نمایش نتایج 1 تا 34 از 34

نام تاپیک: دوستان نظرتون در باره شکل سایت چیه؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار سینا اکبری
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    ایران/البرز
    پست
    216

    دوستان نظرتون در باره شکل سایت چیه؟

    سلام خدمت همه.
    لطف کنید هر کجای سایت بده بگید ،پیشنهاد رنگ برای جایی دارید بگید،لطفاً خوبی هاشم بگید .
    www.weandyou.ir

  2. #2
    VIP آواتار mohamad_torabi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1403
    محل زندگی
    تــــــهــــران
    پست
    1,131

    نقل قول: دوستان نظرتون در باره شکل سایت چیه؟

    کدوم سایت؟


    من در برخی از امتحاناتم مردود شدم اما دوستم تمام درسهایش را با موفقیت گذراند.


    اکنون او یک مهندس در شرکت مایکروسافت است


    و من فقط مالک مایکروسافت هستم ........ بیل گیتس


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار سینا اکبری
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    ایران/البرز
    پست
    216

    نقل قول: دوستان نظرتون در باره شکل سایت چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط mohamad_torabi مشاهده تاپیک
    کدوم سایت؟
    شرمنده درست کردم

  4. #4
    VIP آواتار mohamad_torabi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1403
    محل زندگی
    تــــــهــــران
    پست
    1,131

    نقل قول: دوستان نظرتون در باره شکل سایت چیه؟

    دوست عزیز ببخشید ولی ظاهر کلی وب سایت شما بد هست و با عوض کردن مکان بلوک ها و رنگبندی درست نمیشه


    من در برخی از امتحاناتم مردود شدم اما دوستم تمام درسهایش را با موفقیت گذراند.


    اکنون او یک مهندس در شرکت مایکروسافت است


    و من فقط مالک مایکروسافت هستم ........ بیل گیتس


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار سینا اکبری
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    ایران/البرز
    پست
    216

    نقل قول: دوستان نظرتون در باره شکل سایت چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط mohamad_torabi مشاهده تاپیک
    دوست عزیز ببخشید ولی ظاهر کلی وب سایت شما بد هست و با عوض کردن مکان بلوک ها و رنگبندی درست نمیشه
    ناراحت نمیشم که گفتم مشکلاتو بگید .
    خوب بگید باید چه تغییراتی بدم ،چیکار کنم؟ممنون

  6. #6
    VIP آواتار mohamad_torabi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1403
    محل زندگی
    تــــــهــــران
    پست
    1,131

    نقل قول: دوستان نظرتون در باره شکل سایت چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط سینا اکبری مشاهده تاپیک
    ناراحت نمیشم که گفتم مشکلاتو بگید .
    خوب بگید باید چه تغییراتی بدم ،چیکار کنم؟ممنون
    کلا این قالب رو ولش کنید فعلا یک قالب اماده بزارید رو سایت و به بازدید سایت برسید فقط سعی کنید که قالب کاربر پسند باشه تا بتونید کاربر دائمی پیدا کنید مدیریت محتوای سایت چیست تا یه قالب شیک پیدا کنم براتون ؟
    بعدا یک قالب اختصاصی حرفه ای بسازید این قالب (ببخشید رک میگم) خیلی زشته


    من در برخی از امتحاناتم مردود شدم اما دوستم تمام درسهایش را با موفقیت گذراند.


    اکنون او یک مهندس در شرکت مایکروسافت است


    و من فقط مالک مایکروسافت هستم ........ بیل گیتس


  7. #7

    نقل قول: دوستان نظرتون در باره شکل سایت چیه؟

    چند تا از این سایت های روانشناسی رنگ پیدا کنید و همهی رنگ هارو تست کنید و ببینید که کدوم رنگ رو دوس دارید.
    فونت سایت واقعا بده.
    هدر واقعا خلوته.

  8. #8

    نقل قول: دوستان نظرتون در باره شکل سایت چیه؟

    منو از بالا فاصله داره و نوار قرمز هم لازم نیست
    هدر باید با منو ترکیب بشه
    لوگو رو یک گوشه بزارید مثلا لوگو سمت راست منو سمت چپ تو یک ردیف
    WeAndYou رو یه فونت بهتر بزارید
    اون مطالب گذشته بالا لازم نیست و بجای مطالب گذشته پایین هم اگه میتونید شماره صفحه بزارید
    این تغییرات میتونه یه مفدار ظاهر سایتتون رو بهتر کنه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار سینا اکبری
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    ایران/البرز
    پست
    216

    نقل قول: دوستان نظرتون در باره شکل سایت چیه؟

    ممنون از راهمنایی هر چی فکر میکنید بده بگید که یکدفعه همرو لحاظ کنم.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار سینا اکبری
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    ایران/البرز
    پست
    216

    نقل قول: دوستان نظرتون در باره شکل سایت چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط mohamad_torabi مشاهده تاپیک
    کلا این قالب رو ولش کنید فعلا یک قالب اماده بزارید رو سایت و به بازدید سایت برسید فقط سعی کنید که قالب کاربر پسند باشه تا بتونید کاربر دائمی پیدا کنید مدیریت محتوای سایت چیست تا یه قالب شیک پیدا کنم براتون ؟
    بعدا یک قالب اختصاصی حرفه ای بسازید این قالب (ببخشید رک میگم) خیلی زشته
    با وردپرس مدیریت میکنم.
    ممنون میشم یه قالب خوب که توش تبلیغات کم باشه معرفی کنید

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار سینا اکبری
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    ایران/البرز
    پست
    216

    نقل قول: دوستان نظرتون در باره شکل سایت چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط Mori Bone مشاهده تاپیک
    چند تا از این سایت های روانشناسی رنگ پیدا کنید و همهی رنگ هارو تست کنید و ببینید که کدوم رنگ رو دوس دارید.
    فونت سایت واقعا بده.
    هدر واقعا خلوته.
    ممنون.
    فونت یکان هست که خیلی زیباس چون خیلی از سایت ها از این فونت استفاده میکنند .شاید شما رو سیستمتون ندارید

  12. #12

    نقل قول: دوستان نظرتون در باره شکل سایت چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط سینا اکبری مشاهده تاپیک
    ممنون.
    فونت یکان هست که خیلی زیباس چون خیلی از سایت ها از این فونت استفاده میکنند .شاید شما رو سیستمتون ندارید
    فونتتون رو باید به صورت @font-face اضافه کنید الان فونت یکان فقط تو سیستم شما نمایش داده میشه و بقیه سیستم ها ariyal هستش

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار سینا اکبری
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    ایران/البرز
    پست
    216

    نقل قول: دوستان نظرتون در باره شکل سایت چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط _mojitaba_ مشاهده تاپیک
    فونتتون رو باید به صورت @font-face اضافه کنید الان فونت یکان فقط تو سیستم شما نمایش داده میشه و بقیه سیستم ها ariyal هستش
    font-face@ یعنی چی ؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار سینا اکبری
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    ایران/البرز
    پست
    216

    نقل قول: دوستان نظرتون در باره شکل سایت چیه؟

    دوستان سایتی مثل زومیت ،خوب این که همه اینمشکلاتی که میگید برای من داره ،اون بیشتر داره پس چرا همه راضی هستند؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار ABZiko
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    860

    نقل قول: دوستان نظرتون در باره شکل سایت چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط سینا اکبری مشاهده تاپیک
    ممنون.
    فونت یکان هست که خیلی زیباس چون خیلی از سایت ها از این فونت استفاده میکنند .شاید شما رو سیستمتون ندارید
    از segoe ui برای فوت استفاده کن ، اصلا نیازی هم به اصلاح و ... و این حرفا نداره.

  16. #16
    VIP آواتار mohamad_torabi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1403
    محل زندگی
    تــــــهــــران
    پست
    1,131

    نقل قول: دوستان نظرتون در باره شکل سایت چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط سینا اکبری مشاهده تاپیک
    با وردپرس مدیریت میکنم.
    ممنون میشم یه قالب خوب که توش تبلیغات کم باشه معرفی کنید
    خب این قالب ها رو یه نگاه بندازید بعضی هاش پولی بعضی هاش هم رایگان بعد از اینکه یکی از این قالب رو نصب کردین بگید تا ببینیم
    http://wpcity.ir/category/bloging/


    من در برخی از امتحاناتم مردود شدم اما دوستم تمام درسهایش را با موفقیت گذراند.


    اکنون او یک مهندس در شرکت مایکروسافت است


    و من فقط مالک مایکروسافت هستم ........ بیل گیتس


  17. #17
    VIP آواتار mohamad_torabi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1403
    محل زندگی
    تــــــهــــران
    پست
    1,131

    نقل قول: دوستان نظرتون در باره شکل سایت چیه؟

    البته خود من هم یه قالب اماده html گرفتم و برا خودم درستش دارم میکنم و بعد هم شروع میکنم به برنامه نویسی که کلا سایت اختصاصی باشه


    من در برخی از امتحاناتم مردود شدم اما دوستم تمام درسهایش را با موفقیت گذراند.


    اکنون او یک مهندس در شرکت مایکروسافت است


    و من فقط مالک مایکروسافت هستم ........ بیل گیتس


  18. #18
    کاربر دائمی آواتار سینا اکبری
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    ایران/البرز
    پست
    216

    نقل قول: دوستان نظرتون در باره شکل سایت چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط mohamad_torabi مشاهده تاپیک
    خب این قالب ها رو یه نگاه بندازید بعضی هاش پولی بعضی هاش هم رایگان بعد از اینکه یکی از این قالب رو نصب کردین بگید تا ببینیم
    http://wpcity.ir/category/bloging/
    یعنی اینا اینقدر از بره من بهتره ؟؟؟؟؟!×!!!!!1
    تازه بیشترش بره وبلاگه.

  19. #19
    VIP آواتار mohamad_torabi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1403
    محل زندگی
    تــــــهــــران
    پست
    1,131

    نقل قول: دوستان نظرتون در باره شکل سایت چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط سینا اکبری مشاهده تاپیک
    یعنی اینا اینقدر از بره من بهتره ؟؟؟؟؟!×!!!!!1
    تازه بیشترش بره وبلاگه.
    اینا رو هم ببین ولی همشون پولی هستند
    http://monstertemplate.ir/item-cat/%...8%D8%B1%DB%8C/


    من در برخی از امتحاناتم مردود شدم اما دوستم تمام درسهایش را با موفقیت گذراند.


    اکنون او یک مهندس در شرکت مایکروسافت است


    و من فقط مالک مایکروسافت هستم ........ بیل گیتس


  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1393
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    192

    نقل قول: دوستان نظرتون در باره شکل سایت چیه؟

    پوسته ای که طراحی کردین خیلی ساده هست روی رنگ بندی های هدر و فوتر بیشتر کارکنین نزدیک به هم باشن

    سایدبار سمت راست هم خیلی ساده هست و رنگ بندی هاش اصلا به هم نمیخوره !

  21. #21

    نقل قول: دوستان نظرتون در باره شکل سایت چیه؟

    با نظر دوستان موفقم.....
    فونت+رنگ
    با این که از رنگ سبز استفاده کردید ولی رنگش سرده و زنده نیست
    هدر ومخصوصا محل قرارگرفتن لوگو و باکس سرچ را هم جای مناسبی قراربدید

    موفق باشید...........

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار سینا اکبری
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    ایران/البرز
    پست
    216

    نقل قول: دوستان نظرتون در باره شکل سایت چیه؟

    همه ی نکات رو تو ورژن جدید لحاظ میکنم و بعد اگه میشه سه روز دیگه ببینید و دوباره نظر بدید.
    ممنون

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار سینا اکبری
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    ایران/البرز
    پست
    216

    نقل قول: دوستان نظرتون در باره شکل سایت چیه؟

    دوستان تو سایت تغیرات دادم .
    بینید خوبه
    رنگ ها رو عوض کردم،منو رو تغیر دادم،پست و اجزاش دیگه معلومه،لوگو هم معنی داره ،حجم سایت کمه،رنگ ها گرم هستند ،صفحه بزرگ تر شده ،هدر کوچک شده لوگو کنار هدر قرار داره
    خط قرمز منو حذف شده ،تا حدودی هم ریسپانسیوه
    فوتر عوض کردم و.....خدا کنه که خوب باشه

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: دوستان نظرتون در باره شکل سایت چیه؟

    بزرگترین مشکل سایت اینه که از فونت Arial استفاده می کنید.

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار سینا اکبری
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    ایران/البرز
    پست
    216

    نقل قول: دوستان نظرتون در باره شکل سایت چیه؟

    به خدا از این فونت استفاده کردم.
    font-family :Yekan,Tahoma,Arial;
    نمیدونم مشکل کجاست

  26. #26

    نقل قول: دوستان نظرتون در باره شکل سایت چیه؟

    اینو تو Css سایتتون بزارید

    @font-face {
    font-family: 'BYekan';
    src: url('http://fontonline.ir/fonts/BYekan.eot?#') format('eot'),
    url('http://fontonline.ir/fonts/BYekan.ttf') format('truetype'),
    url('http://fontonline.ir/fonts/BYekan.woff') format('woff');
    }


    و اونجایی که فونت تنظیم کردید اینو بزارید

    font-family:BYekan,'BYekan',tahoma;

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار سینا اکبری
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    ایران/البرز
    پست
    216

    نقل قول: دوستان نظرتون در باره شکل سایت چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط _mojitaba_ مشاهده تاپیک
    اینو تو Css سایتتون بزارید

    @font-face {
    font-family: 'BYekan';
    src: url('http://fontonline.ir/fonts/BYekan.eot?#') format('eot'),
    url('http://fontonline.ir/fonts/BYekan.ttf') format('truetype'),
    url('http://fontonline.ir/fonts/BYekan.woff') format('woff');
    }



    و اونجایی که فونت تنظیم کردید اینو بزارید

    font-family:BYekan,'BYekan',tahoma;
    استایلی که دادید رو گذاشتم الآن درست شد؟

  28. #28

    نقل قول: دوستان نظرتون در باره شکل سایت چیه؟

    اشتباه انجام دادید اونجایی که گذاشتید
    font-family :Yekan,Tahoma,Arial;
    پاک کنید پایینی رو بزارید
    font-family:BYekan,'BYekan',tahoma;

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار سینا اکبری
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    ایران/البرز
    پست
    216

    نقل قول: دوستان نظرتون در باره شکل سایت چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط _mojitaba_ مشاهده تاپیک
    اشتباه انجام دادید اونجایی که گذاشتید
    font-family :Yekan,Tahoma,Arial;
    پاک کنید پایینی رو بزارید
    font-family:BYekan,'BYekan',tahoma;
    راهنمایی کنید و بگید کجاش مشکل دراه؟
    فقط کد شما فونتش فرق داره

  30. #30

    نقل قول: دوستان نظرتون در باره شکل سایت چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط سینا اکبری مشاهده تاپیک
    راهنمایی کنید و بگید کجاش مشکل دراه؟
    فقط کد شما فونتش فرق داره
    ببیند اون قسمت @font-face { رو بالای استایلتون قرار میدید این قسمت یه فونت جدید رو داخل استایل وارد میکنه

    بعد شما font-family :Yekan,Tahoma,Arial; رو به font-family:BYekan,'BYekan',tahoma; تغییر میدید چون فونتی که وارد استایل شده اسمش BYEKAN هست نه Yekan

  31. #31
    کاربر تازه وارد آواتار sina_000
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    60

    نقل قول: دوستان نظرتون در باره شکل سایت چیه؟

    سلام دوست من اگه تو @fontface مشکل داری آنلاین ایجادش کن.گوگل کن:FONTFACE GENERATOR
    یا خیلی از سایت ها هستن که خودشون فونت رو به سایت شما متصل میکنن.مثل فونت ای پی آی.که الان غیر فعاله نمیدونم چرا.
    اگه ای پی آی برای فونت byekan میخوای برو تو این سایت:کلیک کنید

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار سینا اکبری
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    ایران/البرز
    پست
    216

    نقل قول: دوستان نظرتون در باره شکل سایت چیه؟

    به جانه خودم هرکاری گفتین انجام دادم دیگه باید درست شده باشه ؟

  33. #33

    نقل قول: دوستان نظرتون در باره شکل سایت چیه؟

    سایت با تغییرات بهترشد..........
    دوتا پیشنهاد اگر height منویی که بعدهدر گذاشتید را افزایش بدید به نظر من بهتره
    وهمچنین هد باکسی که مربوط به "منو اصلی" میشه را با بقیه باکس ها یکی در نظر بگیریدشاید بهتر بشه
    البته اینایی که گفتم سلیقه ای هست

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار سینا اکبری
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    ایران/البرز
    پست
    216

    نقل قول: دوستان نظرتون در باره شکل سایت چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط salmah مشاهده تاپیک
    سایت با تغییرات بهترشد..........
    دوتا پیشنهاد اگر height منویی که بعدهدر گذاشتید را افزایش بدید به نظر من بهتره
    وهمچنین هد باکسی که مربوط به "منو اصلی" میشه را با بقیه باکس ها یکی در نظر بگیریدشاید بهتر بشه
    البته اینایی که گفتم سلیقه ای هست
    حتما تو ورژن جدید انجام میدم بی اندازه ممنون

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نظرتون در مورد کاربرد این وب سایت چیه؟ http://jquerymobile.com
    نوشته شده توسط idocsidocs در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 18 اردیبهشت 1393, 11:06 صبح
  2. نظرتون راجع به اولین سایت من چیه؟
    نوشته شده توسط alibabaei2 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 04 فروردین 1390, 10:17 صبح
  3. نظرتون راجع به نمایش نقشه سایت چیه؟
    نوشته شده توسط sql_qassem در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 04 آذر 1385, 07:21 صبح
  4. نظرتون در مورد یک MUG چیه؟
    نوشته شده توسط oxygenws در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 19 تیر 1383, 12:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •