نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ساخت پروسیجر و ثبت ان در دیتابیس به وسیله C#‎

  1. #1

    ساخت پروسیجر و ثبت ان در دیتابیس به وسیله C#‎

    سلام دوستان
    من می خوام با استفاده از C#‎ پروسیجر های مختلفی در دیتابیس ایجاد کنم تا بعدا بتونم ازش در برنامه استفاده کنم
    کدی که نوشتم ایرادی نمیگیره اما در لیست پروسیجر های دیتابیس انتخابی هم چیزی اضافه نمیشه
    ممنون میشم در این زمینه منو راهنماییم کنید
      public  void InsertCurrency_CS(
    SqlString currencyCode)
    {
    using (SqlConnection conn = new SqlConnection("Data Source=masoud;Initial Catalog=daro;Integrated Security=True"))
    {
    SqlCommand InsertCurrencyCommand = new SqlCommand();
    SqlParameter currencyCodeParam = new SqlParameter("@CurrencyCode", SqlDbType.Int);


    currencyCodeParam.Value = currencyCode.ToSqlInt32();


    InsertCurrencyCommand.Parameters.Add(currencyCodeP aram);


    InsertCurrencyCommand.CommandText =
    "select * from DrugRegistration where DrugCode=@CurrencyCode";


    InsertCurrencyCommand.Connection = conn;

    conn.Open();
    InsertCurrencyCommand.ExecuteNonQuery();
    conn.Close();
    }
    }

    اینم لینک منبعش
    http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...vs.100%29.aspx

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: ساخت پروسیجر و ثبت ان در دیتابیس به وسیله C#‎

    سلام
    خب شما که از پروسیجر استفاده نکردید!
    این کدی که شما قرار دادید همون روش Command Text هست
    select * from DrugRegistration where DrugCode=@CurrencyCode


    کار با پروسیجر به این شکل هست که شما درون دیتابیس پروسیجرتون رو میسازید بعد از طریق کدنویسی فراخوانیش می کنید
    https://barnamenevis.org/showthread.p...ored-Procedure
    http://www.google.com/url?sa=t&rct=j...o5pWwVUfZsC0rw

    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: ساخت پروسیجر و ثبت ان در دیتابیس به وسیله C#‎

    درسته از اون روش من استفاده کردم
    اما می خوام برنامه ای بنویسم که کاربر با ساخت فرمول در درون برنامه من بتونم بر اساس اون فرمول یک پروسیجر براش در C#‎‎‎‎ بسازم و اون پروسیجر را به دیتابیس اضافه کنم تا همیشه در دیتابیس اون پروسیجر کار کنه
    آخرین ویرایش به وسیله hercool : یک شنبه 26 مرداد 1393 در 20:23 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: ساخت پروسیجر و ثبت ان در دیتابیس به وسیله C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط hercool مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من می خوام با استفاده از C#‎‎ پروسیجر های مختلفی در دیتابیس ایجاد کنم تا بعدا بتونم ازش در برنامه استفاده کنم
    کدی که نوشتم ایرادی نمیگیره اما در لیست پروسیجر های دیتابیس انتخابی هم چیزی اضافه نمیشه
    ممنون میشم در این زمینه منو راهنماییم کنید
      public  void InsertCurrency_CS(
    SqlString currencyCode)
    {
    using (SqlConnection conn = new SqlConnection("Data Source=masoud;Initial Catalog=daro;Integrated Security=True"))
    {
    SqlCommand InsertCurrencyCommand = new SqlCommand();
    SqlParameter currencyCodeParam = new SqlParameter("@CurrencyCode", SqlDbType.Int);


    currencyCodeParam.Value = currencyCode.ToSqlInt32();


    InsertCurrencyCommand.Parameters.Add(currencyCodeP aram);


    InsertCurrencyCommand.CommandText =
    "select * from DrugRegistration where DrugCode=@CurrencyCode";


    InsertCurrencyCommand.Connection = conn;

    conn.Open();
    InsertCurrencyCommand.ExecuteNonQuery();
    conn.Close();
    }
    }

    اینم لینک منبعش
    http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...vs.100%29.aspx
    سلام.
    برای نوشتن یه پروسیجر در سی شارپ مثل دستورات نرمال sql رفتار کنید.
    کد زیر یک stored procedure با نام YourSelect در دیتابی test ایجاد میکنه :
    SqlConnection con = new SqlConnection("server=.\\md2012;database=test;inte  grated security=true");
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("CREATE PROCEDURE YourSelect AS Select * From TblDate", con);
    con.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    MessageBox.Show("Stored Procedure Created");

    اگر می خواید stored procedur تون از نظر ظاهر و نما، کدهای خوانایی داشته باشه می تونید از کاراکتر کنترلی r\n\ استفاده کنید تا بخش های مورد نظرتون درون Stored procedure در سطر بعدی قرار بگیره :
    SqlConnection con = new SqlConnection("server=.\\md2012;database=test;inte  grated security=true");
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("CREATE PROCEDURE YourSelect \r\nAS \r\nSelect * From TblDate", con);
    con.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    MessageBox.Show("Stored Procedure Created");

    موفق باشید.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: ساخت پروسیجر و ثبت ان در دیتابیس به وسیله C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط hercool مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من می خوام با استفاده از C#‎‎‎‎ پروسیجر های مختلفی در دیتابیس ایجاد کنم تا بعدا بتونم ازش در برنامه استفاده کنم
    کدی که نوشتم ایرادی نمیگیره اما در لیست پروسیجر های دیتابیس انتخابی هم چیزی اضافه نمیشه
    ممنون میشم در این زمینه منو راهنماییم کنید
      public  void InsertCurrency_CS(
    SqlString currencyCode)
    {
    using (SqlConnection conn = new SqlConnection("Data Source=masoud;Initial Catalog=daro;Integrated Security=True"))
    {
    SqlCommand InsertCurrencyCommand = new SqlCommand();
    SqlParameter currencyCodeParam = new SqlParameter("@CurrencyCode", SqlDbType.Int);


    currencyCodeParam.Value = currencyCode.ToSqlInt32();


    InsertCurrencyCommand.Parameters.Add(currencyCodeP aram);


    InsertCurrencyCommand.CommandText =
    "select * from DrugRegistration where DrugCode=@CurrencyCode";


    InsertCurrencyCommand.Connection = conn;

    conn.Open();
    InsertCurrencyCommand.ExecuteNonQuery();
    conn.Close();
    }
    }

    اینم لینک منبعش
    http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...vs.100%29.aspx
    سلام.
    برای نوشتن یه پروسیجر در سی شارپ مثل دستورات نرمال sql رفتار کنید.
    کد زیر یک stored procedure با نام YourSelect در دیتابیس test ایجاد میکنه :
    SqlConnection con = new SqlConnection("server=.\\md2012;database=test;inte  grated security=true");
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("CREATE PROCEDURE YourSelect AS Select * From TblDate", con);
    con.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    MessageBox.Show("Stored Procedure Created");

    اگر می خواید stored procedur تون از نظر ظاهر و نما، کدهای خوانایی داشته باشه می تونید از کاراکتر کنترلی r\n\ استفاده کنید تا بخش های مورد نظرتون درون Stored procedure در سطر بعدی قرار بگیره :
    SqlConnection con = new SqlConnection("server=.\\md2012;database=test;inte  grated security=true");
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("CREATE PROCEDURE YourSelect \r\nAS \r\nSelect * From TblDate", con);
    con.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    MessageBox.Show("Stored Procedure Created");

    موفق باشید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه ساخت آرشیو ماهانه برای مطالب ثبت شده در دیتابیس
    نوشته شده توسط payamsalami در بخش PHP
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 10 آذر 1389, 16:29 عصر
  2. کمک برای ساخت پروسیجر
    نوشته شده توسط j.farazani در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 30 خرداد 1386, 10:16 صبح
  3. ساخت setup با VS به همراه دیتابیس
    نوشته شده توسط icmaster در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 17 فروردین 1386, 08:29 صبح
  4. ساخت کوئری و دیگر توابع در دیتابیس از طریق فایل BAT
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 12 اسفند 1385, 10:14 صبح
  5. پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 03 اردیبهشت 1385, 20:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •