نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: جلوگیری از ثبت اطلاعات تکراری با روش Linq

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    160

    جلوگیری از ثبت اطلاعات تکراری با روش Linq

    عرض سلام و ادب
    چطور میتونم با استفاده از روش لینک از ثبت اطلاعات تکراری در بانکم جلوگیری کنم؟ باتوجه به اینکه یه میخوام از ثبت اطلاعات تکراری بر اساس یه فیلدی که کلید نیست جلوگیری کنم.
    باتشکر

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    کرج
    سن
    35
    پست
    18

    نقل قول: جلوگیری از ثبت اطلاعات تکراری با روش Linq

    سلام دوست عزیز
    اگه منظورت رو فهمیده باشم ، می خواهی هنگام وارد کردن اطلاعات، اگر اطلاعات تکراری بود از وارد شدن جلوگیر کنی درسته؟
    به طور مثال اگر بخواهی از وارد کردن ایمیل های تکراری جلوگیری این کدش هست:
    با استفاده از یک CustomEmailValidator می توانی فیلد مورد نظر را چک کنید.


    LQdbDataContext db = new LQdbDataContext();
    string EmailAddress = args.Value;
    var CompareEmail = from Email in db.tblUsers
    where Email.UserEmail.Trim() == EmailAddress.Trim()
    select Email;
    if (CompareEmail.Count() != 0)
    {
    args.IsValid = false;
    }
    else
    {
    args.IsValid = true;
    }


  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    160

    نقل قول: جلوگیری از ثبت اطلاعات تکراری با روش Linq

    بله درسته
    ولی میشه یه مثال دیگه بزنین که این کنترل رو استفاده نکرده باشه.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    160

    نقل قول: جلوگیری از ثبت اطلاعات تکراری با روش Linq

    یعنی کسی کمک نمیکنه ؟
    یه سوال دیگه این کوئری رو ببینین:

    var numcount = from T in Bank.Contracts
    where T.NumCont ==_countID
    select T;

    الان من میخوام اطلاعاتی که شماره قراردادش تو جدول با اونی که کاربر زده یکیه بیاد تو numcount این سلکت درسته ؟
    خب حالا من چطور میتونم آی دی این رکورد رو از numcount بگیرم؟
    اینطوری هم نوشتم اما جواب نداد
          var numcount = from T in Bank.Contracts
    where T.NumCont ==_countID
    select T.ContractID;
    //
    آخرین ویرایش به وسیله ghazal_mohammady : یک شنبه 26 مرداد 1393 در 15:08 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    160

    نقل قول: جلوگیری از ثبت اطلاعات تکراری با روش Linq

    واقعا کسی نمیتونه کمک کنه؟ من باید از یه جدول که یه فیلدش مشخصه شماره آی دیشو بدست بیارم، با این کوئری نشد، کسی فکری به ذهنش نمیرسه؟

    var numcount = from T in Bank.Contracts
    where T.NumCont ==_countID
    select T.ContractID;

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    160

    نقل قول: جلوگیری از ثبت اطلاعات تکراری با روش Linq

    واقعا هیچکس کمک نمیکنه؟!!!
    من نمیخوام این اتفاق بیفته ببینین:
    http://uplod.ir/f4ij43bv9e1c/111.jpg.htm
    ستون پراپرتی رو ببینید

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    111

    نقل قول: جلوگیری از ثبت اطلاعات تکراری با روش Linq

    من باید از یه جدول که یه فیلدش مشخصه شماره آی دیشو بدست بیارم، با این کوئری نشد، کسی فکری به ذهنش نمیرسه؟
    سلام ؛
    var query = db.tbl_MyTable.Where(c => c.TheField == "field value");
    if(query.Count() != 0) { MessageBox.Show(query.Single().id.ToString()); }


  8. #8

    نقل قول: جلوگیری از ثبت اطلاعات تکراری با روش Linq


تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 04 مرداد 1392, 22:02 عصر
  2. مبتدی: جلوگیری از ثبت اطلاعات تکراری در داخل بانک اطلاعاتی sql
    نوشته شده توسط 123s0ran در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 02 اردیبهشت 1392, 17:49 عصر
  3. مشکل در جلوگیری از ورود اطلاعات تکراری(فوری)
    نوشته شده توسط komeil64 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 17 بهمن 1385, 06:56 صبح
  4. جلوگیری از درج اطلاعات تکراری با کلید و بدون کلید
    نوشته شده توسط davoodmz در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 17 تیر 1385, 06:50 صبح
  5. جلوگیری از ورود اطلاعات تکراری
    نوشته شده توسط programmermp در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 17 آذر 1384, 10:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •