نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چاپ به صورت اتومات بدون نمایش در Crystal report

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    سن
    42
    پست
    92

    چاپ به صورت اتومات بدون نمایش در Crystal report

    چون خودم گیر گرده بودم و خیلی گشتم تا پیدا کردم اینو میزارم تا دیگر دوستان از اون استفاده کنن

    فرض کنید یه فرم دارید که قراره یه دیتایی رو چاپ بگیره و به هر دلیل میخواید این چاپ بدون نمایش باشه ینی تا کاربر دکمه چاپ رو زد برگه از پرینتر بیاد بیرون .

    من در اینجا فرض رو بر این گذاشتم که شما کار با dataset رو بلدین

    حالا با این کد کیتونید پرینت خود را بگیرید :
     ReportDocument crReportDocument = new ReportDocument();            crReportDocument = new CrystalReport1();
    try
    {
    DataSet1 ds = new DataSet1();
    DataTable t = ds.Tables.Add("Barcode");
    t.Columns.Add("Name", Type.GetType("System.String"));
    t.Columns.Add("Technicalcode", Type.GetType("System.String"));
    t.Columns.Add("Serial", Type.GetType("System.String"));
    t.Columns.Add("TechBarcode", Type.GetType("System.Byte[]"));
    t.Columns.Add("SerialBarcode", Type.GetType("System.Byte[]"));
    t.Columns.Add("Code", Type.GetType("System.String"));
    DataRow r;
    r = t.NewRow();
    r["Name"] = txtName.Text;
    r["Technicalcode"] = txttechcode.Text;
    r["Serial"] = txtserial.Text;
    r["TechBarcode"] = TechnicalBarcode;
    r["SerialBarcode"] = SerialBarcode;
    r["Code"] = txttreecode.Text;
    t.Rows.Add(r);
    crReportDocument.SetDataSource(ds.Tables[1]);
    System.Drawing.Printing.PrintDocument printDocument = new System.Drawing.Printing.PrintDocument();
    crReportDocument.PrintOptions.PrinterName = "Canon LBP3010/LBP3018/LBP3050";
    crReportDocument.PrintToPrinter(1, true, 0, 0);
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message.ToString());
    }

    توجه داشته باشد که کد هایی که مربوط به پر کردن دیتاست هست طبیعتا مال برنامه من میباشد و شما باید کد خودتونو بزارین .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,237

    نقل قول: چاپ به صورت اتومات بدون نمایش در Crystal report

    دستتون درد نکنه اما میدونستید در استیمول فقط با یک خط کد میتونید بدون پیش نمایش مستقم چاپ کنید و با سرعت بالا؟؟!!!
    StiReport1.Print(False);


    بهتون توصیه میکنم هرچه سریعتر کوچ کنید به سمت استیم

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    سن
    42
    پست
    92

    نقل قول: چاپ به صورت اتومات بدون نمایش در Crystal report

    نقل قول نوشته شده توسط shahryari مشاهده تاپیک
    دستتون درد نکنه اما میدونستید در استیمول فقط با یک خط کد میتونید بدون پیش نمایش مستقم چاپ کنید و با سرعت بالا؟؟!!!
    StiReport1.Print(False);


    بهتون توصیه میکنم هرچه سریعتر کوچ کنید به سمت استیم
    سپاسگزارم .
    اما من استیمول رو دانلود کردم و لی حتی نتونستم تو پروژه ادد کنم . اررور میده من با ئیندئز 64 BIT کار میکنم محبت میکنید اگر خود برنامه برای دانلود و کار باهاش رو برام بفرستید . متشکرم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه چاپ رفتن کریستال ریپورت بدون نمایش آن در report view
    نوشته شده توسط royaprogramer در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 05 شهریور 1392, 16:57 عصر
  2. سوال: چاپ تکراری در گزارش ایجاد شده توسط Crystal Report
    نوشته شده توسط masoudmok در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 03 مهر 1389, 07:47 صبح
  3. نمایش گزارش crystal report در vb6
    نوشته شده توسط alix58 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 10 آذر 1386, 07:39 صبح
  4. گزارش گیری از یک برنامه تحت وب بدون استفاده از Crystal Report
    نوشته شده توسط voidline در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 12 آبان 1385, 12:48 عصر
  5. مشکل نمایش کزارش crystal report روی win98
    نوشته شده توسط akram در بخش VB.NET
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 04 آبان 1382, 00:30 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •