباید نیاز به نسخه های مربوط به Framework های مختلف داشته باشی چون معمولا هر برنامه با یک Framwork نوشته میشه..

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,236

    نقل قول: در خواست کانکتور sqllite

    با تشکر از شما....

    .
    .
    .
    کمک.....
    یه لینک دانلود میخوام همون 32 هم باشه خوبه

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: در خواست کانکتور sqlite

    کدون نسخه فریم ورک 2 خوبه یا 4؟

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: در خواست کانکتور sqllite

    This setup package features the mixed-mode assembly and will install all the necessary runtime components and dependencies for the x86 version of the System.Data.SQLite 1.0.93.0 (3.8.5) package. The Visual C++‎ 2005 SP1 runtime for x86 is included. The .NET Framework 2.0 SP2 is required.
    http://system.data.sqlite.org/downlo...5-1.0.93.0.exe

    This setup package features the mixed-mode assembly and will install all the necessary runtime components and dependencies for the x86 version of the System.Data.SQLite 1.0.93.0 (3.8.5) p

    http://system.data.sqlite.org/downlo...0-1.0.93.0.exe

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,236

    نقل قول: در خواست کانکتور sqlite

    نقل قول نوشته شده توسط esafb52 مشاهده تاپیک
    کدون نسخه فریم ورک 2 خوبه یا 4؟
    دات نت 2
    ستاپشو نمیخوام همون 2 تا دی ال ال رو لازم دارم به شدت
    SQLite.dll
    System.Data.SQLite.dll
    با تشکر از دوستانی که مدد میرسانند

    ساغولون

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: در خواست کانکتور sqlite

    ستاپشو نمیخوام همون 2 تا دی ال ال رو لازم دارم به شدت
    .................................http://s5.picofile.com/file/8135113726/sqlite.rar.html

تاپیک های مشابه

  1. در خواست SQL Server و Oracel
    نوشته شده توسط مطهر در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 18 بهمن 1382, 20:42 عصر
  2. در خواست دو اکتیویکس!
    نوشته شده توسط mr_esmaily در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 09 بهمن 1382, 19:35 عصر
  3. در خواست بخش اسمبلی
    نوشته شده توسط Vahid_Nasiri در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 09 آذر 1382, 19:22 عصر
  4. در خواست مدیر برای بخش net working
    نوشته شده توسط کم حوصله در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 20 آبان 1382, 13:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •