نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: session در سی شارپ

  1. #1

    session در سی شارپ

    سلام
    دوستان یه سوال
    وقتی از صفحه ای به صفحه دیگه در asp میریم از سشن استفاده میکنیم
    میخوام بدونم در سی شارپ باید چیکار کنیم؟؟؟
    مثلا وقتی طرف در تکست باکس ID رو وارد کرد در حافظه نگه داریم و وقتی به فرم دیگه رفتیم ازش استفاده کنیم
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: سشن در سی شارپ

    میتونید به اون کلاس پاسش بدید. یا از فیلدهای استاتیک استفاده کنید.

  3. #3

    نقل قول: سشن در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط parvizwpf مشاهده تاپیک
    میتونید به اون کلاس پاسش بدید. یا از فیلدهای استاتیک استفاده کنید.
    ممنون دوست عزیز
    خوب اینو من نمیدونم دیگه!
    در asp با سشن هر کاری میکردم اما اینجا!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: سشن در سی شارپ

    برای نمونه: توی کلاسی که میخواهید بهش پاس لدید مثلا Form2:

    string name;
    public Form2(string _name)
    name=_name;
    }
    حالا name رو میتونید بهش دسترسی داشته باشیدو

    اما در فرمی که میخواهید ازش چیزی پاس بدید به فرم2:

    void MyMethod()
    {
    string name="sslam!";
    Form2 frm2=new Form2(name);
    frm2.Show();
    }

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار hamed442
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    بهشهر
    پست
    38

    نقل قول: سشن در سی شارپ

    می تونی یک کلاس ایجاد کنی مخصوص متغیرهای سراسری . اگر متغیرهای داخل این کلاس رو به شکل public static تعریف کنی در سراسر پروژه می تونی بهشون دسترسی داشته باشی. مثلا" اگه نام کلاس شما mainclass باشه و متغیری به نام name داخلش تعریف شده باشه به شکل پابلیک استاتیک در سراسر پروژه با classmain.name می تونی به اطلاعاتش دسترسی داشته باشی و تغییرشون بدی.

تاپیک های مشابه

  1. مقدمه ای بر سی شارپ : قسمت- 3
    نوشته شده توسط Vahid_Nasiri در بخش مقالات مرتبط با Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 27 مرداد 1393, 10:33 صبح
  2. مقدمه ای بر سی شارپ : قسمت- 2
    نوشته شده توسط Vahid_Nasiri در بخش مقالات مرتبط با Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 14 شهریور 1392, 00:41 صبح
  3. مقدمه ای بر سی شارپ : قسمت- 1
    نوشته شده توسط Vahid_Nasiri در بخش مقالات مرتبط با Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 18 اسفند 1384, 18:18 عصر
  4. تبدیل کدها از زبانهای دیگر به سی شارپ
    نوشته شده توسط Vahid_Nasiri در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 09 مرداد 1384, 23:04 عصر
  5. مشکل در session
    نوشته شده توسط Mahdavi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 12 مرداد 1382, 01:08 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •