نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: بهترین محیط برنامه نویسی جاوا در لینوکس

  1. #1

    بهترین محیط برنامه نویسی جاوا در لینوکس

    سلام

    برنامه win app می نویسم که ارتباط با سخت افزار و گرفتن اطلاعات از دستگاه است
    فعلا با #C تحت Visual studio کار میکنم
    اما ویندوز را محیط مناسبی برای برنامه کار با سخت افزار ندیدم
    با تحقیقی که کردم لینوکس در این مورد قدرتمندتر است چون سرعت به مراتب بیستری در فراخوانی اطلاعات دارد
    حالا من باید زبان برنامه نویسی انتخاب کنم
    برای کار در لینوکس

    با توجه به اینکه در برنامه های آینده من تولید نسخه اندروید نرم افزار است

    ایا جاوا به من امکان تولید برنامه ای مشابه برنامه ای که تحت vs با سی شارپ نوشتمو میده؟
    اگه بله شما چه محیط برنامه نویسی برای جاوا تحت لینوکس مناسب کار من پیشنهاد می کنید؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر جدید آواتار arefane
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    ?!
    پست
    18

    نقل قول: بهترین محیط برنامه نویسی جاوا در لینوکس

    سلام دوست گرامی

    حالا من باید زبان برنامه نویسی انتخاب کنم
    توی لینوکس هم میتونید با استفاده از پروژه Mono، با همون سی شارپ برنامه نویسی کنید.

    ایا جاوا به من امکان تولید برنامه ای مشابه برنامه ای که تحت vs با سی شارپ نوشتمو میده؟
    بله . جاوا هم مثل سی شارپ توابع و کتابخانه های خوبی برای ارتباط با سخت افزار داره.

    چه محیط برنامه نویسی برای جاوا تحت لینوکس مناسب کار من پیشنهاد می کنید؟
    IDE های مختلفی برای جاوا وجود داره... Netbeans و Eclips از محبوبترین ها هستن. بستگی به سلیقه شما داره که کدوم رو انتخاب کنید.

    موفق باشید

  3. #3
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: بهترین محیط برنامه نویسی جاوا در لینوکس

    Net beans بهترین IDE هست که من میشناسم . اگه یه بار امتحانش کنی عاشقش میشی .

    Write Once, Run Anywhere

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار A.iman
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    184

    نقل قول: بهترین محیط برنامه نویسی جاوا در لینوکس

    نقل قول نوشته شده توسط ali_72 مشاهده تاپیک
    سلام

    برنامه win app می نویسم که ارتباط با سخت افزار و گرفتن اطلاعات از دستگاه است
    فعلا با #C تحت Visual studio کار میکنم
    اما ویندوز را محیط مناسبی برای برنامه کار با سخت افزار ندیدم
    با تحقیقی که کردم لینوکس در این مورد قدرتمندتر است چون سرعت به مراتب بیستری در فراخوانی اطلاعات دارد
    حالا من باید زبان برنامه نویسی انتخاب کنم
    برای کار در لینوکس

    با توجه به اینکه در برنامه های آینده من تولید نسخه اندروید نرم افزار است

    ایا جاوا به من امکان تولید برنامه ای مشابه برنامه ای که تحت vs با سی شارپ نوشتمو میده؟
    اگه بله شما چه محیط برنامه نویسی برای جاوا تحت لینوکس مناسب کار من پیشنهاد می کنید؟
    ممنون
    اگه میخای حرفه ای با سخت افزار کار کنی بهتره بری سراغ فریمورک Qt که واسه C++‎ فقط کافی یه مدت کوتاه باهاش کد بنویسی ... عمرا ولش کنی ! یه بار کد مینویسی هم لینوکس و هم ویندوز و هم رو مک اجرا میشه . به زودی هم بخش اندرویدش کامل میشه ... البته به این معنی نیست که همون کد رو روی اندروید اجرا کنی ، ولی یه بستر مناسبی واسش ارایه میده .
    اگه خواستی اینا رو ببین :
    http://qtips.ir/
    http://qt-project.org/

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ahmad.mo74
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: بهترین محیط برنامه نویسی جاوا در لینوکس

    آقایون در خفن بودن NetBeans و Eclipse شکی نیست، من خودم رو Eclipse تعصب دارم ... اما با نسخه های جدید intelliJ کار کردیدن؟ انصافا لذتی که کد زدن تو intelliJ بهم میده رو تو هیچکدوم تجربه نکردم و واقعا از همه چیش راضیم... اسمش روشه دیگه...حالا یه تم obsidian هم بندازین روش که دیگه واقعا محشر میشه

  6. #6

    نقل قول: بهترین محیط برنامه نویسی جاوا در لینوکس

    سلام
    قطعا جاوا بسیار مناسب است، چون برای پلتفورم موبایل هم عالیست.
    همچنین محیط اکلیپس به دو دلیل بازمتن بودن و پلاگین های فراوان توصیه می شود.
    موفق باشید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار A.iman
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    184

    نقل قول: بهترین محیط برنامه نویسی جاوا در لینوکس

    نقل قول نوشته شده توسط ahmad.mo74 مشاهده تاپیک
    آقایون در خفن بودن NetBeans و Eclipse شکی نیست، من خودم رو Eclipse تعصب دارم ... اما با نسخه های جدید intelliJ کار کردیدن؟ انصافا لذتی که کد زدن تو intelliJ بهم میده رو تو هیچکدوم تجربه نکردم و واقعا از همه چیش راضیم... اسمش روشه دیگه...حالا یه تم obsidian هم بندازین روش که دیگه واقعا محشر میشه
    منم intelliJ رو نصب کردم ولی یکم گیر داشت ! مثلا کد رو که مینوشتم کمی dly داشت واسه همین ولش کردم .البته شاید تو نسخه های جدید درست کرده باشن ...

  8. #8
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: بهترین محیط برنامه نویسی جاوا در لینوکس

    نقل قول نوشته شده توسط ahmad.mo74 مشاهده تاپیک
    آقایون در خفن بودن NetBeans و Eclipse شکی نیست، من خودم رو Eclipse تعصب دارم ... اما با نسخه های جدید intelliJ کار کردیدن؟ انصافا لذتی که کد زدن تو intelliJ بهم میده رو تو هیچکدوم تجربه نکردم و واقعا از همه چیش راضیم... اسمش روشه دیگه...حالا یه تم obsidian هم بندازین روش که دیگه واقعا محشر میشه
    نه موافق نیستم . به نظرم intellij یه سری قابلیت های اضافی گذاشته که شاید سالی یه بار هم بهشون نیاز نشه و فقط حجم و ... را بالا برده . (مثل گوشی های سامسونگ)
    دیزاینر هیچ IDE هم نمی تونه با دیزاینر NetBeans برابری کنه .

    Write Once, Run Anywhere

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جزیره مارماری
    پست
    1,137

    نقل قول: بهترین محیط برنامه نویسی جاوا در لینوکس

    بهترینش همون netbeans هست

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ahmad.mo74
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: بهترین محیط برنامه نویسی جاوا در لینوکس

    سلام، حالا چرا میزنین؟ :)) اتفاقا منم با حرف شما مخالفم، برای کد زدن intelliJ سریعترین و هوشمند ترین محیطه و مطمئن مطمئنم که امتحان نکردید که این حرفو میزنید، باور کنید تسکی که من تو intelliJ تو 20 دقیقه تموم میکنم تو netbeans یا مخصوصا eclipse نزدیک 2 برابر طول میکشه...اما قبول دارم designer نت بینز بهتره اما برای کسی که وب کار میکنه designer مهم نیست از نظر پلاگین هم intelliJ پلاگین کم نداره و حتی خیلی هاشم آماده هست مثلا واسه autocomplete برای jsp تو eclipse باید پلاگینشو نصب کنی اما تو intelliJ آمادس...در ضمن اون قابلیت های اضافه ای هم کی میگین به درد نمیخوره نام ببرید شاید من تا الان ندیده باشم و به دردم بخوره :)

  11. #11
    مدیر بخش آواتار dasssnj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    1,022

    نقل قول: بهترین محیط برنامه نویسی جاوا در لینوکس

    باشه بابا intellij هم خوبه .
    اما نه برای کسایی مثل من که swing کار می کنن . من با نت بینز برنامه هایی به مراتب زیبا تر نوشته ام .

    اکلیپس هم توی این دوره و زمونه بیشتر برای اندروید خوبه و برای جاوا بقیه ی IDE ها یکمی بهتر از اکلیپس عمل کردن.

    Write Once, Run Anywhere

  12. #12

    نقل قول: بهترین محیط برنامه نویسی جاوا در لینوکس

    دوستان از لطف همگی ممنونم

    مرسی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: بهترین محیط برنامه نویسی با جاوا
    نوشته شده توسط oracle_dba در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 13 اسفند 1394, 14:43 عصر
  2. بهترین محیط برنامه نویسی ++C در لینوکس
    نوشته شده توسط ali_72 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 18
    آخرین پست: جمعه 31 مرداد 1393, 09:12 صبح
  3. محیط برنامه نویسی جاوا
    نوشته شده توسط mrhamidifar در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 25 بهمن 1391, 16:09 عصر
  4. گفتگو: بهترین محیط برنامه نویسی برای موبایل
    نوشته شده توسط sina_saravi1 در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 03 آذر 1388, 23:16 عصر
  5. سوال: (فوری!) بهترین محیط برنامه نویسی اسمبلی
    نوشته شده توسط kh1387 در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 28 خرداد 1388, 16:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •