نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در استفاده از savefiledialog

  1. #1

    مشکل در استفاده از savefiledialog

    سلام دوستان من می خوام از کد زیر استفاده کنم اما برای savefiledialog خط قرمز نشون میده.مشکل چیه؟
      saveFileDialog1.Filter = "backup file|*.bak";            if (saveFileDialog1.ShowDialog(this) == DialogResult.OK)
    {
    textBox1.Text = saveFileDialog1.FileName;


    }

    خیلی فوریه خواهش می کنم کمک کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار یونس ابراهیمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    کوهدشت
    سن
    42
    پست
    195

    نقل قول: مشکل در استفاده از savefiledialog

    واسه من که خطا نداد .... اینو ببینید :
    http://www.w3-farsi.com/%DA%A9%D9%86...avefiledialog/

  3. #3

    نقل قول: مشکل در استفاده از savefiledialog

    نقل قول نوشته شده توسط یونس ابراهیمی مشاهده تاپیک
    واسه من که خطا نداد .... اینو ببینید :
    http://www.w3-farsi.com/%DA%A9%D9%86...avefiledialog/
    رفرنس خاصی نباید اضافه کنم؟اول پروژه هم یوزینگ ها کاملن

  4. #4

    نقل قول: مشکل در استفاده از savefiledialog

    مشکل حل شد طبق گفته ی این سایت باید savefiledialog رو از toolbox به فرم اضافه کنم
    http://shaghaghiac.blogfa.com/post/1...A7%D9%85%D9%87

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار یونس ابراهیمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    کوهدشت
    سن
    42
    پست
    195

    نقل قول: مشکل در استفاده از savefiledialog

    خب من فکر کردم شما این کار رو انجام دادین!!!! اگه خطا رو می نوشتین بهتر راهنماییتون میکردم ...در هر صورت موفق باشین

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 مرداد 1384, 16:46 عصر
  2. مشکل در استفاده مشترک (شبکه) از برنامه
    نوشته شده توسط naderigh در بخش Foxpro
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 23 اردیبهشت 1383, 16:26 عصر
  3. مشکل در استفاده از Event Onload
    نوشته شده توسط LeilaAsgari در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 30 فروردین 1383, 07:55 صبح
  4. مشکل در استفاده از sql
    نوشته شده توسط ahmad sajjad در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 11 فروردین 1383, 19:01 عصر
  5. مشکل در استفاده از DeleteFile
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 20 اردیبهشت 1382, 12:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •