نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: صفر شدن متغیر عددی در هر بار اجرای متد

  1. #1

    صفر شدن متغیر عددی در هر بار اجرای متد

    سلام
    من توی C#‎ تازه کارم . یک برنامه ی ساده دارم مینویسم که کدی که میذارم یک نمونست واسه مشکلی که دارم :


    public partial class Default2 : System.Web.UI.Page{


    int a;
    protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {


    }
    protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    a += int.Parse(TextBox1.Text);
    TextBox2.Text = a.ToString();



    }
    }



    با وجود این عمل جمع ، باز هم همیشه آخرین مقداری که به Textbox1 دادم توی a میمونه فقط . وقتی خط به خط debug کردم دیدم که هربار که دکمه رو میزنم که عدد بعدی رو با a جمع کنه ، مقدار a کلا 0 میشه . میدونم مشکل چیز ختده داریه ولی نمیدونم چیه دیگه !!! اگر میشه بگید بهم
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: مشکل در برنامه ای ساده

    سلام
    کد شما تو پروژه ویندوز فرم اگر اجرا بشه مشکلی نداره ، ولی تو یه وبسایت با هربار کلیک ، صفحه Refreshمیشه و عمل PostBack انجام میشه
    بنابراین طبیعیه که با هر کلیک مقدار متغیر a صفر بشه.



    موفق باشید.
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  3. #3

    نقل قول: مشکل در برنامه ای ساده

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammad.Ashtiani مشاهده تاپیک
    سلام
    کد شما تو پروژه ویندوز فرم اگر اجرا بشه مشکلی نداره ، ولی تو یه وبسایت با هربار کلیک ، صفحه Refreshمیشه و عمل PostBack انجام میشه
    بنابراین طبیعیه که با هر کلیک مقدار متغیر a صفر بشه.
    موفق باشید.
    آها راست میگید ! چرا خودم متوجه نشدم ؟ از بس فرم اپلیکیشن کار کردم ، عادت کردم . پس برای این کا حتما باید از session استفاده بشه درسته ؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: به چه صورت یک متغیر در C++‎ یک بار صفر و یک بار یک در نظر بگیرم
    نوشته شده توسط soltan 62 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 07 آذر 1388, 14:28 عصر
  2. دستور Insert (اس کیو ال ) برای یک متغیر عددی
    نوشته شده توسط nasimnastaran در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 21 تیر 1385, 07:23 صبح
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 11 تیر 1385, 19:41 عصر
  4. اجرا شدن برنامه فقط برای یک بار
    نوشته شده توسط loads در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 10 دی 1384, 15:54 عصر
  5. Null شدن متغیر (لطفا خیلی عجله است)
    نوشته شده توسط JikSearch در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 29 خرداد 1384, 15:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •