نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: اتصال MySql به برنامه

  1. #1

    اتصال MySql به برنامه

    سلام دوستان
    یک کمک میخوام ازتون حیاااااااااااااتی
    من یه دیتابیس یه اسمه anbar ساختم، حالا چطوری وصلش کنم به C#‎ ؟

    من که فقط اسم گذاشتم، یوزرنیم و پسورد رو چطوری بسازم؟

    این عکسو ببینید : http://www.hpfan.ir/wp-content/uploads/db.jpg

  2. #2

    نقل قول: اتصال MySql به برنامه!!! اطفا کمک برسونید

    راستی، refrence به نام MySql.Data رو هم اضافه کردم

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    دنیایی به نام برنامه نویسی
    پست
    99

    نقل قول: اتصال MySql به برنامه!!! اطفا کمک برسونید

     Dim my_con As New SqlConnection("server=(local);database=anbar;trust  ed_connection=yes")

  4. #4

    نقل قول: اتصال MySql به برنامه!!! اطفا کمک برسونید

    ممنون
    این کد رو باید کجا بذارم؟ چیکارش کنم؟

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    دنیایی به نام برنامه نویسی
    پست
    99

    نقل قول: اتصال MySql به برنامه!!! اطفا کمک برسونید

    تا حالا با ADO.Net کار نکردی؟؟؟


    پس کارت زیاده - برو یه چندتا مقاله و مطلب در مورد کار با پایگاه داده در محیط ویژوال استادیو بخوان داداش.

    با گفتن من مجهولاتت زیاد تر میشه. این کدی که من بهت دادم فقط یه conection String هستش

    تو باید کد درج و حذف و آپدیت و .... رو بلد باشی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,237

    نقل قول: اتصال MySql به برنامه!!! اطفا کمک برسونید

    چرا نوشتی مای اسکیوال؟؟؟
    اینکه اسکیول سروره

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    پست
    381

    نقل قول: اتصال MySql به برنامه!!! اطفا کمک برسونید

    نقل قول نوشته شده توسط shahryari مشاهده تاپیک
    چرا نوشتی مای اسکیوال؟؟؟
    اینکه اسکیول سروره
    راست میگه دوستمون دیتابیس که Sql میباشد

  8. #8

    نقل قول: اتصال MySql به برنامه!!! اطفا کمک برسونید

    اگر این MYSQL نیست، چیکار کنم؟

    میخوام MySql رو به C#‎ وصل کنم، چیکار کنم؟

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    پست
    381

    نقل قول: اتصال MySql به برنامه!!! اطفا کمک برسونید

    نقل قول نوشته شده توسط ehsanmoosavi مشاهده تاپیک
    اگر این MYSQL نیست، چیکار کنم؟

    میخوام MySql رو به C#‎‎ وصل کنم، چیکار کنم؟
    برای اتصال mysql باید ابتدا دیتابیس mysql را نصب کنی بر روی سیستم خودت
    میتونی از دو طریق نصب کنی یکی فقط mysql تنها رو نصب کنی و دوم از wamp server || xammp استفاده کنی

    دانلود mysql همراه با phpmyadmin

    بعدش باید کاناکتور های mysql رو برای اتصال دانلود کنی
    بعد از اضافه کردن دیگه فقط دستورات کد نویس ی رو داری این کارها رو کن مشکلی بود سوال کن
    لینک کمکی

  10. #10

    نقل قول: اتصال MySql به برنامه!!! اطفا کمک برسونید

    الان من دوتا فایل دانلود کردم ، یکی به اسمه MySql Connector net6.8.3 و یکی phpmyadmin 4.2.7 .7z در ضمن روی سیستمم wamp server هم نصبه

    ببخشید، الان باید دقیقا چیکار کنم؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اتصال به بانک MySQL در برنامه و ویرایش اطلاعات
    نوشته شده توسط Sir-Programmer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 16 دی 1392, 14:29 عصر
  2. مشکل فارسی با بانک mysql و برنامه اکسس
    نوشته شده توسط akram_raeespour در بخش MySQL
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 23 آبان 1386, 10:56 صبح
  3. امنیت MySQL در برنامه های کاربردی
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش MySQL
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 29 مهر 1385, 13:10 عصر
  4. بهترین روش اتصال در یک برنامه کلاینت , سرور
    نوشته شده توسط moohssenn در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 10 مهر 1385, 14:07 عصر
  5. استفاده از mysql در برنامه های تحت Desktop
    نوشته شده توسط arash_hemmat در بخش MySQL
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 26 مهر 1384, 14:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •