نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: برابر قرار دادن لیبل با دیتابیس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hadi vafaii
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    316

    برابر قرار دادن لیبل با دیتابیس

    سلام عرض میکنم خدمت همه دوستان عزیز
    یه سوال داشتم اونم اینه که چجوری میتونم تکست یه لیبل رو برابر مقداری که تویه دیتابیس (اکسس)ذخیره شده قرار بدم؟ممنون میشم اگه راهنماییم کنین

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    Visual Studio :)
    پست
    70

    نقل قول: برابر قرار دادن لیبل با دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط hadi vafaii مشاهده تاپیک
    سلام عرض میکنم خدمت همه دوستان عزیز
    یه سوال داشتم اونم اینه که چجوری میتونم تکست یه لیبل رو برابر مقداری که تویه دیتابیس (اکسس)ذخیره شده قرار بدم؟ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
    سلام
    با استفاده از یک Data adapter و یک data set !
    اول کامند و کانکشین رو به Data adapter میدید و بعد data set رو پر میکنید .
    بعد با استفاده از

    dataset.tables[0].rows[0].itemarray.getvalue(0).tostring()

    میتونید مقدار فیلد 1 از ردیف 1 رو بگیرید ( مقدار rows , get value به نسبت درخواست شما عوض میشه.)
    اگر نیاز داشتید بگید سورس کد نمونه ای براتون بزارم.
    موفق باشید...

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hadi vafaii
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    316

    نقل قول: برابر قرار دادن لیبل با دیتابیس

    سلام اگه ممکنه یکم بیشتر توضیح بدین و اگه ممکنه یه نمونه قرار بدین ممنون از راهنمایی تون

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    بابل
    پست
    2

    نقل قول: برابر قرار دادن لیبل با دیتابیس

    داداش بدون (دیتا گرید ویو) نمی دونم شرمنده، اما اگه با (دیتا گرید ویو) باشه به این صورته:
    فرض می کنیم یک Label به نام lbl1 داریم و یک dataGridView به نام dataGridView1:

    private void ShowValue(int row,int col)
    {
    lbl1.Text=dataGridView1[col,row].Value.ToString();
    }

    در قسمت c ستون مورد نظر و در قسمت row سطر مورد نظر را وارد می کنید
    آخرین ویرایش به وسیله smhak17 : سه شنبه 28 مرداد 1393 در 22:36 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hadi vafaii
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    316

    نقل قول: برابر قرار دادن لیبل با دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط smhak17 مشاهده تاپیک
    داداش بدون (دیتا گرید ویو) نمی دونم شرمنده، اما اگه با (دیتا گرید ویو) باشه به این صورته:
    فرض می کنیم یک Label به نام lbl1 داریم و یک dataGridView به نام dataGridView1:

    private void ShowValue(int row,int col)
    {
    lbl1.Text=dataGridView1[col,row].Value.ToString();
    }

    در قسمت c ستون مورد نظر و در قسمت row سطر مورد نظر را وارد می کنید
    سلام مرسی اما اینو بلد بودم من نمیخوام از دیتاگرید بخونه میخوام از دیتابیس(اکسس)مقدار رو برگردونه

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: برابر قرار دادن تکست باکس با دیتابیس
    نوشته شده توسط hadi vafaii در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 08 مرداد 1393, 22:47 عصر
  2. قرار دادن مقدار از دیتابیس داخل TextBox
    نوشته شده توسط nasr در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 26 آذر 1385, 15:46 عصر
  3. مشکل در قرار دادن عکس در دیتابیس
    نوشته شده توسط allooo در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 19 شهریور 1385, 08:39 صبح
  4. قرار دادن عکس در دیتابیس از طریق ADO
    نوشته شده توسط sjj در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 03 اردیبهشت 1385, 09:46 صبح
  5. قرار دادن عکس در دیتابیس
    نوشته شده توسط javad3151 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 18 اردیبهشت 1384, 18:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •