نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: عدم پشتیبانی فونت فارسی در ویندوز8

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    101

    Arrow عدم پشتیبانی فونت فارسی در ویندوز8

    سلام دوستان عزیز من وقتی میخوام فونتی رو در برنامه تغییر بدم از کد زیر استفاده میکنم :
    .Font =New System.Drawing.Font("B Mitra", 13.0!, System.Drawing.FontStyle.Bold, System.Drawing.GraphicsUnit.Point)
    حالا توی ویندوز8 این دستور عمل نمی کنه و البته حتی وقتی میخوام دستی فونت این Lable رو تغییر بدم متن زیر راو به من نشون میده میشه لطف کنید بفرمائید من چی کار کنم ؟؟؟


    منتظر کمکتون هستم .!!!


  2. #2

    نقل قول: عدم پشتیبانی فونت فارسی در ویندوز8

    سلام
    بهترین راه اینه که فونت فارسی دانلود کنی
    چون منم دارم از ویندوز 8 استفاده میکنم و هیچ مشکلی با فارسی نداره و همچیش رو هم ساپورت میکنه
    با سپاس Spaceman

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    پست
    381

    نقل قول: عدم پشتیبانی فونت فارسی در ویندوز8

    نقل قول نوشته شده توسط sheibanizaveh مشاهده تاپیک
    سلام دوستان عزیز من وقتی میخوام فونتی رو در برنامه تغییر بدم از کد زیر استفاده میکنم :
    .Font =New System.Drawing.Font("B Mitra", 13.0!, System.Drawing.FontStyle.Bold, System.Drawing.GraphicsUnit.Point)
    حالا توی ویندوز8 این دستور عمل نمی کنه و البته حتی وقتی میخوام دستی فونت این Lable رو تغییر بدم متن زیر راو به من نشون میده میشه لطف کنید بفرمائید من چی کار کنم ؟؟؟


    منتظر کمکتون هستم .!!!

    http://www.idautomation.com/kb/TrueTypeErrorDotNet.html

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    101

    نقل قول: عدم پشتیبانی فونت فارسی در ویندوز8

    سلام به دوستان
    من از VS2008 و ویندوز8 استفاده می کنم هر کاری میکنم فونت فارسی قبول نمیکنه .

تاپیک های مشابه

  1. سوال: عدم نمایش فونت فارسی در موبایل
    نوشته شده توسط moham14 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 08 مرداد 1391, 21:49 عصر
  2. عدم پشتیبانی از فارسی
    نوشته شده توسط aks2download در بخش T-SQL
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 21 تیر 1390, 15:04 عصر
  3. عدم نمایش فونت فارسی در برنامه در ویندوز سون
    نوشته شده توسط a_m_i_n_000 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 28 بهمن 1389, 18:28 عصر
  4. عدم نمایش فونت فارسی در دلفی
    نوشته شده توسط ehsan_ei در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 30 فروردین 1389, 18:59 عصر
  5. عدم نمایش فونت فارسی بعد از نصبه برنامه
    نوشته شده توسط فاطمه وطن دوست در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 10 تیر 1387, 07:23 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •