نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: مشکل در ارور Runtime Error در لود سایت

  1. #1

    مشکل در ارور Runtime Error در لود سایت

    سلام بچه ها
    ببخشید من یه مشکل دارم
    وقتی قالبم رو هاست ویندوز آپلود میکنم و بعد اجرا میکنم وقتی میخواد سایت لود شه این پیغام میده و سایت باز نمیشه :دوستان عزیزم درون فایل Web.Config هم این کد هاست:لطفا بگین مشکل از کجاست؟چیکار کنم سایت بالا بیاد؟
    منتظرم مرسی

  2. #2

    نقل قول: مشکل در ارور Runtime Error در لود سایت

    سلام دوست عزیز ، کاش صفحه اررور رو کامل اسکرین شات میگرفتی ، که معلوم باشه ورژن دات نت هاست چند هست .
    برای من این خطا برای این مشکلات بوده :

    - سینک نبودن ورژن دات نت پروژه با دات نت هاست (انتهای همین صفحه ارور مینویسه دات نت چند هست ، بررسی کن ببین با پروژه ات مطابقت داره ؟)
    - برای کوئری استرینگ (به طور کل کار با دیتابیس ، نام یوزر ، ...)

  3. #3

    نقل قول: مشکل در ارور Runtime Error در لود سایت

    برای اینکه خطا رو نشون ده باید کد زیر رو به webconfig اضافه کنی . این جوری خطا معلوم نیست

    <customerrors mode="off">

  4. #4

    نقل قول: مشکل در ارور Runtime Error در لود سایت

    نقل قول نوشته شده توسط rayanravesh مشاهده تاپیک
    برای اینکه خطا رو نشون ده باید کد زیر رو به webconfig اضافه کنی . این جوری خطا معلوم نیست

    <customerrors mode="off">
    دوست عزیز گذاشتم حالا این پیغام میده:


    لطفا بگید چیکار کنم؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    458

    نقل قول: مشکل در ارور Runtime Error در لود سایت

    همانطور که گفته شده، معمولا به دلیل یکی نبودن نسخه دات نت سایت شما با نسخه دات نت هاست هست. کنترل پنل هاست شما چیست؟

  6. #6

    نقل قول: مشکل در ارور Runtime Error در لود سایت

    نقل قول نوشته شده توسط farhud مشاهده تاپیک
    همانطور که گفته شده، معمولا به دلیل یکی نبودن نسخه دات نت سایت شما با نسخه دات نت هاست هست. کنترل پنل هاست شما چیست؟
    دوست عزیز مشخصات هاست من اینه:

    اینم مشخصات برنامم که باهاش ساختم :
    لطفا بگید چیکار کنم درس شه؟مشکل از کجاست!؟
    خیلی کلافه شدم لطفا کمکم کنید
    منتظرم مرسی

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    458

    نقل قول: مشکل در ارور Runtime Error در لود سایت

    گزینه asp.net setting در کنترل پنل پلسک را انتخاب کنید. ببنید نسخه تنظیم شده دات نت با نسخه مورد استفاده شما مطابقت دارد یا نه؟

    در ضمن برای اینکه متوجه شوید نسخه مورد استفاده شما چه نسخه ای است، باید فایل web.config را مشاهده کنید.

  8. #8

    نقل قول: مشکل در ارور Runtime Error در لود سایت

    نقل قول نوشته شده توسط farhud مشاهده تاپیک
    گزینه asp.net setting در کنترل پنل پلسک را انتخاب کنید. ببنید نسخه تنظیم شده دات نت با نسخه مورد استفاده شما مطابقت دارد یا نه؟

    در ضمن برای اینکه متوجه شوید نسخه مورد استفاده شما چه نسخه ای است، باید فایل web.config را مشاهده کنید.
    مرسی عزیز خیلی گلی ورژن هاست بالا بردم سایت باز شد : www.zooks.ir
    مرسیییییییییییییییی
    فقط عزیز اگه بخوام پایگاه داده هام که با برنامه sql 2005 ساختم رو هاست آپلود کنم چجوریه؟

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    458

    نقل قول: مشکل در ارور Runtime Error در لود سایت

    معمولا باید یک پایگاه داده روی هاست ایجاد کنید و سپس از پایگاه داده روی سیستم خودتان بک آپ بگیرید و روی پایگاه هاست restore کنید.
    در سایت هم از مشخصات پایگاه ایجاد شده روی هاست باید استفاده کنید، مانند نام پایگاه، نام کاربر و گذرواژه.

  10. #10
    کاربر جدید آواتار nem3sis
    تاریخ عضویت
    آذر 1398
    محل زندگی
    North
    پست
    4

    Question نقل قول: مشکل در ارور Runtime Error در لود سایت

    نقل قول نوشته شده توسط farhud مشاهده تاپیک
    گزینه asp.net setting در کنترل پنل پلسک را انتخاب کنید. ببنید نسخه تنظیم شده دات نت با نسخه مورد استفاده شما مطابقت دارد یا نه؟

    در ضمن برای اینکه متوجه شوید نسخه مورد استفاده شما چه نسخه ای است، باید فایل web.config را مشاهده کنید.

    سلام خسته نباشین,متاسفانه من هم همین مشکلو دارم تو فایل Web.Config ورژن رو برام زده EntityFramework, Version=6.0.0.0
    اما تو تنظیمات Asp.Net تو هاست این ورژن رو نداره , کلا 2تا ورژن داره 4.7.03062 و 3.5.30729.4926
    لطفا راهنمایی کنین چیکارکنیم , در ضمن هاست من رایگان هستش و صرفا فقط میخوام رو هاست ببینم پروژه رو
    اینم لینکش hamid.speedyserver.ir

  11. #11

    نقل قول: مشکل در ارور Runtime Error در لود سایت

    خطای شما فرق میکنه ‍!

    پیغام خطای شما بخاطر :
    @Html.Action("Slider")

    هست ...
    شما دارید با WebForm کار میکنید یا Core یا Blazer ؟

تاپیک های مشابه

  1. ارور Runtime Error
    نوشته شده توسط reza97 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 18 فروردین 1392, 09:09 صبح
  2. سوال: مشکل ارور Microsoft JScript runtime error: Object expected
    نوشته شده توسط dontspeak در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 17 مهر 1390, 10:15 صبح
  3. سوال: مشکل در Publish سایت، خطای Runtime Error بر روی اینترنت
    نوشته شده توسط hdv212 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 01 مهر 1387, 11:57 صبح
  4. یک پیغام Runtime Error بعد از آپلود کردن سایت
    نوشته شده توسط mpmsoft در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 26 اسفند 1386, 09:13 صبح
  5. مشکل در لود سایت (dotnetnuke)
    نوشته شده توسط marzi1221 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 18 مهر 1386, 08:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •