نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: عدم نمایش گزارشات ساخته شده با stimul soft هنگام ران کردن پابلیش

  1. #1

    عدم نمایش گزارشات ساخته شده با stimul soft هنگام ران کردن پابلیش

    سلام.
    من گزارشاتم رو با استیمول سافت ساختم. روی سیستم خودم کار می کنه اما روی سرور نه. خطا نمیده اما گزارشات رو هم نشوت نمیده.
    چکار کنم؟

    dllهای زیر هم در پوشه bin هست:
    stimulsoft.base
    stimulsoft.report
    stimulsoft.report.mvc
    stimulsoft.report.mvcmobile

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sanay_esh
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    برنامه نویس !
    سن
    39
    پست
    449

    نقل قول: عدم نمایش گزارشات ساخته شده با stimul soft هنگام ران کردن پابلیش

    باید در web.config هم رجیستر کنی .

  3. #3

    نقل قول: عدم نمایش گزارشات ساخته شده با stimul soft هنگام ران کردن پابلیش

    نقل قول نوشته شده توسط sanay_esh مشاهده تاپیک
    باید در web.config هم رجیستر کنی .
    رجیستر شده. تو وب کانفیگ کد زیر رو دارم. درسته؟

    <system.web>
    <compilation debug="true" targetFramework="4.5">
    <add assembly="Stimulsoft.Base, Version=2013.2.1700.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=ebe6666cba19647a" />
    <add assembly="Stimulsoft.Report, Version=2013.2.1700.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=ebe6666cba19647a" />
    <add assembly="Stimulsoft.Report.Mvc, Version=2013.2.1700.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=ebe6666cba19647a" />
    <add assembly="Stimulsoft.Report.MvcMobile, Version=2013.2.1700.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=ebe6666cba19647a" />
    </assemblies>
    </compilation>
    </system.web>

  4. #4

    نقل قول: عدم نمایش گزارشات ساخته شده با stimul soft هنگام ران کردن پابلیش

    جالب اینه که روی هاست کار می کنه اما روی سرور کار نمی کنه

  5. #5

    نقل قول: عدم نمایش گزارشات ساخته شده با stimul soft هنگام ران کردن پابلیش

    سلام دوست عزیز اول از همه اینکه من یک هفته هست که درگیر استفاده از گزارش در پروژه خودم هستم و با نرم افزار های فست ریپورت و استیمول و تلریک تلاش کردم که با کلی مشکل به تازگی در حال کار با pdfReport هستم ، به این معنی که من هم مشکل در کار با نرم افزار های گزارش گیری دارم اما بهتر است مطمئن شوید که فایلهای dll در قسمت Properties کپی به لوکال Copy local را برابر با true کرده باشید .

  6. #6

    نقل قول: عدم نمایش گزارشات ساخته شده با stimul soft هنگام ران کردن پابلیش

    نقل قول نوشته شده توسط Chita789 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز اول از همه اینکه من یک هفته هست که درگیر استفاده از گزارش در پروژه خودم هستم و با نرم افزار های فست ریپورت و استیمول و تلریک تلاش کردم که با کلی مشکل به تازگی در حال کار با pdfReport هستم ، به این معنی که من هم مشکل در کار با نرم افزار های گزارش گیری دارم اما بهتر است مطمئن شوید که فایلهای dll در قسمت Properties کپی به لوکال Copy local را برابر با true کرده باشید .
    ممنون از راهنمایی تون.
    trueهستن و dllها هم تو فولدر bin هستن

  7. #7

    نقل قول: عدم نمایش گزارشات ساخته شده با stimul soft هنگام ران کردن پابلیش

    دوستان کسی نمی تونه کمک کنه؟

  8. #8

    نقل قول: عدم نمایش گزارشات ساخته شده با stimul soft هنگام ران کردن پابلیش

    من در انتها مجبور شدم از PdfReport در سایت http://www.dotnettips.info/ بود استفاده کنم و قید نرم افزار های گزارش گیری دیگر رو زدم

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 12 دی 1391, 10:43 صبح
  2. سوال: عدم اجرای گزارشات ساخته شده با ریپورت سرور
    نوشته شده توسط nastaran_s در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 23 خرداد 1391, 10:12 صبح
  3. مشکل: عدم نمایش تصاویر ذخیره شده در دیتابیس
    نوشته شده توسط fereshte22 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: پنج شنبه 22 اسفند 1387, 03:58 صبح
  4. ارتباط گزارشات ساخته شده در کریستال 8.5 با vb6
    نوشته شده توسط علی کاکرودی در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 13
    آخرین پست: سه شنبه 28 آبان 1387, 08:36 صبح
  5. عدم اجرای فایلexe ساخته شده در کامپیوترهای دیگر
    نوشته شده توسط ravanfar در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 02 اردیبهشت 1385, 08:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •