نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: یک سوال در مورد ساخت فایل exe (ساختنش را بلدم فقط سوال دارم)

  1. #1

    یک سوال در مورد ساخت فایل exe (ساختنش را بلدم فقط سوال دارم)

    سلام ، من تونستم کد هام را داخل یه فایل exe به صورت Consol application کامپایل کنم و فایل exe بسازم!
    اما می خوام که اون فایل exe به صورت Windows application باشه!
    چطوری میتونم کدهام را طوری بنویسم و کامپایل کنم که برنامه به صورت windows application باشه!
    ممنون می شم کمک کنید!

  2. #2

    نقل قول: یک سوال در مورد ساخت فایل exe (ساختنش را بلدم فقط سوال دارم)

    کافیه توی تابع main یا هر جای دیگه از برنامه یک windows form ایجاد کنی و نمایش بدی.
    من درست متوجه نمیشم که چیکار دارین میکنین و آیا دانسته دارین راه اشتباه رو میرین یا نه... ولی این کاری که میخواید انجام بدین با کد نویسی خیلی طاقت فراست. بهتره توی ویژوال استودیو از منوی فایل، پروژه جدید، نوع پروژه ویندوز فرم رو انتخاب کنین تا یک پروژه اولیه رو خودش ایجاد کنه و شما ادامه بدید

  3. #3

    نقل قول: یک سوال در مورد ساخت فایل exe (ساختنش را بلدم فقط سوال دارم)

    در اصل می خوام توی Program.cs در کنسول اپلیکشین فرم و باتن و... ایجاد کنم!

    البته همش با کد!
    کدنویسیش واسم مشکلی نداره ولی مثلا من می خوام یه فرم ایجاد کنم ولی یوزینگ windows.from را ازش ارور می گیره!
    بعد اگه بخوام با خوده ویژوال استدیو یه فرم ادد کنم فرم ادد میشه ولی وقتی برنامه ران میشه زیر فرمم اون محیط کنسول هنوز هستش!
    می خوام همه ی این کارایی که توی WindowsApplication به صورت ویژوال انجام می دادم را حال تو Consol application به صورت تماما کد انجام بدم و تمام کد ها درون یک فایل باشه!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    نقل قول: یک سوال در مورد ساخت فایل exe (ساختنش را بلدم فقط سوال دارم)

    سلام . توو refrence ها windows.Forms رو ادد کن درست میشه .

    یه سوال به نظرت ماکروسافت برای چی ویزاردشو برا فرم قرار داده . .... ؟!

    اگر نمی خوای اینکارو کنی برای این که اعصابت خوورد نشه ، InitialComponent یه فرم ویزاردی رو بردار و در main کنسولت بزار .

  5. #5

    نقل قول: یک سوال در مورد ساخت فایل exe (ساختنش را بلدم فقط سوال دارم)

    نقل قول نوشته شده توسط drsina مشاهده تاپیک
    سلام . توو refrence ها windows.Forms رو ادد کن درست میشه .

    یه سوال به نظرت ماکروسافت برای چی ویزاردشو برا فرم قرار داده . .... ؟!

    اگر نمی خوای اینکارو کنی برای این که اعصابت خوورد نشه ، InitialComponent یه فرم ویزاردی رو بردار و در main کنسولت بزار .
    مرسی ولی تموم این کارایی که گفتی و گفتم را فقط با کد باید انجام بدم و تو یک صفحه !
    حالا چطوری Windows.Form را از refrence با کدنویسی ادد کنم؟؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    نقل قول: یک سوال در مورد ساخت فایل exe (ساختنش را بلدم فقط سوال دارم)

    میدونم ، گفتم دردسر داره ، کداشو از اون جا کپی کن .
    برای اضافه کردن از solution explorer برو به Reference راست کلیک ، ادد رفرنس توو Assemblies سرچ کن ، Windows.Form حالا اونو توو namespace پروژه using کن

  7. #7

    نقل قول: یک سوال در مورد ساخت فایل exe (ساختنش را بلدم فقط سوال دارم)

    [QUOTE=drsina;2084661
    برای اضافه کردن از solution explorer برو به Reference راست کلیک ، ادد رفرنس توو Assemblies سرچ کن ، Windows.Form حالا اونو توو namespace پروژه using کن[/QUOTE]

    ببین این باز رفت تو محیط ویژوال ! فقط کد!
    به هر حال مرسی!

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    نقل قول: یک سوال در مورد ساخت فایل exe (ساختنش را بلدم فقط سوال دارم)

    منظورمو نگرفتی !!! من کدشو میگم از اونجا بردار ، کدش توو کل ویژوال استدیو یکیه !!! تو میخوای کد بزنی اونقدر باید یکی یکی این پراپرتی ها رو تغییر بدی که حالت گرفته میشه ....... من بهت گفتم کاری می کنی همونه .....
    الان اینو برات نوشتم ... ببین ... متد Create رو کلشو من از ویزارد ویژوال کپی کردم !
    حالا شما کدی که میخوای اینه ...
    ConsoleApplication1.zip

  9. #9

    نقل قول: یک سوال در مورد ساخت فایل exe (ساختنش را بلدم فقط سوال دارم)

    مرسی ! حالا چطوری خود کنسول که پشت فرم باز میشه را بردارم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    نقل قول: یک سوال در مورد ساخت فایل exe (ساختنش را بلدم فقط سوال دارم)

    using System.Runtime.InteropServices;



            [DllImport("kernel32.dll")]        static extern IntPtr GetConsoleWindow();


    [DllImport("user32.dll")]
    static extern bool ShowWindow(IntPtr hWnd, int nCmdShow);


    const int SW_HIDE = 0;
    const int SW_SHOW = 5;


        var handle = GetConsoleWindow();

    // Hide
    ShowWindow(handle, SW_HIDE);

    // Show
    ShowWindow(handle, SW_SHOW);




    // Show

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    نقل قول: یک سوال در مورد ساخت فایل exe (ساختنش را بلدم فقط سوال دارم)

    البته این مشکلی که داره اینه که یه لحظه نشون میده . شما میتونی اینکاراهم بکنی ولی فکر نکنم بخوای ویندوزیش کنی :




    اینم ببین : http://www.codeproject.com/Articles/...tions-silently

تاپیک های مشابه

  1. یک سوال در مورد ارسال فایل برای ساخت ftp سرور
    نوشته شده توسط mammad_asir در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 14 اسفند 1390, 15:40 عصر
  2. سوال در مورد ساخت فایل پریمیوم و مالتی کانکشن
    نوشته شده توسط bodo_nabod در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 09 اسفند 1388, 12:57 عصر
  3. سوال در مورد ساخت فایل نصبی توسط Sfx Tool
    نوشته شده توسط yeki_be_name_hich_kas در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 24 آذر 1388, 17:20 عصر
  4. سوال در مورد ساخت Exe
    نوشته شده توسط سیروس مقصودی در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 05 مرداد 1387, 19:24 عصر
  5. سوال در مورد ساخت فایل ini
    نوشته شده توسط anf-b در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 27 فروردین 1384, 03:33 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •