نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ایجاد سرور مونگو با یوزر و پسورد خاص !

  1. #1

    ایجاد سرور مونگو با یوزر و پسورد خاص !

    سلام
    من از php drive استفاده میکنم و چند تا سوال داشتم :
    میخواستم بدونم چطور میشه مونگو رو طوری تنظیم کرد که فقط با یوزر و پسور خاصی وصل بشه!!

    مثلا اگر فرض کنیم که با این مشخصات به دیتابیس وصل میشیم :

    $db = new Mongo("mongodb://localhost:20000");


    میخواستم بدونم چطور میشه روی مونگو رمز گذاشت و از وصل شدن به دیتابیس با دستور بالا جلوگیری کرد و برای ارتباط نیاز به یوز و پسورد باشه مثلا این چنین ؛
    ساخت یوزر :
    $db = new Mongo("mongodb://localhost:20000");
    $db = $db->selectDB("admin");

    $username = "testUser";
    $password = "testPassword";


    $collection = $db->selectCollection("system.users");
    $collection->insert(array('user' => $username, 'pwd' => md5($username . ":mongo:" . $password), 'readOnly' => false));


    وصل شدن با یوزر ساخته شده :
    $db = new Mongo('mongodb://testUser:testPassword@example.com:20000');



    و اینکه اگه بخوام سایر یوزر هایی که بصورت دیفایلت در مونگو وجود داره را پاک کنم...از کجا باید اقدام کرد ؟!؟ (لطفا به زبان php)
    و اینکه ممنون میشم چند راهکار برای افزایش امنیت مونگو ارائه بدید...

    مثلا :
    1- تغییر port دیفایلت مونگو دی بی
    2- استفاده از (int) و (string) در ورودی ها برای جلوگیری از اینجکت
    3- تغییر رمز سرور مونگو ( البته همون طور که در بالا گفتم اینو خودمم بلد نیستم) !!
    4- بیرون بردن فایل های مربوط به دیتابیس از root
    5.... شما بگید !!!!

    سپاس....
    آخرین ویرایش به وسیله M.CLONER : سه شنبه 28 مرداد 1393 در 16:06 عصر

  2. #2

    نقل قول: ایجاد سرور مونگو با یوزر و پسورد خاص !

    کسی تو انجمن نیست ؟!!؟

  3. #3

    نقل قول: ایجاد سرور مونگو با یوزر و پسورد خاص !

    اینم جواب خودم !!! :

    برای جلوگیری از اتصال مونگو بدون یوزر پسور کافیه به انتهای پارامتر اتصال عبارت --auth را اضافه کنید...
    مثلا :
    C:\mongodb\bin\mongod.exe --dbpath D:\mongo\data\ --port 20000 --auth
    البته قبلش باید با کدی که در بالا ذکر کردم یک یوزر تعریف کنید ...

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد فرم لاگین در VB6 تست یوزر و پسورد در SQL
    نوشته شده توسط maxilla در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 12 اسفند 1393, 19:37 عصر
  2. پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 20 مرداد 1390, 15:30 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 19 مرداد 1390, 22:52 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 08 خرداد 1390, 11:43 صبح
  5. ایجاد یوزر و پسورد
    نوشته شده توسط iransim در بخش Access
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 25 فروردین 1387, 09:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •