نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مرتب سازی در LINQ و EF و مشکل با حروف فارسی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار noroozifar
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    446

    مرتب سازی در LINQ و EF و مشکل با حروف فارسی

    سلام
    این کد من هست :
    var q = (from item in Baz.ViewAll().AsEnumerable()
    orderby item["fldName"] ascending
    select new
    {
    DisplayMember = item["fldFamil"] + " " + item["fldName"],
    ValueMember = item["Id"]
    }).ToList();
    DataTable btable = new DataTable();
    btable.Columns.Add("DisplayMember");
    btable.Columns.Add("ValueMember");

    foreach (var item in q)
    {
    DataRow row = btable.NewRow();
    row["DisplayMember"] = item.DisplayMember;
    row["ValueMember"] = item.ValueMember;
    btable.Rows.Add(row);
    }

    cmbBazras.DataSource = btable;
    cmbBazras.DisplayMember = "DisplayMember";
    cmbBazras.ValueMember = "ValueMember";


    و می خواهم نام خانوادگی و نام افراد را در یک combobox بگذارم به صورت مرتب شده ولی وقتی دستور اجرا میکنم مقادیر بر اساس نام خانوادگی داخل کامبوباکس مرتب تیستند چه باید کرد فکر کنم با حروف فارسی مشکل داره ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: مرتب سازی در LINQ و EF و مکشل با حروف فارسی

    اصلا خود q داره سورت شده میاره دیتا رو؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: مرتب سازی در LINQ و EF و مکشل با حروف فارسی

    شما دارین بر اساس نام (["fldName"]) مرتب میکنید ولی نام خانوادگی و نام رو -به همین ترتیب- نمایش میدین (fldFamil + fldName).میتونید ترتیب نمایش رو عوض کنید و یا بر اساس نام خانوادگی مرتب کنید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار noroozifar
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    446

    نقل قول: مرتب سازی در LINQ و EF و مکشل با حروف فارسی

    من می خواهم نام و نام خانوادگی با هم ادغام باشند و با هم در کامبو باکس نمایش بدم

    q مرتب شده نیست

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل با حروف فارسی در SQL Server
    نوشته شده توسط homayoon_fara در بخش SQL Server
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 01 مهر 1388, 18:22 عصر
  2. مشکل با حروف فارسی در silverlight
    نوشته شده توسط محمدامین شریفی در بخش Silverlight
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 19 آذر 1387, 06:44 صبح
  3. سوال: مشکل با حروف فارسی در silverlight
    نوشته شده توسط محمدامین شریفی در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 19 آذر 1387, 06:44 صبح
  4. رفع مشکل کشیدگی حروف فارسی در نرم افزار Active Report
    نوشته شده توسط soheil_programmer در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 16 فروردین 1387, 01:40 صبح
  5. مشکل با حروف فارسی
    نوشته شده توسط amirferdowsi در بخش Classic ASP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 11 شهریور 1385, 21:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •