نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در ارسال ایمیل با php

  1. #1

    مشکل در ارسال ایمیل با php

    سلام
    من میخوام با php ایمیل ارسال کنم
    این کدام هستن
    require_once( "func/phpMailer/class.phpmailer.php");
    $mail=new PHPMailer(true);
    $mail->IsSMTP();
    $mail->Host ="smtp.gmail.com";
    $mail->Port="465";
    $mail->SMTPAuth=true;
    $mail->SMTPSecure="ssl";
    $mail->Username="hemn.ghadri@gmail.com";
    $mail->Password="123456789";
    $mail->AddAddress("hemn.ghadri@gmail.com");
    $mail->IsHTML(true);
    $mail->Subject="ثبت نام";
    $mail->Body="تایید ثبت نام";
    $mail->Send();
    اینم ارورم هست
    Fatal error: Uncaught exception 'phpmailerException' with message 'SMTP Error: Could not connect to SMTP host.' in C:\wamp\www\socialNetwork\func\PHPMailer\class.php mailer.php on line912
    phpmailerException: SMTP Error: Could not connect to SMTP host. in C:\wamp\www\socialNetwork\func\PHPMailer\class.php mailer.php on line 912


    میتونید بهم بگید ارورم از چیه و چجوری درست میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟


  2. #2

    نقل قول: مشکل در ارسال ایمیل با php

    اگه می خواین که روی لوکال ایمیل ارسال کنید باید سرویس دهنده ی اون رو نصب کنید

  3. #3

    نقل قول: مشکل در ارسال ایمیل با php

    ممنون میشم راهنمایی کنید که چی نصب کنم و چجوری تنظیماتشو انجام بدم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326

    نقل قول: مشکل در ارسال ایمیل با php

    البته نیازی نیست لوکال میل سرور نصب کنی
    میتونی از میل سرورهای عمومی هم استفاده کنی
    فایل php.ini را باز کن و توش [mail function] را سرچ کن ، تنظیمات را بر اساس ادرس و پورت میل سرور اعمال کن و بعد تابع mail را که صدا بزنی برات مثل فرفره ایمیل میفرسته

    نکته : توجه داشته باش که ی موقع پورت smtp که پیش فرض 25 هست را فایروالت نبسته باشه :)

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در ارسال ایمیل توسط PHP MAILER
    نوشته شده توسط siavashsay در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 05 آذر 1392, 09:01 صبح
  2. سوال: مشکل در ارسال ایمیل با php
    نوشته شده توسط farnaz.saeedi در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 16 اردیبهشت 1391, 22:04 عصر
  3. سوال: مشکل در ارسال ایمیل در php با استفاده از تابع mail()
    نوشته شده توسط sadegh_sha2006 در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 11 اردیبهشت 1391, 00:14 صبح
  4. مشکل در ارسال ایمیل از طریق php
    نوشته شده توسط tehran2009 در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 03 بهمن 1387, 16:58 عصر
  5. یک مشکل هنگام ارسال ایمیل
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 25 اسفند 1382, 12:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •